reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Małaulka no i jak cwiczysz dalej.......jesli tak to Ty juz 7 dzien;-)
Ja 4:tak:i jak widzisz jakieś efekty?
Wiesz ja tez bym się bała......ja to mam zaraz czarne wizje.....zostawię ją śpiąca.......zdarzy się wypadek zabiorą mnie nieprzytomną do szpitala nikt nie bedzie wiedział, ze mała sama w domu coś sobie zrobi....oj katastrofa w mojej głowie......no ale pżezorny zawsze ubezpieczony:tak:

.
Cwiczę , cwiczę a efekty?? czuję jak mi mięśnie pracują:-)
Ja te mam schizy, że garda mi auto zarekwiruje bo polskim jeżdżę i jak im powiem że 3 miesięczne dziecko samo w domu to mnie do więzienia wsadzą:tak:
Uśmialiśmy się z Tatiany .....mój w mecz zapatrzony........a ta" tata "woła.......on nic......ona Ajek........a on to "tata czy Arek?" a ona "ojćeć!" :szok::-D:-D

:-D:-D:-D

reklama
Asik ja też z tych "niższych" i każde kilo na + widać i brzuch najgorszy

ja muszę przynajmniej 10kg schudnąć:tak:
kiedyś stosowałam kopenhaską ubyło6kg ale po diecie przybyło spowrotem:zawstydzona/y:, teraz na diętę muszę poczekać jak skończę karmić, pozostają ćwiczenia:tak:

Kasia1208 witaj Twoja córcia urodzila się tego samego dnia co ja:tak::tak:gratuluję dzidziusia, u nas też miał być Filip bo ciąża była zupełnie inna niż ta pierwsza bez żadnych dolegliwości a tu proszę jest Lenka:-D:-D
Monia to tylko jeszcze jeden tydzień
Doris a ja też uwielbiam jeansy a jakże:-D ale bez makijażu z domu nie wyjdę podobnie jak Paula
Paula odpowiadam na pytanie ja miałam prawie 25 jak rodziłam Karolinkę

No a u mnie już spokój dzieci śpią jutro wolne więc rano "pociągniemy " dłużej to i pobaraszkować możemy:-D:-p

witam sobotnio,ależ tu dyskusje
ja też uwielbiam jeansy,co do kremów to tez używam,ale nie zawsze pamietam o ich stosowaniu,hihi
co do komunii,ja tez jestem przeciwniczką hucznych imprez w lokalach,ja takiej napewno nie zrobię,moje dziecko wie,że nie prezenty sa najważniejsze,ale to co bedzie w kościele,wogóle to zdziwiona jest,że na komunie sie jakieś prezenty dostaje
ja w poprzednich ciążach nawet do 10kg ledwo dobiłam,zobaczymy jak bedzie teraz,oby jak najmniej;-)
widzę,że wasze pociechy już po balikach,a my dopiero przed nimi,u nas teraz ferie,wiec bale dopiero później
miłego dnia

Witam się i ja sobotnio:-)
Chłopaki rozpracowywują zasady działania koparki na baterie więc mam chwilę wolną:-D
małaulka ja właśnie mam problem z zapędzeniem się do ćwiczeń:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Piwonia trzymam kciuki oby tych nadprogramowych kg niezawiele przybyło;-);-);-)
A u nas do ferii jeszcze dwa tygodnie:-( Eh...
Paula Ja miałam 24 lata jak urodził się Kuba:-)

Wiesz co Paula podziwiam Cię,że Ty tak wszystko zapamietujesz i o każdej pamietasz:tak:widać bardzo lojalna z Ciebie dziewczyna;-):tak:

Jeśli chodzi Ci o nadrabianie forum......to mam już trochę wprawy i swoje sposoby jak się jest sklerotyczką :-D:-D:-D:-D
Po prostu otwieram dwa okna forum w jednym czytam posty w drugim odpisuje i w ten sposób mało co mi umknie;-):tak:
Bo tak nadrobić np. dwie stronki a potem pamiętać co komu......to nie nie nie ja:-D

Sorrki ja tylko tak na szybko pozniej postaram się więcej......bo mam sprzątanie a mąż z nocki zaraz na popołudniówkę myknął i nic mi nie pomógł:baffled:

Do tego mama dzwoniła, ze jadą jednak z Igorkiem ( mój bratanek) do szpitala......bo nie wiem czy wspominałam ze ma rotawirusa........i niestety leki nie skutkują ciągle biegunka i wymioty.........no a on ma tylko 8 miechów:dry:

Buziaczki......powiem Wam ze tez się cieszę, ze to forum tak się rozkreca.....zaczym znalazłam się tutaj to na kilka zagladałam..........ale tak jakoś dziwnie było.......:dry:jak sobie podczytywałam i dałam sobie luzik........

Hello, my juz w domku... bylismy na zakupach tzn pojechalismy do drugiego miasta(50km w jedna strone) do sklepu fryzjerskiego bo potrzebuje farby, a tam... zamkniete:wściekła/y: jutro bedzie po poludniu otwarte:wściekła/y: no t tylko do tesco weszlismy i do domku, i jezcze objazd byl w obie strony bo byly duze opady deszczu i w dwoch miejscach droge zalalo:no::no: no ale juz teraz jestesmy w domku, zaraz z Karolina na basen bo sie uczy plywac noi juz bedzie wieczor..... dobrze ze jutro niedziela bedzie LB:-D:-D
Paula dobry pomysl z tymi dwoma oknami do odpisywania, popatrz ja bym nigdy na to nie wpadla:zawstydzona/y:

Ja udupiona bo raz ze Tati dwa ze bratu auto pożyczyłam........a Karola tak sama czy na lekcje z jakimś instruktorem chodzi. Wiki tez pływa i to już całkiem całkiem jak dzis ja obserwowałam.....od września zapisałam ją na lekcje........teraz zima to tak regularnie to 4 dzieci chodzi.....:tak:

Witam!!!
No i juz prawie minela sobota,na zakupach bylam i sukienki nie kupilam,bylo kilka nawet ladnych,ale pani nam powiedziala ze w czwartek bedzie miala nowy towar i beda nowe kiecki,wiec czekalysmy tyle to poczekamy jeszcze troszke,tylko kinga zawiedziona:-(. Jesli chodzi o styl ubierania uwielbiam spodnie,spodnicy nie miala na sobie 10 lat haha:-),lubie styl sportowy,choc czasem jakies sytuacje wymagaja czegos eleganckiego to zakladam ale nie chetnie,moze z czasem zmieni mi sie gust.
Paula...ja z domu tez nie wyjde bez makijazu,to juz taki nawyk kosmetyki lubie,kremow uzywam z Vichy,i mam podobny problem jak asik...,inne marki mnie uczulaja,wyprobowalam juz chyba wszystkiego:szok:,tipsy mialam przez poltora roku nie sciagane,tylko nadlewane,ale jak wyjechalam z polski to sciaglam,i pazurki mi odpoczywaja,kuplam sobie sprzet tutaj w irlandii i robilam sobie sama ale teraz to mi sie nie chce bawic.Do lipca musze uzyskac odpowiednia wage,wlosy mi rosna i wybieram sie na wesele do brata,musze czyms ich zaskoczyc:-).
Dziewczyny lekcje plywania dla dzieci to fajna sprawa moja karola tez chodzi na basen w szkole a w tamtym roku miala kurs w polsce i pozniej zdawaly czego sie nauczyly,mam tu znajoma z mezem i oni nie umieja plywac i wydaje mi sie ze juz teraz sie nie beda uczyc.
Paula..rany takie malenstwo do szpitala i co zostaje w szpitalu??? tutaj tez panuje ten wirus mam tylko nadzieje ze nas nie dopadnie.
Dzis zapowiadaja u nas opady sniegu,moglaby juz wiosna zawitac;-)

reklama
Zazdroszzę wam dziewczyny, że wasze dzieciaczki chcą chodzić na basen i uczą się pływać:tak: Mój Kuba na basenie najbardziej lubi zjeżdżać na zjeżdżalni i chodzić na basen z tatą:-D W przedszkolu zapisaliśmy go na basen, był 2 razy i więcej nie chciał, bo pan mu kazał.....pływać a on nie chciał:eek::eek::eek: No i narazie nie chodzi a pani doktor zaleciła nam pływanie, bo Kuba jest strasznie wąski w ramionach:sorry: no ale nic na siłę:no:

A u nas zima robi podejście nr 2 w tym roku:-D:-D:-D Sypie śnieg- niesamowicie wielkie płaty:szok::szok::szok: Nasypało całkiem sporo:tak::tak::tak: Oby utrzymało się tak do jutra to może niedziela upłynie całkiem przyjemnie:tak:

Paula mam nadzieję, że z malutkim Igorkiem wszystko ok:tak::tak:
A co się działo na innych forach, na których bywałaś? Ja też się bardzo cieszę, że nasza grupka się coraz bardziej rozwija i chyba jest dość sympatycznie?;-):tak::-D

monia no to masz niezły plan na lipiec:-D:-D:-D:-D:-D Trzymam kciuki aby ci się udało i niech rodzinka padnie z wrażenia jak cię zobaczą:tak::tak::-D:-D

asiulka wracajcie do zdrówka no i uważaj na tego małego kaskadera:-D Dobrze, że wszystko szczęśliwie się skończyło:tak: Mój Mateusz spacerował sobie dziś po ławie:szok: no i w końcu zleciał:wściekła/y: Krzyku było mnóstwo ale na strachu się tylko na szczęście skończyło:angry:
Mój "kościotrupek" nie dał sobie wyperswadować:laugh2:

Dobra uciekam narazie, bo dzieci się niecierpliwią;-)

Do góry