reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

ASIULKA-no to super,że tyle Ci się zwraca:-)zawsze do przodu jest pare groszy:-)
PAULA-zimę macie super za oknem,a Ty w lasku mieszkasz???super,widzę żadnej drogi nie masz obok i jest gdzie wyjść z dziećmi:-)
monia-TRZymam mocno kciuki za twoje plany:tak::tak:

reklama
PIWONIA-ponawiam pyatnie Pauli,skąd się to wzielo???
to jest bakteria ,która żyje w naszym organiźmie ale u jednych sie uaktywnia a u innych nie,u mnie badania jej nie wykryły na helico bacter,tylko dopiero gastroskopia,lekarz powiedził,ze często to sie zdarza,ja to taki nerwus jestem wszystkim sie przejmuję,martwie i stąd aktywność była dość spora

PIWONIA-a to może wrócić??czy jak raz się miało to już koniec???

Ale u nas śniegu napadało:szok::szok::szok:rety:szok::szok:jak pójdę z Kubą do szkoły-o ile będzie otwarta,zrobię zdjęcia to zobaczycie co się u nas dzieje:-D:-D
Mój J z parcy wrac\ał 30 minut:szok:a zawsze zajmuje mu to 5 minut:tak:

Wklejam wam zdjęcia naszej zimy,a jeszcze sypie i to sporo:szok::szok:Kuba właśnie szleje na śniegu z kolegą:-):-)

878273.jpg
878274.jpg

No więc właśnie:-)ja też tak uważam że w poprzednich włosach było mi lepiej:-:)-(z fryzjerka wizytę mam dopiero w kwietniu:wściekła/y::wściekła/y:więc muszę się pomęczyc:tak:

Monia - i co Karola poszła do szkoły??

Dziewczyny ,a jak jest z nauką u Was??to znaczy ile się uczycie z dziećmi???codziennie??i tylko co to mają zadane,czy coś jeszcze ponad programowo??

Ostatnia edycja:
reklama
Doris...u nas podsypuje ale znika a podobno cala anglie zasypalo wiekszosc szkol pozamykali,lotniska rano ogladalam w wiadomosciach. Zime macie swietna;-),co do fryzurki to w ciemnych swietnie wygladalas,ja bym wrucila:-).
tak Karola poszla do szkoly,nic sie juz jej nie dzieje:-).
A co do nauki to maja duzo zadawane do domu z kazda jedna siedze i robimy troche czsu mi schodzi bo nie wszystko rozumie tym bardziej ze musze tlumaczyc,nadprogramowo duzo czytamy (ang-pol).A jeszcze musze ci powiedziec ze Karolina ma strasznie wysoki poziom w matematyce robia zadania takie ktorych w polsce jeszcze nie przerabiali,dzieci w starszych klasach tego sie ucza:szok:,ale daje sobie swietnie rade,mamusia dumna z cory:tak::tak::tak::tak:.

Do góry