reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

wiola Tobie też miłego odpoczynku!!!
my jutro rano wyjeżdżamy wiec zamelduje sie za tydzień:-)!!!
pozdrawiam i ściskam cieplutko!!!

reklama
Hello lalki moje kochane.
PRZEPRASZAM ŻĘ ZAMILKŁAM.
Melduję się że żyję,ledwo żyję.
Dziś wróciłam do pracy po 3 tygodniowym urlopie,boszeee,jak mi się dłużyło.
Na wakacjach niestety ngdzie na dłużej nie byliśmy,
u siostry w Kielcach ja z Emilkiem na weekend 3 dni,a Maciuś został na tydzień,
ale i tak te 3 dni dały sporo atrakcji dla chłopaków.
A to basen odkryty, u nas niestety nie ma,
a to do parku,nad staw do łabędzi ,kaczek,mają też w parku Pawie,
no super było.Na basenie ciężko ich z wody było wyciągnąć,całą trójkę,moich dwóch i siostry synka.
A u nas,
jeździłam z nimi nad wodę,2 razy zabrałam koleżanki dzieciaki ,oj co się wywariowali to ich tylko,a do tego bardzo grzeczni byli.

Spokojnej nocki życzę.

hejo!
ja też melduję powrót do szarej rzeczywistości:eek:!
właśnie szykuje sie do pracy, wszyscy w domku śpią....łącznie z kotem:-D
urlop...cudny i mega udany!!!pod każdym względem!!!aż żal było wracać;-)!!
teraz pora sie odnaleźć i o książkach do szkoły pomyśleć....bo nic jeszcze nie mamy:baffled:

a jak u Was???
wiola jesteś????
asiulka witaj witaj!!!zaglądaj!!

atfk-u nas mam książki dla Emila,i już trochę wyprawki,
dla Maćka mam zeszyty :-D i to by było na tyle.
Książki mam już zamówione u znajomej w księgarni,
kupię po mojej wypłacie na koniec sierpnia.

Jadę niedługo do chirurga stomatologa,żeby założył mi kolejny raz lek na dziąsło po usunięciu 8.
Niestety nie poszło jakbyśmy chcieli,i złamał mi się kawałek korzenia,i bedę miała zabieg chirurgicznie usunięcie.
A jak mi się nie chce jechać.
Miłego dnia

Melduję, że wróciliśmy, zadowoleni, uśmiechnieci i zszokowani temperaturą,
Tam 35 stopni w plusie, u nas leje. :-(

Ale co tam ,opaliłam sie, zwiedziłam, wszyscy zadowoleni.

Widzę, ze wyprawki kompletujecie.
I ja muszę zaczać, bo nic jeszcze nie mam. Ale oglądałam ulotkę z Biedronki i moi chlopcy zachorowali na zeszyty z piłkarzami :-)

Asiu wspólczuje 8, ja wyrwanie swojej przełozyłam na wrzesien. Oby szybko sie z Twoją uporali!!!

wiola witam się i ja....do pracy sie szykuję!
za pare dni wszystko wróci do normy,ehhh
u nas pochmurno i mżawka leci:crazy:
ja książki jeszcze nie ogarnięte...:szok: eh chyba dzis sie wybiorę do księgarni!!!
a gdzie chłopaki na tym obozie???
poza tym wszystko pomalutku leci, mam jeszcze na wakacjach dzieci mojej siostry:-D...i aż strach pomyslec ze w weekend wyjadą...eh znowu bedzie płacz:-(!
w sobote mamy spływ;-)

asiulka jak wizyta??

no właśnie z tymi internetowymi to nigdy nie próbowałam i nie mam sprawdzonej, szkoda ze nie zapytałam i kupiłam dzisiaj:-( w księgarni...przy rachunku o mało zawału nie dostałam:baffled:
spływ mamy Drawą- szlakiem przez park drawieński;-)(która trasa dokładnie nie wiem bo nie znam zakamarków, ponoc łagodna i bez większych atrakcji ale dosc długa)

co dobrego?

reklama
Drawą spływalismy i było fantastycznie, mielismy rozłożoną trasę na dwa dni, chociaż dla mnie przeszkody były najlepsze...ciekawie było, a były łatwe do pokonania, wszystko zalezy od poziomu wody

Do góry