dzień dobry...na szczeście jutro już a raczej w końcu piątek!!!
ojjj pracowity tydzień !!!za bardzo nawet- bo chyba zapomnę jak sie nazywam!!
finisz juz blisko!
ale mróz...no nie powiem -10,5 była przed 8 jak jechałam do pracy:-)!!!wiem wiem ,że w koncu zima i wcale nie narzekam...ale zszokowana jestem bo ja z tych ciepłolubnych i nie berdzo lubie w czapce chodzić, no ale musiałam ją przeprosić;-)bo chora to ja byc nie chce!!
dzieciaczki ok!!bez wiekszych atrakcji w tym tygodniu póki co (i oby tak dalej) wiec nie ma co narzekać!
wiolu super ,że z maluszkiem wszytsko ok!!!cudne wieści!!!
mam nadzieję ,ze bedziesz miała córunię!!przy trzech facetach w domku przyda sie ktoś dla zmniejszenia różnicy:-)!!!
moja siostrunia będzie miała synka:-) ale u nich jest 2 na 2 do tej pory więc Antek wzbogaci męskie geny w ich domu!
na a poza tym to nic nowego!ogólnie wporządku,!
a jak u Was???zima Was cieszy?
życze miłego popołudnia!!powoli zbieram sie do domku!!
ojjj pracowity tydzień !!!za bardzo nawet- bo chyba zapomnę jak sie nazywam!!
finisz juz blisko!
ale mróz...no nie powiem -10,5 była przed 8 jak jechałam do pracy:-)!!!wiem wiem ,że w koncu zima i wcale nie narzekam...ale zszokowana jestem bo ja z tych ciepłolubnych i nie berdzo lubie w czapce chodzić, no ale musiałam ją przeprosić;-)bo chora to ja byc nie chce!!
dzieciaczki ok!!bez wiekszych atrakcji w tym tygodniu póki co (i oby tak dalej) wiec nie ma co narzekać!
wiolu super ,że z maluszkiem wszytsko ok!!!cudne wieści!!!
mam nadzieję ,ze bedziesz miała córunię!!przy trzech facetach w domku przyda sie ktoś dla zmniejszenia różnicy:-)!!!
moja siostrunia będzie miała synka:-) ale u nich jest 2 na 2 do tej pory więc Antek wzbogaci męskie geny w ich domu!
na a poza tym to nic nowego!ogólnie wporządku,!
a jak u Was???zima Was cieszy?
życze miłego popołudnia!!powoli zbieram sie do domku!!