reklama
Paula 13
mama Wiki i Tati
To powodzenia i zdaj relacje jak wrócisz koniecznie
A która tak kaszle Gabrysia czy Karolina?
Ja mam wizytę u alergologa 18 lutego i myślę juz o odczulaniu ale jeszcze nie wiem jakie to koszta......
Ja mam wizytę u alergologa 18 lutego i myślę juz o odczulaniu ale jeszcze nie wiem jakie to koszta......
kaszle mi starsza,jak wróce i nie bedzie póxno to napisze;-)To powodzenia i zdaj relacje jak wrócisz koniecznie
Paula 13
mama Wiki i Tati
No i jak ??????
Witam się kobietki po dłuższej przerwie:-)Trochę tu nie zaglądałam ale cały weekend spędziłam na szkoleniu i do domu wróciłam dopiero wczoraj po 20 i już naprawdę byłam tak "przetworzona", że niebardzo pamiętałam jak się nazywam A dziś do pracy z samego rana niestety:---(
Piwonia super, że z fasolką wszystko w porządku i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u twojego ginekologa Daj znać jak już będziesz po
No i co tam u alergologa? Co ta twoja starsza pociecha wymyśliła?;-) Mam nadzieję, że to jednak nic alergicznego
doris udanego wyjazdu no i czekamy tu na ciebie i na wrażenia z podróży:-)
Paula co tam ta twoja Tati znowu wyprawia??? Mam nadzieję, że już jest lepiej?
Mój Mati wczoraj wieczorem też zwymiotował ale on ma tak często co podobno jest normalne u atopików:-( Ale najśmieszniejsze w tym wszystkim było to, że zaczął kaszleć, zdązyliśmy go wyciągnąć z łóżka, zapaskudził podłogę ani na chwilę nie otwierając oczu a jak sobie ulżył to natychmiast zasnął dalej Tak jak by to było takie normalne
A my z Kubańskim z utęsknieniem czekamy na ferie Byle do piątku i nareszcie dwa tygodnie luzu
Piwonia super, że z fasolką wszystko w porządku i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u twojego ginekologa Daj znać jak już będziesz po
No i co tam u alergologa? Co ta twoja starsza pociecha wymyśliła?;-) Mam nadzieję, że to jednak nic alergicznego
doris udanego wyjazdu no i czekamy tu na ciebie i na wrażenia z podróży:-)
Paula co tam ta twoja Tati znowu wyprawia??? Mam nadzieję, że już jest lepiej?
Mój Mati wczoraj wieczorem też zwymiotował ale on ma tak często co podobno jest normalne u atopików:-( Ale najśmieszniejsze w tym wszystkim było to, że zaczął kaszleć, zdązyliśmy go wyciągnąć z łóżka, zapaskudził podłogę ani na chwilę nie otwierając oczu a jak sobie ulżył to natychmiast zasnął dalej Tak jak by to było takie normalne
A my z Kubańskim z utęsknieniem czekamy na ferie Byle do piątku i nareszcie dwa tygodnie luzu
ja dopiero wróciłam i w sumie jestem bardzo zmęczona,zła ,głodna i mam migrene,ze dzis nie napisze,bo jestem zbytnio wkurzonaNo i jak ??????
malaulka
Podwójna mamusia
zdrówka dla dzieciaczków życzę,
moja też kaszle bo w szkole to wiecznie ktoś chory i przynosi do domu
muszę się Wam pochwalić że Karolinie bardzo dobrze idzie nauka pływania w ostatnią sobotę już sama pływała z deseczką bez asekuracji instruktora a jaka była dumna ja oczywiście też, aż mi łezka się zakręciła w oku moja duża dzielna dziewczynka...
A w domu? w domu uparta jak osiołek,
Piwonia nie możesz się denerwować
Asik no to mieliście przeprawę z maluszkiem ;-)
Paula Tatiana już lepiej??
moja też kaszle bo w szkole to wiecznie ktoś chory i przynosi do domu
muszę się Wam pochwalić że Karolinie bardzo dobrze idzie nauka pływania w ostatnią sobotę już sama pływała z deseczką bez asekuracji instruktora a jaka była dumna ja oczywiście też, aż mi łezka się zakręciła w oku moja duża dzielna dziewczynka...
A w domu? w domu uparta jak osiołek,
Piwonia nie możesz się denerwować
Asik no to mieliście przeprawę z maluszkiem ;-)
Paula Tatiana już lepiej??
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
...............
Ostatnia edycja:
reklama
witaj asiulka,fajnie macie z tym rekolekcjami,ciekawe kiedy sa u nas
ja dzis znowu do lekarza jade ze starsza tyle,ze dzisiaj do laryngologa i też pewno tak jak wczoraj swoje odsiedzę,a wieczorkiem mam jeszcze wizytę u gina i mam nadzieje,że na nia zdaze
ja dzis znowu do lekarza jade ze starsza tyle,ze dzisiaj do laryngologa i też pewno tak jak wczoraj swoje odsiedzę,a wieczorkiem mam jeszcze wizytę u gina i mam nadzieje,że na nia zdaze