witam się!!
jak po majówce??odpoczełyście???
u nas zimnica była więc bez szału, przemarzłam ze 2 dni i juz mi sie odechciało dotleniania;-)!!ogolnie lenistwo- bo nc nie robiłm takiego, wyspaliśmy sie niemal codziennie po 10 i to by było na tyle. Poza tym to mama mi sie rozchorowała wiec było jeżdzenie na pogotowie itp więc bez szalu
!!!
dziś bylismy na "dywaniku" w szkole...u Fifiego !jestem w szoku bo nigdy bym sie nie spdziewała,ale cóż..
razem z kolegami i koleżankami pocięli nożykiem z temperówki fotele w autobusie:-(!!Wstyd jak cholera- tyle napisze!Okaże sie jakie koszty beda do pokrycia, do tego beda w ramach kary mieli zlecone prace przy porządkowaniu biblioteki. no zobaczymy, nauczka bedzie ale niesmak pozostaje!wrrr
w niedziele Kajeczka ma rocznice Komunii wiec przygotowania ida pełna parą, dzis kolejna próba.
teraz w taką pogodę mamy tak zimno w pracy ,ze szok:-(!!nie idzie normalnie pracować w takich warunkach!!!gorzej ajk jesienią!!!
poza tym u mnie wszystko ok!
Antoś mojej siostruni cudny, grzeczniutki i ogólnie bomba!!!
czy kupowałyście coś kiedys na Grouponie???(czy jakoś tak)
ja dziś sie odwazyłam i kupiłam tam bilety na koncert Dżemu
!!!ale się cieszę ,bo zawsze o tym marzyliśmy z moim Tomaszkiem
!mam nadzieję,że wszystko dobrze zrobiłam, juz wydrukowałam i oby to nie była ściema!!heheh
wiolu jak samopoczucie???Majeczka grzeczna???daje mamusi odpocząć czy buszuje w brzuszku???
pozdrawiam serdecznie!!!piszcie co u was!!!