reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Monia-no to gartuluję tak zdolnej córki:-):-)super ja mam nadzieję,że Kuba będzie miał zapał do nauki,przynajmniej do tego co musi się nauczyć:tak:

Ja mam telefon w sieci O2:tak:

Doris...powiem ci ze musze przyznac ze myslalam ze beda problemy z nauka,nowa szkola obcy kraj i ten jezyk ale widze ze dziewczyny chca sie dogadac i sie twardo ucza,a Kubus napewno bedzie mial zapal nic sie nie martw:-).
Odnosnie tego telefonu,ja od niedawna tez mam O2 w sobote wyslalam sms-a na ten (internasional) czy jakos tak zeby dzwonic do polski taniej,zabrali mi 5 f,i niby jakies darmowe minuty mialy byc zadzwonilam wczoraj do polski rozmawialam 15 min,faktycznie za darmo a dzis za diabla nie moge sie dodzwonic,orientujesz sie moze o co chodzi,bo ja nie mam zielonego pojecia jak sie zabrac za rozkminienie tego,szukalam na necie ale nic po polsku:baffled:,jak bys miala jakas ciekawa rade,bede wdzieczna;-)

MONIA-przykro mi ale nic Ci nie doradzę,bo nie korzystam z tych ich dodatkowych usługd:no:zwonię od mamy do Polski ze stacjonarnego:tak:

A co do nauki to powiem Ci ,że Kuba tez sobie radzi,jest w szkole bardzo chwalony:-):-)

A gdzie jest reszta dziewczyn??????:baffled::baffled::baffled:hAlo dziewczyny co tam u Was???

ja jestem nadrabiam zaległosci,na temat nauki nie wypowiem sie bo moja jest w zerówce i chyba to inaczej wyglada niz u was

Hej hej jestem jestem ale wpadłam tylko podpisać listę i zaraz uciekam:-D Wpadnę was poczytać później bo moje diabły żyć nie dają;-):angry:

Witam,
u mnie dziś tysiące rzeczy na głowie i nie miałam zbytnio czasu......
Teście przyjechali......mój wziął sobie 2 dni urlopu i podwiesza z teściem sufity na pięterku:-)

Piwonia czemu inaczej? tzn jak jest u Was?

sorrki ale później nadrobię

chodzi mi o to,że moja w zerówce a zerówke mamy w przedszkolu wiec jak dla mnie to inaczej wygląda niz w szkole

nadrobię troszkę teściowa siedzie z dziewczynami;-)

Doris tylko u mnie jest problem tego typu ze Tatianka chodzi później spac niż Wiki:szok::tak: :rofl2: więc jak mam czytać Wiki bez Tati???/:-D
Byłam dziś z Tati u pediatry już jest całkiem zdrowa!!!!!!!!!:-):-):-)
Ja tez myslałam o forum regionalnym........ale na fajne nie trafiłam niestety:no:
Cóż zrobić ze fajne kobitki z którymi mogłabym wyskoczyć na kawkę lub plac zabaw są tak daleko:baffled:
Super, ze Tobie się udało!
Ja w lasku nie mieszkam.......no i drogi blisko mam niestety.......tam co widać za moim płotem to jest park:tak: no ale to koniec miasta i w miarę spokojnie........tylko trochę tirów bo obok urząd celny:baffled: no ale widać kawałek naszego placu zabw:) w zeszłym romu zrobiliśmy i ogrodzilismy;-)
Jak zobaczyłam zdjęcie Kuby to się zaśmiałam bo ja takie samo dziś Wiki zrobiłam:szok:

Co do koloru włosów........to w jaśniejszych myślę lepiej......choć moze taka fotka z daleka w tych ciemnych i za bardzo nie widzę:happy:

Asiulka
jak możesz rzuć linka do swojej aukcji....... ja tez miałam cos tam powystawiać na allegro koleżanka tez ponad 300zł ostatnio zarobiła:tak:
Tyle , ze ja jak jakies fajniesze ciuchy to bratu zostaie moze........teraz mają Igorka a może za parę lat się córa trafi;-) Tak na biezaco to mojej przyjaciółce podrzucam ma córeczke 4 miechy młodsza od Tatiany......potem mi oddaje i na strych:baffled:

Monia w szoku jestem.......bo u nas do domu nic nie zadają:szok: Pani na zebraniu mówila, zeby cwiczyć czytanie codziennie.........no i pisanie w domu......czasem książkę lub cwiczenia przynosi ale to sporadycznie......

a Wasze dzieci znają się na zegarku?

Piwonia teraz doczytałam poprzednią stronę i wypowiedz Moni o nauce........no moja tez do przedszkola chodzi do zerówki i ja bardzo zdowolona jestem:tak:

Asik wpadnij jak pójdą spac:)

Ostatnia edycja:
reklama
moja młodsz na zegarku sie nie zna,cos tam mniej wiecej kojarzy,ale tak nie do końca
na razie ma czas,a w pierwszej klasie się nauczy bardziej dokładnie

Do góry