reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Własnie namioty oglądam ;-)
Nasz już ma sie coraz gorzej, ale tragedii nie ma, chociaż marzy mi sie większy i ciut wyższy.
To wesoło u Was będzie, u mnie zapowiadają sie na Tall Ship Races, więc na początku sierpnia będzie nas wiecej.

Szkol sie i pracuj ku zadowoleniu :-)

reklama
wiola dzięki...odnalazłam sie szybciej niz myślałam...w połowie to pewnie zasługa szefowej która jest mega równa babką;-)!!!
własnie sie szykuję do pracy....jak to fajnie brzmi:-D

poza tym to wesoło jest...cały domek dizeci- moi w 7 niebie bo super sie z kuzynostwem dogadują i ganiają całe dnie!
jutro idziemy na balangę...jest święto policji i z racji fachu mego męża;-) zapowiada sie fajna piątkowa noc:-D
poza tym niewiele zmian!!

szukaj szukaj..ja w ogóle nie mam takiego sprzętu:szok:, raz byliśmy pod namiotami- ale sprzęt mieliśmy pożyczony, fajna sprawa jak nocki cieple:-D!a Wy gdzie biwakujecie??jakie klimaty? wodne, leśne?
racja ze jak sie cos robi to czas szybko mknie!!

dziś mija 15 lat...odkąd jesteśmy parą z moim T.:-):-):-) jaaa ale zleciało a ja wciąż szczesliwa...jak w 1998:-D

pozdrawiam i życzę miłego dzionka!!słonko jest wiec to połowa sukcesu!!!

Gratulacje!!!
Nam 15 lat mineło w marcu, wiec mamy coś wspolnego :-)

Chociaż Cię nie widzę, to juz wyobrażam sobie to zadowolenie z pracy. Aż radość kipi z posta, super, ze Ci sie podoba. A jak szefowa ok, to najważniejsze, praca będzie także przyjemnością :-)

A ja znalazłam namiot i sie waham
NAMIOT NADIR 8 OSOBOWY KLEJONE SZWY 3000mm OKAZJA! (3389269865) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NAMIOT NADIR 6 OSOBOWY KLEJONE SZWY 3000mm OKAZJA! (3406518727) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
cenowo do przyjęcia, a różnica pomiędzy mniejszym a większym niewielka, nie wiem tylko czy te 40 cm zrobi taką różnicę, teraz mamy 130x200 wymiar sypialni, a tu i tak jest 200x200. Więc jeszcze myślę.

wpadam jak po ogień...bo zmykam farbować włosy;-)!jutro mam wolne;-)
wiola czadowy ten namiot...(oba w sumie:-D)..no w takim to rozumiem biwakowanie:-)!
który bys nie kupiła to mysle ze będziesz zadowolona!Wygląda solidnie i gabarytowo fajny!
jak tam chłopaki???co porabiają??
moi nadal ganiają z trójką kuzynostwa i w domu ich nie mam nawet na noc...wszyscy u moich rodziców nocują..materace i te sprawy wiec frajdy mają wiele:tak:
jutro melduje sie z kawką:-)

moi też biegają od rana do wieczora
u ciotki na razie siedzą, koło swojej starej szkoły, więc są mega zadowoleni, bo i koledzy starzy są
wczoraj tak sie zakrecili, ze do parku linowego pojechali z wycieczka ze starej szkoly, nie zapomnieli ich przez ten rok :-)
ale moich chłopaków chyba nie da sie zapomniec, bo jak gdzies sa, to zawsze się coś dzieje... :-D

ja w pracy mam młyn, padnięta wczoraj byłam...ale dzisiaj juz piątek

mój ojciec wyszedł ze szpitala, to teściowa trafiła ze stanem przedzawałowym :-( ale juz troszke lepiej

dzień dobry!!kurcze słonko sie schowało...pochmurnoi od razu ciepłota spada..i wstaje sie przytłumionym
:-):-):-)

wiola widzisz możesz byc mega zadowolona ze sposobu bycia swoich synów..tacy ludzie mają lepiej !!Ja tak uważam, ze lepiej byc przebojowym niz przytłumionym i schowanym!!!dopiero musieli sie cieszyć ze spotkania z dawną ekipą:-D:-D:-D!
a w pracy tam nie szalej...weeekendzik sie zaczyna prawie!!!
jakie plany na weekend?
no i zdrówka dla teściówki, ehhh to może ta pogoda robi swoje:sorry:

my dzis mamy imprezkę o której pisałam, jutro mamy w planach grila rodzinnego na którym będziemy świętować awans mojego męża:-D, a w niedzielę jak pogoda pozwoli mamy zamiar zrobić wypad nad jezioro!

kawkę dopijam i musze troche ogarnąc domek. i paznokcie pomalować:-)!!
wiec póki co ściskam i zmykam!!

już po weekendzie
niedziela nad jeziorkiem, chłopcy mieli radoche, bo wybralismy sie w wiekszym gronie, więc wesoło było :-)
a i ja sie troszke opaliłam, nie poparzyłam :-) o kremie z filtrem 20 już cały czas pamietam ;-)

teciowa już troszke lepiej, odpoczywa...

a ja zaczelam nowy tydzien w pracy i mam nadzieje, ze bedzie troszke spokojniejszy...oby!!!

Gratulacje dla męża!!!

hej kobietki!!!
u mnie nadal bez większych zmian, dom pełen ludzi ale juz jutro czesc jedzie wiec znów bedzie dziwnie:dry:!
dzieciaczki zdrowe, my tez wiec jest ok!
piekna pogoda wiec korzystamy!
w pracy ok, chodze póki co 2-3 razy w tyg na przyuczenie!
wiola i jak tam w pracy??troche luzu?
aura za oknem piękna wiec chyba trudno wysiedzieć ;-)

reklama
luz będzie chyba na urlopie ;-)
nie wiem w co ręce wsadzić i ostatnio wpadam na forum jak po ogień, ale wpadam, to uzależnienie :-D
ale ja lubię jak sie coś dzieje, bo czas w pracy szybciej leci, a teraz to w ogóle!!!

Do góry