nadrobię troszkę teściowa siedzie z dziewczynami;-)
Doris tylko u mnie jest problem tego typu ze Tatianka chodzi później spac niż Wiki
więc jak mam czytać Wiki bez Tati???/
Byłam dziś z Tati u pediatry już jest całkiem zdrowa!!!!!!!!!:-):-):-)
Ja tez myslałam o forum regionalnym........ale na fajne nie trafiłam niestety
Cóż zrobić ze fajne kobitki z którymi mogłabym wyskoczyć na kawkę lub plac zabaw są tak daleko
Super, ze Tobie się udało!
Ja w lasku nie mieszkam.......no i drogi blisko mam niestety.......tam co widać za moim płotem to jest park
no ale to koniec miasta i w miarę spokojnie........tylko trochę tirów bo obok urząd celny
no ale widać kawałek naszego placu zabw
w zeszłym romu zrobiliśmy i ogrodzilismy;-)
Jak zobaczyłam zdjęcie Kuby to się zaśmiałam bo ja takie samo dziś Wiki zrobiłam
Co do koloru włosów........to w jaśniejszych myślę lepiej......choć moze taka fotka z daleka w tych ciemnych i za bardzo nie widzę
Asiulka jak możesz rzuć linka do swojej aukcji....... ja tez miałam cos tam powystawiać na allegro koleżanka tez ponad 300zł ostatnio zarobiła
Tyle , ze ja jak jakies fajniesze ciuchy to bratu zostaie moze........teraz mają Igorka a może za parę lat się córa trafi;-) Tak na biezaco to mojej przyjaciółce podrzucam ma córeczke 4 miechy młodsza od Tatiany......potem mi oddaje i na strych
Monia w szoku jestem.......bo u nas do domu nic nie zadają
Pani na zebraniu mówila, zeby cwiczyć czytanie codziennie.........no i pisanie w domu......czasem książkę lub cwiczenia przynosi ale to sporadycznie......
a Wasze dzieci znają się na zegarku?
Piwonia teraz doczytałam poprzednią stronę i wypowiedz Moni o nauce........no moja tez do przedszkola chodzi do zerówki i ja bardzo zdowolona jestem
Asik wpadnij jak pójdą spac