reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

trzymam kciuki za umowę &&&
a ja sobie leze :-) i taki mam zamiar obijac sie az do lipca :-D

nadrabiam tv ( w ktorej nic nie ma :-) ), ale i tak ogladam, jakies gazetki, na razie do czytania nie moge sie zebrac, chociaz lektury czekaja grzecznie

reklama
Hej laski
biegnę Wam się pochwalic że dostałam umowę na 11 miesięcy,
dziwny okres ale ważne że mam

witam sie kobietki!!!
nie odzywałam sie z racji ferii...na wyjeździe byliśmy!ale dzis juz wróciłam do szarej rzeczywistości;-) byłam w pracy...ale moi najbliżsi nadal leniu****ą cała trójką do końca tygodnia!!! ktoś musi jednak pracować hihih:-D
co słychać???
asiulka super!!gratuluję umowy!!!co u Ciebie?
wiola jak zdróweczko Wasze???jak sie miewasz?jak skarbeczek w brzuszku, dokazuje??
no i jak tam ferie spedzacie??niedługo niestety powrót do rzeczywistości!i znów nauka powróci wiek korzystajcie!!tak jak my...Fifek naturalnie znów sie obudzi z ręką w nocniku...lekture miał czytać i co???jakos czasu mu brak a potem bedzie płacz:sorry:!!

poza tym u mnie ogólnie wszytsko wporzadku , w pracy jest ok, moja nowa koleżanka wdraża się i choc nadal wystraszona to mam nadzieję,że sie odnajdzie !
mamy też od wczoraj strasznie smutny czas w pracy bo syn jednej naszej znajomej z pracy walczy o życie w czeskim szpitalu :-(, miał wypadek na nartach- pojechali na ferie, ehhh ma zaledwie 14 lat!!stan bardzo ciężki, wręcz krytyczny i tak jakos miejsca nie mozemy sobie znalezć!masakra tak mi sie do głowy wbiło to od wczoraj..że sobie poradzić nie mogę:-(!
wiec módlcie się i trzymajcie kciuki! oby sie cud stał i ten młody człowieczek sie pozbierał!!!

ATFK mam nadzieje, ze chlopak wyzdrowieje!!! &&&&

u nas tez panowie przespali i dzisiaj zaczeli nadrabiac, lekture i prace zadane :-) czyli wszystko w normie :szok:

chlopcy troche u babci, troche z mezem i troche w domu, pomagaja duzo, bo z racji mojej pozycji lezacej musialam ich bardziej wdrozyc w obowiazki domowe...przyda im sie taka szkola, a radza sobie naprawde super...nawet maja specjalizacje Wiktor placki ziemniaczane i nalesniki, Filip zupy i spaghetti, wiec z glodni nie chodzimy :-) Filip ostatnio upiekl nawet babeczki, ale...zapomnial dodac proszku do pieczenia :crazy: ale i tak wszystkie zjedli :-D

maluch zaczyna dokazywac w brzuszku i juz daje znac, ze jest, puka delikatnie :-D:-D:-D
ostatnio brzuch mnie bolal, wiec pojechalismy na ip, ale na szczescie wszystko ok, na miejscu przeszlo, malenstwo wazylo wtedy 240 gram, za 2,5 tyg. moze sie dowiemy czy bedzie braciszek czy siostrzyczka

u nas tez wczoraj smutna wiadomosc, bo zmarl moj dziadek...niestety na pogrzeb nie moge pojsc, mam nadzieje, ze dziadek zrozumie (*)

ATFK mam nadzieje, ze chlopak wyzdrowieje!!! &&&&

u nas tez panowie przespali i dzisiaj zaczeli nadrabiac, lekture i prace zadane :-) czyli wszystko w normie :szok:

chlopcy troche u babci, troche z mezem i troche w domu, pomagaja duzo, bo z racji mojej pozycji lezacej musialam ich bardziej wdrozyc w obowiazki domowe...przyda im sie taka szkola, a radza sobie naprawde super...nawet maja specjalizacje Wiktor placki ziemniaczane i nalesniki, Filip zupy i spaghetti, wiec z glodni nie chodzimy :-) Filip ostatnio upiekl nawet babeczki, ale...zapomnial dodac proszku do pieczenia :crazy: ale i tak wszystkie zjedli :-D

maluch zaczyna dokazywac w brzuszku i juz daje znac, ze jest, puka delikatnie :-D:-D:-D
ostatnio brzuch mnie bolal, wiec pojechalismy na ip, ale na szczescie wszystko ok, na miejscu przeszlo, malenstwo wazylo wtedy 240 gram, za 2,5 tyg. moze sie dowiemy czy bedzie braciszek czy siostrzyczka

u nas tez wczoraj smutna wiadomosc, bo zmarl moj dziadek...niestety na pogrzeb nie moge pojsc, mam nadzieje, ze dziadek zrozumie (*)

Wiola dobrze że chłpopaki pomagają i to bardzo z tego co piszesz,to najważniejsze.
Ale jeszcze ważniejsze jest to że z Toba i maleństwem wszystko ok.

Bardzo mi przykro z powodu śmierci dziadziusia,moje kondolencje kochana,
trzymaj sie dzielnie,dziadzio na pewno zrozumie.
Światełko dla niego (*)(*)(*)

reklama
witam sie w piękny i słoneczny sobotni dzionek!
ja cały weekend praktycznie sama bo meżus ma słuzby popołudniowe:sorry:, no ale cóż!
pogoda ładna wiec zamierzam zaraz na dwór leciec z Kają..bo synek to juz gania koło domu!
ogólnie w porządku, pracy sporo wiec odpoczynek sie przyda choćby w domku!
chłopiec o którym ostatnio pisałam...niestety nie przezył:-(, zmarł wczoraj wiec ciezkie dni przed nami, nie wiem jak to inne dzieci przyjma w szkole,a o reszcie nawet niemyśle bo ryczec sie chce!wiec tyle o tym.
poza tym jestem zadowolona bo od czwartku moj synek ma odstawione swoje leki...oby choróbsko sie wyciszyło na tyle ,ze juz nie beda potrzebne!Brał je niemal 2 lata i teraz trzeba zeby sie organizm zregenerował od tej chemii wiec trzymajcie ksiukasy!!!oby poradził sobie bez nich!
Kajulka ostatnimy czasy ma takie problemy ze snem..:-(, matko usnać nie może, zrywa sie, boi czegos a nie wie czego, wosk lałam..ale jest tak w kratke!wymęczona i sama juz nas przeprasza ze spac nam nie daje:sorry:, juz sama nie wiem co robić! Czy to te cholerne lamblie wróciły ( nie mozemy ich złapać póki co:crazy:) czy to cos innego..zgłupiałam!zapisałam ją do lekarza...na 9 października termin:szok: MASAKRA!!!znalazłam namiary na te lekarkę prywatnie wiec będę dzwonić!

ale sie rozpisałam...

wiolu dobrze,że wszysko ok!!!i oby tak dalej:-)!!!leżcie, leniu****cie za nas wszytskich!!!
dzidzioluś sie ujawnił???czy to facio czy babeczka?
jak chłopcy po feriach??mają werwę???mój tak w miare, nie bardzo narzeka wiec jest ok!
asiu a jak Twoi panowie???

no i tak ogólnie co dobrego??

miłego dnia kobiet zyczę!!!
mój zaczął sie idealnie...kawka do łóżka..i męzuś z kwiatami!!!

Do góry