reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam wieczorową porą:-):-)U nas jak zwykle sobota cała zajęta:-D:-D
Kuba w polskiej szkole,potem do centrum na zakupki a potem na urodziny Kuba jechał,więc się wyszalał:tak:

PAULA-no to fajnie to sobie wymyśliłaś:-D:-D:-Ddobry sposób:tak::tak:
Mój Kuba też był w szpitalu i miał rotawirusa jak miał 9 miesięcy:tak:Mam nadzieję że już lepiej:tak:napisz potem jak się czuje Igorek:tak:
Ja Kubę urodziłam jak miałam 24 a Dawidka 29:-)

MALAULKA-no to miałaś wycieczkę dzisiaj :-D:-D
MONIA-a te kosmetyki Vichy są godne polecenia???Bo ja bym sobie kupiła taki krem na zaskórniaki i wypryski,ale nie wiem czy są dobre:baffled::baffled:
ASIULKA-mój Dawid też zawsze włazi tam gdzie nie powinien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:oj uwielbia się wspinać i denerwować mamę:-D:-D
ASIK-wiesz co nasz Kuba ,też długo się przyzwyczajał do basenu.Jemu to nawet na początku woda przeszkadzała na buzki,co chwilę kazał sobie wycierać:-D:-D:-Dchodzimy z niim juz ponad rok i dopiero teraz zaczął nurkować:szok:

Dziewczyny napiszcie mi proszę co czytacie swoim starszym dzieciom??Bo ja jak pojadę teraz to bym nakupowała trochę książek:tak:

reklama
nadrabiam....
Asik z tym uczuleniem na tanie kosmetyki to się uśmiałam......:-D
Chociaż ostatnio mama kopiła mi z avonu peeling do twarzy.....jejku myslałam , ze skórę przepala.......no ale blondi sobie myśle, ze jak głęboko oczyszczający to tak musi byc i działa:szok: jak zmyłam to twarz jak świnka Pigi miałam:crazy:
Dzwonię do mamay ona go testowała ale wszystko oki u niej.....czyli uu mnie tez jest tak ze moja skóra iście książęca ;-)

Doris u mnie moja mnie rozwala ciagle jesc woła :szok: żarłok się zrobiła ze hej.ja to juz kompletnie buzią ruszać nie mogę :-D Dziś wstała 6:20 obudziła Wiki ta jej i sobie kanapke zrobiła a ja spałam :zawstydzona/y: no nie tak do konca bo trochę coś tam mi do ucha wlatywało i wylatywało;-)
No ale to dobrze....bo moja psipasióła ma roczną córunię i ta to niejadek........karmi się ją koszmarnie......i zaraz odruch wymiotny:baffled:

No to my w drujgiej ciązy tak samo coś:sorry2:kg......

Twój na nocki pracuje cały czas?????:szok: mój w systemie czyli tydz. nocki, tydz. ranki i popołudniówki...teraz miała nocki....koszmar jak rano spał Tati ciagle właziła do pokoju i go całowała:-D albo obie z Wiki tak głośno były ze ja nie wiem jak on spał ja bym oszalała:sorry2:

Ja nigdy jakoś zacięcia do farbowania nie miałam.......2 razy do roku chodzę na pasemka......pokazałabyś swoją fotkę to ocenimy te Twoje włosy;-)

Już trzeba przeciwzmarszczowe kremy????????/:szok: a czemu wczesniej? tzn kiedy?
Wydaje Ci się ze byś tipsy połamała......można przeciez mieć krótkie:tak:
ale ja dam moim teraz odpocząc pazurką chyba......
To super urlopu Wam życzę.......ale macie czadowo oj te nasze góry.....:tak:

Piwonia. u nas tez teraz ferie;-)

Monia ja lubię leegancki style.ale jak wpadam po imprezie do domu..to w sekunde w dresie jestem:-D
Szkoda ze sukienka nie kupiona..ale masz rację jak ma być dostawa to moze warto poczekać:dry:
A z Vichy jaki konkretnie używasz krem? i jaka cene pewnie drogi bardzo nie?:-(

Asiulka kurczę teraz u Was choróbsko..no to zdrówka dla Maćka..moze do poniedziałku minie :baffled: trzymam kciuki:sorry2:
No to Emil dobry jest kaskader..cos jak moja Tatianka ( w sumie ona Emilka ma na drugie....:-D)Dobrze ze na strachu się tylko skonczyło...:dry:
No ja mam maj tak obłozony wydatkami ze hej.......komunia chrzesniaka ( jak juz wspomniałam) wycieczka Wiki na zielone przedszkole ( 3-4 dni) , urodziny 2 Tatianki, wesele mkolezanki......:sorry2:
A jaką bakterię miałaś??//:szok:

Igorek lepiej.......dostał kroplówkę........została z bratową.......:-(

Dobra mąż wrócił mykam resztę dokonczę jutro...ze 2 posty mi zostałay
DOBRANOC

ASIK...plan jest realizowany mam nadzieje ze wytrwam:-),no w sumie rodzinka mnie nie widzi,zobacza mnie po roku (haha) zawsze krotkie wlosy,a tu niespodzianka bo juz urosly do ramoin:-p.
DORIS...VICHY to kosmetyki dostepne tylko w aptece,nie sa tanie ale tak jak dla mojej cery gdzie ciagle mialam problemy sa naprawde ok,wiesz najlepiej jest porozmawiac z pania w aptece i ona ci doradzi,a jak nie chcesz kupowac odrazu kremu popros o probki i sobie wyprobuj,ja tez z tej samej firmy uzywam podkladu fantastyczny jest, fajnie sie rozprowadza i skora jest taka swieza.
ASIULKA...to i tak mialas dobrze ze maz byl raz na miesiac,u nas przez poltora roku byl w domu dwa razy,teraz jak niby jestesmy razem to musial wyjechac,ale mysle ze ten tydzien to juz ostatni taki.Najgorsze jest to ze kurcze nie mam tu nikogo z rodzinki ja sama i dziewczyny,jakos trudno mi do tego przywyknac.
:-):-):-):-):-):-):-):-) Milej nocki zycze!

Paula...ja uzywam Vichy Oligo do skory normalnej i mieszanej jak ja go kupowalam kosztowal 63,45 cena nie jest najnizsza ale te kremy sa bardzo wydajne i na dlugo starczaja,ten krem jest i na noc i na dzien tak wiec odpada mi kupowanie drugiego pojemniczka.Ta firma ma tez duzy wybor w kremach korygujacych,wygladzajacych dobierasz sobie do odpowiedniego wieku:-).

Witam niedzielnie!!

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jestem wściekła, bo właśnie odpisałam na wczorajsze posty i coś się w komputerze wyłączyło i wszystko wcięło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas piękna zima:tak: Śniegu nasypało i sypie cały czas:szok:
Niestety nie ma mrozu więc zbyt długo się to nieutrzyma:-( ale mam nadzieję, że na zimowy spacer zdążymy się przejść:tak::tak:

doris mój Kuba uwielbia baśnie braci Grimm (nie pamiętam dokładnie pisowni nazwiska:zawstydzona/y:), a poza tym bajki o Franklinie, Kubusiu Puchatku a czasem odpali mu żeby czytać o planetach, dinozaurach, budowie samolotu albo mały atlas świata :szok::-D

Paula ja o kosmetykach Avonu i Oriflame mogę sobie pomarzyć, bo po ich zastosowaniu mam takie uczulenie, że wyglądam jak wyciągnięta z wrzątku:szok::szok::szok: Też stosowałam Vich do cery z niedoskonałościami to się chyba nazywało i byłam bardzo zadowolona:tak: Zgadzam się z monią, że kosmetyki te choć nietanie to jednak są bardzo wydajne:tak: Potem wyczytałam, że po 30 należy zacząć stosować kosmetyki przeciwzmarszczkowe no i niestety nadszedł mój czas:zawstydzona/y::zawstydzona/y: więc stosuję Ziaja Sopot Spa ale nie jestem do końca zadowolona, bo znów mi jakieś grudy na twarzy wyskakują:wściekła/y::wściekła/y:
Zazdroszczę ci, że Tati tak pięknie ja, bo mój młodszy potwór ogłosił chyba jakiś strajk głodowy i pokarm przyjmuje tylko w płynach:szok:;-):-D

asiulka a skąd takie dziadostwo u ciebie???:szok::szok:

monia cały czas gorąco kibicuję twojemu "szatańskiemu planowi":-D:-D:-D:-D:-D

P

A ja miałam takiego dziada o nazwie Heligobacter Pyroli ...czy cóś w tym stylu,on powoduje wysuszanie błony śluzowej żołądka a nie leczony wrzody.Muszę lecieć do lekarza w poniedziałek jak mi czasu wystarczy po skierowanie na badanie,a później po leki.Tylko że one są strasznie drogie 21 tabletek ponad 80złotych kosztowało,a trzeba dwa opakowania zeżreć żeby to dziadostwo ustąpiło.:szok:
tez tą bakterie miałam i rzeczywiscie leczenie dosć drogie,tyle,że ja mam oprocz tego wrzody i liczne nadżerki na żołądku i dwunastnicy i cały czas musze przyjmować leki,bo inaczej mnie strasznie skręca z bólu

Witam niedzielnie............tak lecicie z postami zenie wiem czy dam radę nadrabiać:-D
Mój pojechał na mecz........zabrał Wiki to ja zaraz do kompa bo tak by zaraz krzyczała ze ja bez neta życ nie mogę.........
a taki widok dzis u mnie z okna z góry.............

no ale nadrabiam dalej...........

Asik wąski w ramionach? :dry: a nie ma innych ćwiczeń.........
Pytałaś o inne fora........no przygoda moja się zaczęła na e-mamie.......jak byłam w ciąży poznałam u gina dziewczynę z którą się zakolegowałam no i ona dała mi stronkę na forum gdzie były mamusie dzieciaczków z maja 2007:sorry2:Tam byłam kilka miesięcy, po czym na forum się zaczęły dziać różne dziwne rzeczy.......atmosfera się zrobiła gęsta strasznie i dużo dziewczyn dało sobie luz z pisaniem...........min i ja.........:baffled:Tak to jest niestety dużo dziewczyn , dużo poglądów i to sprzecznych i kłótnie były:dry: Mi forum po to by się wyluzować, pogadać z fajnymi babkami a nie cedzić każde słow i bać się ze będzie zle zrozumiane.:wściekła/y: Teraz juz kilka miesięcy jestem na forum gdzie mamy naprawdę super atmosferę........znamy się już dobrze, nawet kilka dziewczyn poznałam osobiście ( mimo iż dzieli nas pół Polski) To tez mamuśki z maja 2007.........no a teraz znazłam to forum i mam juz dwa:-) na kazde dziecko jedno:-D:-D:-D

Doris wstyd się przyznac ale ostatnio nic Wiki nie czytam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Tati nam nie daje.......i nie ma mowy, zebym ja z Wiki w jednym pokoju ona z tatą w drugim:angry: ona musi być tam gdzie sa wszyscy........oststania próba czytania skonczyła się na podartej kartce z baśni :-(
Generalnie jak coś to jakies fajne baśnie bym polecała:tak:alebo kasiążki o zwierzętach.......:blink:

Monia to trzynmaj się i niech rodzinka padnie z wrażenia!!!!!!!! eeee to Ty masz motywację:-)
Monia dzięki w aptece popytam faktycznie moze.......teraz ten co miałam krem jest taka konsystencjia musu dlatego tak mi się podobał , bo normalnie to ja nie lubię się kremować:dry:taka tłusta się czuje a po tym taka świeżość
ooooooo tyle o kosmetykach gadamy coś mi się wydaje ze nowy temacik by się zdał hi hi:-D
Kurcze tyle sama w domu bez męża.........nie dałaby rady.........podziwiam:szok:

Asiulka czyli jednak coraz gorzej.......u to mykaj jutro do pediatry zeby na oskrzela nie poszło.......:no:
taki podpis fajniejszy......niz wdrożony czy początkujacy..........:tak:
Ugrzałaś męzusia??????????

Piwonia Asiulka współczuje tego cholerstwa w brzuchu:-(a skąd to się bierze?

Asik to ja mam jeszcze czas na przeciwzmarszczkowe kremy;-):-):-):-) bo ja chyba jak narazie usłyszałam to najmłodsza jestem:tak: bo miałam 22 lata jak urodziłam Wiktorię:-D

reklama
Witajcie dziewczyny,w pochmurny niedzielny dzien!!:-(
Moja Karolina lezy boli ja strasznie brzuch nic nie chce jesc,teraz dopiero wypila kubek mietowej herbaty,moje gardlo potrzebuje strazaka takie czerwone i bolace:szok:.
Ugotowalam obiad,i powiem wam ze chodze dzis w szlafroku nawet mi sie ubierac nie chce,takiego mam lenia,Kinga i patrycja tak rozrabiaja ze nie moge nad nimi zapanowac bawia sie w zorro a sofy to sa ich konie:-).
Paula...ale macie piekna zime:szok:nic tylko balwana lepic:-).Ja wczesniej nie zapisywalam sie na zadne forum,ale duzo czytalam jako gosc i czasem sie zastanawialam po co ci ludzie pisza jak sie tak kluca,rozne tematy poruszaly a jakie klotnie:szok: i przyznam ze u nas atmosfera przyjemna i milo tak sobie popisac,podzielic sie jakimis nowinkami:-):-):-).
Doris...u mnie dziewczyny tez lubia basnie,ale teraz to czytamy ksiazki pozyczane w szkolnej bibliotece angielskie a pod spodem tlumaczone na polski,dwie korzysci bo po polsku czytaja i angielskiego cos lykna.
Paula...cos mi sie zdaje ze jestesmy w podobnym wieku,ja Karoline urodzilam jak mialam 20 lat;-).
Piwonia...rany nie zazdroszcze ci takiego bolu,ja mam kamyczka na woreczku zolciowym,narazie mam spokoj nie boli ale jak mialam atak to po scianach chodzilam:szok::szok::szok:.
Asiulka...oj wyobrazam sobie twojego m,ja tez bym pewnie wsciekla byla,ale ty napewno jestes wspaniala zoneczka i mezusia wygrzalas:-):-):-):-):-):-).
Kukne do was pozniej...buziaki;-)

Do góry