reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

witam no to zdrowka zycze malutkiej
ja dziś popoludniu wybieram sie z dziecmi do alergologa i aż sie boje bo moja od ponad dwoch miesiecy kaszle:-(

reklama
To powodzenia i zdaj relacje jak wrócisz koniecznie
A która tak kaszle Gabrysia czy Karolina?:dry:

Ja mam wizytę u alergologa 18 lutego :sorry2: i myślę juz o odczulaniu ale jeszcze nie wiem jakie to koszta......

Witam się kobietki po dłuższej przerwie:-)Trochę tu nie zaglądałam ale cały weekend spędziłam na szkoleniu i do domu wróciłam dopiero wczoraj po 20 i już naprawdę byłam tak "przetworzona", że niebardzo pamiętałam jak się nazywam:baffled::baffled::baffled: A dziś do pracy z samego rana niestety:-:)-:)-(

Piwonia super, że z fasolką wszystko w porządku i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u twojego ginekologa:tak: Daj znać jak już będziesz po:tak:
No i co tam u alergologa? Co ta twoja starsza pociecha wymyśliła?;-) Mam nadzieję, że to jednak nic alergicznego:no:

doris udanego wyjazdu no i czekamy tu na ciebie i na wrażenia z podróży:tak::tak::tak::-)

Paula co tam ta twoja Tati znowu wyprawia???:szok: Mam nadzieję, że już jest lepiej?:confused:

Mój Mati wczoraj wieczorem też zwymiotował ale on ma tak często co podobno jest normalne u atopików:-( Ale najśmieszniejsze w tym wszystkim było to, że zaczął kaszleć, zdązyliśmy go wyciągnąć z łóżka, zapaskudził podłogę ani na chwilę nie otwierając oczu a jak sobie ulżył to natychmiast zasnął dalej:-D:-D:-D Tak jak by to było takie normalne:-D:-D:-D
A my z Kubańskim z utęsknieniem czekamy na ferie:tak::tak::tak: Byle do piątku i nareszcie dwa tygodnie luzu:-p:-p:-p:-p

O kurcze Piwonia to chyba coś poszło nie tak:-( ale domyślam się, że kontakt z polską służbą zdrowia potrafi przyprawić o ból głowy:wściekła/y: Trzymaj się i odpoczywaj:tak:

zdrówka dla dzieciaczków życzę,
moja też kaszle bo w szkole to wiecznie ktoś chory i przynosi do domu:tak:
muszę się Wam pochwalić że Karolinie bardzo dobrze idzie nauka pływania w ostatnią sobotę już sama pływała z deseczką bez asekuracji instruktora:szok: a jaka była dumna ja oczywiście też, aż mi łezka się zakręciła w oku:tak: moja duża dzielna dziewczynka...
A w domu? w domu uparta jak osiołek,

Piwonia nie możesz się denerwować:no:
Asik no to mieliście przeprawę z maluszkiem ;-)
Paula Tatiana już lepiej??

reklama
witaj asiulka,fajnie macie z tym rekolekcjami,ciekawe kiedy sa u nas
ja dzis znowu do lekarza jade ze starsza tyle,ze dzisiaj do laryngologa i też pewno tak jak wczoraj swoje odsiedzę,a wieczorkiem mam jeszcze wizytę u gina i mam nadzieje,że na nia zdaze

Do góry