reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

witam no to zdrowka zycze malutkiej
ja dziś popoludniu wybieram sie z dziecmi do alergologa i aż sie boje bo moja od ponad dwoch miesiecy kaszle:-(

reklama
To powodzenia i zdaj relacje jak wrócisz koniecznie
A która tak kaszle Gabrysia czy Karolina?:dry:

Ja mam wizytę u alergologa 18 lutego :sorry2: i myślę juz o odczulaniu ale jeszcze nie wiem jakie to koszta......

Witam się kobietki po dłuższej przerwie:-)Trochę tu nie zaglądałam ale cały weekend spędziłam na szkoleniu i do domu wróciłam dopiero wczoraj po 20 i już naprawdę byłam tak "przetworzona", że niebardzo pamiętałam jak się nazywam:baffled::baffled::baffled: A dziś do pracy z samego rana niestety:-:)-:)-(

Piwonia super, że z fasolką wszystko w porządku i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u twojego ginekologa:tak: Daj znać jak już będziesz po:tak:
No i co tam u alergologa? Co ta twoja starsza pociecha wymyśliła?;-) Mam nadzieję, że to jednak nic alergicznego:no:

doris udanego wyjazdu no i czekamy tu na ciebie i na wrażenia z podróży:tak::tak::tak::-)

Paula co tam ta twoja Tati znowu wyprawia???:szok: Mam nadzieję, że już jest lepiej?:confused:

Mój Mati wczoraj wieczorem też zwymiotował ale on ma tak często co podobno jest normalne u atopików:-( Ale najśmieszniejsze w tym wszystkim było to, że zaczął kaszleć, zdązyliśmy go wyciągnąć z łóżka, zapaskudził podłogę ani na chwilę nie otwierając oczu a jak sobie ulżył to natychmiast zasnął dalej:-D:-D:-D Tak jak by to było takie normalne:-D:-D:-D
A my z Kubańskim z utęsknieniem czekamy na ferie:tak::tak::tak: Byle do piątku i nareszcie dwa tygodnie luzu:-p:-p:-p:-p

O kurcze Piwonia to chyba coś poszło nie tak:-( ale domyślam się, że kontakt z polską służbą zdrowia potrafi przyprawić o ból głowy:wściekła/y: Trzymaj się i odpoczywaj:tak:

zdrówka dla dzieciaczków życzę,
moja też kaszle bo w szkole to wiecznie ktoś chory i przynosi do domu:tak:
muszę się Wam pochwalić że Karolinie bardzo dobrze idzie nauka pływania w ostatnią sobotę już sama pływała z deseczką bez asekuracji instruktora:szok: a jaka była dumna ja oczywiście też, aż mi łezka się zakręciła w oku:tak: moja duża dzielna dziewczynka...
A w domu? w domu uparta jak osiołek,

Piwonia nie możesz się denerwować:no:
Asik no to mieliście przeprawę z maluszkiem ;-)
Paula Tatiana już lepiej??

reklama
witaj asiulka,fajnie macie z tym rekolekcjami,ciekawe kiedy sa u nas
ja dzis znowu do lekarza jade ze starsza tyle,ze dzisiaj do laryngologa i też pewno tak jak wczoraj swoje odsiedzę,a wieczorkiem mam jeszcze wizytę u gina i mam nadzieje,że na nia zdaze

Do góry