no to widzę ze nie tylko u mnie sie przewroty szykują...nic nie będę pisała bo szkoda nerwów mam nadzieje ze sie odnajdę w nowej sytuacji!!
a ty weź temu dziadowi myszy naślij
hihihi!!
no na niektórych debili to brak słów!!!
fajnie ,że sie tak ułożyło!!!ja juz trzymam kciuki!!ojjj nawet nie wiesz jak sie ucieszyłam na ten widok!!!!
ściskam na odległość!!!i Ciebie i fasolke!!!!juz ma kolejnego fana...na odległość czyli mnie!!!
una mam nadzieję,że sie chłopakom naszym jakos ten koniec półrocza poukłada..ehh teraz to szok bede szalec w tej szkole i gonic ich kosztem zapewne!!
baba z matmy na przerwe swiateczna zadała mojemu (calej klasie) ponad 30 stron uzupełnic ...
!!!i weź tu odpocznij z rodziną!!
ferie faktycznie na końcu...ale w sumie to moze i dobrze!!krótszy okres do wakacji im zostanie;-) a inni beda juz tyrać!!!
poza tym musze sie pochwalic ,że Kaja z koleżanką narysowały prace na konkurs profilaktyczny w szkole, pani wysłała i aparatki wygrały!!a że to był konkurs ogólnopolski to tym bardziej duma bo mała wiejska szkółka pokonała Gdynie itp
wygrały zestaw nagród do szkoły m.in mebelki, mikroskop. fantoma do anatomii, kościostrupa do nauki kości , gry i cos tam jeszcze wiec radocha nieziemska!!!
a z tym paskudztwem to juz rece opadaja, chce ja na usg brzucha umówić bo juz sami nie wiemy, a ona sie męczy..wrrr załamka!!
dobra koniec przerwy, jutro zajrze!!!
raz jeszcze napiszę...hihihi ale SUUUPPPEEERRR!!!!:-):-):-)