reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Uzupełniam tabelkę......

Piwonia.
..........Karolina się w którym roku urodziła?

Alicja 23.......tez mam trochę braków jak możesz to podaj..... no i napisz jak Martynka?

kurcze fotosik nie działa i nie mogę wstawić nowej tabelki;-)

Może jutro......

Padam jutro poczytam........buziaki pa pa miłej nocki

Hej no nareszcie weekend!!!!:tak::tak::tak:
Już myślałam że nigdy nie znajdę czasu żeby tu zajrzeć:szok:
Matury próbne- tony papieru do poprawiania, zarwane noce no z poza tym normalne życie toczy się dalej więc w tej chwili wyglądam po mału jak zombi:szok: ale narazie najgorszą robotę mam za sobą:tak:
Oficjalnie witam raz jeszcze nowe mamy- Piwonia, małaulka i mojskarb2:tak::tak::tak: Mam nadzieję, że nikogo nie przeoczyłam:zawstydzona/y:
U Kuby był dziś w szkole balik karnawałowy i moje kochane maleństwo przebrało się za kościotrupa!!!!:szok::szok::szok: Uparł się i koniec:tak: A swoją drogą on taki chudzina, że za bardzo nie musiał się przebierać;-)
Zauważyłam, że poruszyłyście drażliwy;-) temat odchudzania:-D Ojjjj Paula podziwiam, że zabrałaś się za ćwiczenia:tak::tak: Ja codziennie od jutra zaczynam się odchudzać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.....i nic z tego! A po Mateuszku zostało mi o wiele za dużo a to już minęły dwa lata:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

witam po raz pierwszy na tym wątku moja Wiktoria urodziła się 12-08-2002 a teraz jak widać na suwaczku czekamy na drugą pociechę niby ma być Filipek

Witajcie mamusie!!
Dzien dzis do d...y,zlapalam jakiegos dola:-(,mezus mial dzis przyjechac po dwoch tygodniach nieobecnosci,a tu sie okazuje ze przyjedzie ale dopiero za tydzien,a ja caly czas sama z dziewczynami:crazy:, i na dodatek ta pogoda taka dolujaca caly dzien leje i leje.
WITAJ KASIA1208:-),trzymam kciuki zeby byl Filipek;-),u mnie kazda jedna miala byc nim (haha) i sa trzy dziewczyny:-).
asik...oj to Kubus musial fajnie wygladac w tym przebraniu:-),ja tez jestem pelna podziwu dla pauli,bo jesli chodzi o cwiczenia i na dodatek ciagle te same to ja nie mam cierpliwosci,asik..ja tez tak ciagle od jutra sie odchudzalam,ale na koniec roku postawilam sobie za zadanie ze waga mi spadnie i jak narazie jestem z siebie zadowolona,a musze ci powiedziec ze mi tez zostalo po dzieciach tu i uwdzie i to nie malo:szok:.

Kasia 1208 WITAJ!!!!!!!! Ja tez jestem mamą Wiktorii :tak: Napisz cos więcej o swojej rodzince.......jestem ciekawa czy wszystkie Wiktorie takie temperamentne są:-D

Małaulka no i jak cwiczysz dalej.......jesli tak to Ty juz 7 dzien;-)
Ja 4:tak:i jak widzisz jakieś efekty?
Wiesz ja tez bym się bała......ja to mam zaraz czarne wizje.....zostawię ją śpiąca.......zdarzy się wypadek zabiorą mnie nieprzytomną do szpitala nikt nie bedzie wiedział, ze mała sama w domu coś sobie zrobi....oj katastrofa w mojej głowie......no ale pżezorny zawsze ubezpieczony:tak:
Co do komunii to wiadomo w kazdym mieście inaczej ale u nas moja ciotka juz teraz to ciężko znalzła lokal na komunię......i tort w ostatniej niby chwili........a dopiero styczen!!!!!!!:szok: poszaleli totalnie myślę!!!

Monia ja mam w tym roku komunie chrześniaka :sorry2:oni tez sami decydują o stroju, nic nie jest narzucane....
To jutro zakupy.....powodzonka jak kupicie to się:tak: pochwal
Moze to i lepiej ze tak tak jak napisałaś mi się jakoś tak bardziej podoba niz taka oprawa u nas w Polsce.....wazniejsze przyjecie, preznty niż KOMUNIA! pierwsza spowiedz:baffled:
a jak córa juz lepiej??????
Monia nie dołuj się mała..... kurcze a ja myślałam , ze mężuś z Wami:( tylko długo pracuje.......cos mi się pokićkało.......a powiedzcie ile Wam zostało po ciążach? ile byście zrzucić chciały? ja ostatnio w necie sobie patrzyłam ten BIM czy jakoś tak ta waga i wzrost......http://www.zdrowie.med.pl/nadwaga/otylosc_01.html
tam mozna obliczyć.......

Doris i jak z tą kaszką je? ja kupuje taki danio np. lub bakusie.....i daje jej z bułka z masłem ( najczęściej angielką)

Asik
no wspólczuje tej roboty:-( mam nadzieje, ze jak bedzie po wszystkim to na dłużej zawitasz.....
Jak tam foty z balu wstawione?????zaraz lukne.....
Co do odchudzania to ja nie nie nie.....nigdy bo ja za bardzo słodyczę lubie:-D
zresztą ja mam 178, więc te moje kg gdzies się tam rozkładają....:dry:
tylko o brzuch mi chodzi a ze kolezanki robią to jakaś mobilizacja jest mój tez trochę ze mną ćwiczy;-)
A na jaką dietę idziesz? bo moja Anka ( ciotka ale mała róznica wieku między nami......mamy do siebie darmowe rozmowy więc ciagle na tel wisimy) się odchudza i teraz ciagle przez tel mi tłumaczy co i jak z dietami......:angry::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze ale mi neta muli:wściekła/y:.
Paula...moj szanowny pan maz siedzi w szkocji a ja tutaj i kolejny weekend sama,ale mam nadzieje ze juz ostatni. Patrycja juz znacznie lepiej dzieki,przynajmniej tyle ze goraczki nie miala,bo ona jak ma goraczke to wysoka i jakies drgawki przy tym ma.
No tak moja waga przy pierwszej ciazy,wzrosla do 26 kg:szok: i ciezko mi sie bylo tego pozbyc:wściekła/y:po kolejnej ciazy spadlo mi 3 kg i co proba odchudzania to pare kg w dol ale w sumie to nie bylo odchudzanie tak na powaznie,zaczelam troche wytrzymalam a potem spowrotem przybylo te 3,4 kg,ale teraz wzielam sie ostro do roboty i 10 kg spadlo jeszcze z 5 kg i bedzie elegancko,moj wskaznik BMI w tej chwili wskazuje wage w normie,wzrostu mam 176,moja ostatnia dieta to kopenhadzka bardzo skuteczna ale tez rygorystyczna. Jak kupimy kiecke to sie pochwale:-). Dobrej nocki zycze;-)

Do góry