reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam
Byłam z Wiki na podwórku bałwana lepić:-) a bidulka Tati z tatą w oknie.......jutro na kontrolę mykamy to nie chciałam ją jeszcze po podwórku ciągać:dry:

Igorek lepiej niby w kupie tej bakterii juz nie ma........ale mają mu jutro prześwietlenie robić bo podejrzewają coś tam.........oby nie zapalnie płuc:no:

Pytanko: czy któres z Waszych pociech miało lub ma skazę białkową?
Brat coś mówił, ze dr dała mu lakcid na te biegunki on ma skazę a niby w tym leku jest mleko i dlatego nic mu nie przechodziło no i w szpitalu dali inny leki ( dali:-D powiedzieli ze nie mają i kazali do apteki z receptą zapitalać).........
a i czy przy skazie nie można dziecku bananów jeść???

Monia jak Karolcia? ból brzucha minął???

reklama
Hej laseczki my dziś byliśmy wyhasać się w lesie:-D Śnieg u nas zaczyna się topić więc trzeba było wykorzystać moment:tak:

Paula biedna ta twoja Tati, że tylko przez okno mogła zimę dziś oglądać ale mam nadzieję, że jutro na kontroli będzie już ok:tak:
Mój Mati ma azs- uczulony jest na mleko, jajka i pomidory:szok: ale banany??? Choć muszę powiedzieć, że jak czasami zdarzy mu się zjeść dwa lub trzy banany to faktycznie go wtedy wysypuje więc może coś w tym jest:-(

asiulka twój Maciuś miał skazę tzn, że już minęło? Leczyłaś to jakoś czy poprostu wyrósł? My jesteśmy niby pod opieką alergologa ale ciężko jest przestrzegać diety gdy wszyscy dookoła jedzą jogurty, słodycze i inne rzeczy a małemu trzababy zabronić:-(

monia jak córka?

Niedziela minela na totalnym lenistwie,cala czworeczka w pizamach:-).
karola do 16 lezala w lozku,strasznie ja skrecalo,ale teraz juz lepiej i zglodniala:-).
Paula...Biduleczka ta twoja Tati,pewnie jej przykro bylo ze bez niej balwanek powstaje,ale kontrola jutro napewno pozytywnie wypadnie i moze jeszcze troszke sniegu dla niej zostanie:-):-):-).

Asiulka wydawało mi się ze napisałam dlaczego pytam a tu guzik........chodzi o Igora bo niby on ma no i właśnie mnie te banany zdziwiły ze nie można tak bratowa mówiła.......

Asik Weronka ( moja siostra cioteczna.)....tez miała skazę a teraz ma ponad 2 latka i wszystko jest oki:tak: więc ona wyrosła
Mati miał robione testy na alergie?

Ja mam wizytę w lutym u alergologa ale ze sobą........mam zamiar odczulanie zacząc wreszcie:sorry2:

Asik a tym razem fotki masz? ja na podwórku byłam i robiałam......:-Dale ja to aparat wszędzie zabieram

Niedziela minela na totalnym lenistwie,cala czworeczka w pizamach:-).
karola do 16 lezala w lozku,strasznie ja skrecalo,ale teraz juz lepiej i zglodniala:-).
Paula...Biduleczka ta twoja Tati,pewnie jej przykro bylo ze bez niej balwanek powstaje,ale kontrola jutro napewno pozytywnie wypadnie i moze jeszcze troszke sniegu dla niej zostanie:-):-):-).

Monia niedziela........to może być dzien leniucha a co tam.........dobrze ze Karola lepiej:tak:

Witam sie wieczorowo:tak::tak::tak:Ale sie wściekłam przed chwilą:wściekła/y::wściekła/y:pisałam posta przez 45 minut:szok::szok::szok:bo tyle napisałyście i chciałam kazdej odpisać a tu bam i wszystko znikło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Piszę Paula teraz twoim sposobem i mam nadzieję,że nic nie ominę:tak:
MONIA-Zdrówka dla Karolinki:tak::tak:No to ja już zgłodnało dziewczę ,to znaczy że już dochodzi do siebie;-)
A Ty czytasz te książki po angielsku??czy dziewczyny?ja też z Kuby szkoły dostałam dwie takie książki:tak:a dzisiaj czytałam mu o tramwajach po angielsku,bo sobie z biblioteki szkolnej wypożyczył:tak:
Ja powiem ,że mam problem trochę z tym czytaniem:baffled:bo niektórych wyrazów poprostu nie znam i nie wiem jak sie czyta:confused::confused:
A co d kremów to dzięki za radę,faktycznie mogę iść do apteki i mi doradzą,no ale to akurat już zrobie w Polsce za parę dni:tak::tak:
ASIK-no to dobrze że zaliczyliście chociaż jeden spacere:tak::tak:śnieg jest super,ale chlapa potem już nie:no::no:
ASIULKA-oj mój też by się wsciekł:wściekła/y::wściekła/y:A co sprzedajesz na alegro??jeśli można pytać:tak:Ja palnuję jak dAWID podrośnie wystawic na ebaya jego zabawki,bo jest ich tyle i niektore są fakne,że zkoda mi je trzymac potem:tak:
PAULA-mój J jakoś już do nocek się przyzwyczaił,no i do hałasu dzieci też,czasmi jak wstanie to wygląda jak zombi:-D:-D:-Dale w sumie jak on śpi to Kuba jest w szkole a Dawid jakoś jak jest sam to cicho siedzi:tak:

A co do czytania,to ja jemu czytam jak już Dawid śpi,bo u nas w dzień jest to samo:tak:ale On już jest tak przyzwyczajony,że nie zaśnie jak mu nie przeczytam:-D:-Djuż się nie mogę doczekać jak zacznie sam czytać i sobie poczyta i Dawidkowi:-D:-Doby,oby...
Mój Dawid miał skazę ale wyrósł z tego:tak:
Zdrówka dla Wiki:-):-):-)jak długo jeszcze będzie brała antybiotyk??
A co do kremów to czytałam,że powinno się ich używać od 25 lat:tak:
Wiesz mi się też tutaj podoba atmosfera jest miła i koleżeńska:tak:Ja piszę jeszcze z dziewczynami z mojego miasta ,dzieki temu poznałam mnóstwo dziewczyn i dzieci mają kolegów,no i nie dość ,że piszemy codziennie ze sobą to jeszcze się spotykamy ,a i czasem robimy sobie spotkanie z mężami gdzieś na obiedzie:-)
PIWONIA-ponawiam pyatnie Pauli,skąd się to wzielo???

Oj i znowu zajęło mi pisanie 40 minut narazie kończę doczytam jeszcze raz i odpiszę:-)

Doris...z tym czytaniem to jest tak ze karola czyta sama,ja czytam dziewczyna po angielsku potem po polsku a pozniej one same,z czytaniem nawet nie mam problemu lepiej mi idzie jak z mowieniem:baffled: fajniutko ze do polski lecicie az ci zazdroszcze ja jeszcze musze poczekac:-(.
Asiulka...niezle styczen wykorzystalas,i zarobek nawet calkiem niezly, w sumie to masz racje jak nie planujesz juz potomstwa to po co maja ciuchy siedziec jak mozna jeszcze zarobic;-)

reklama
Do góry