reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

dzien dobry!
witam sie z kawką!!!
co słychać??
wiola nałóg powiadasz...skąd ja to znam:-D
no ja tez z tych którzy wola robić niż siedzieć i patrzeć na zegarek;-)!!!
mój filip odkąd przyjechał syn mojej siostry "wyprowadzil" sie z domu :-D:-D:-D i nocuje od tygodnia z nim u moich rodziców heheeh a córa mojej siostry wraz z Kajulką u nas:-)!!wesoło jest!!
dzis planujemy wypad nad jeziorko, takie ładne i czyste, bo to u nas kolo wioski jest raczej średniej jakości:szok:;-)
poza tym w weekend dopiero (pt, sob) ide do pracy wiec korzystam z pogody ...piekne słoneczko:tak::tak::tak:
zamierzam tez jechac dzis poszukać sobie kostiumu kąpielowego bo stary sie rozleciał, a za niecałe 2 tyg mamy wczasy nad morzem wiec mus:-)!

reklama
z tymi kostiumami to nie jest łatwo, wiem coś o tym
jakis czas temu szukalam i nie znalazłam, ale spisałam markę i rozmiar jaki potrzebuję, zamówiłam przez allegro i udało mi sie kupić 3 stroje w cenie 1 w sklepie ;-) ale wszystkie jednoczęściowe i teraz szukam dwu..ale jeszcze nie znalazłam :-(

moi chłopcy pojechali dzisiaj do cioci i wujka...wróca na weekend...

a ja znowu nie wiem w co ręce włozyc, dopiero zerknęłam na zegarek, a tu 15 :szok:, szok, niezła pobudka od 8 rano

witam sie na chwilkę bo dziewczyny kompa mi wołają...juz wstały wiec szukają zajęcia;-)!
cos sie słonko schowało dzis, ale wczoraj grzało az miło!!pojechaliśmy nad to jezioro...nawet ja sie kapałam wiec musze powiedzieć ze woda fajowa:-D! Kostium kupiłam w Esotiq,są przeceny ale wybór marny...kupiłam fajny fason a kolorystycznie ujdzie:-D wolałabym gładki, no ale coż jak na moje wojaże nad wodą i basenem poza sezonem w zupełności wystarczy:-). Spotkaliśmy tam znajomych którzy biwakowali i nasz wypad znacznie sie przedłużył...wróciliśmy do domu kolo 1 w nocy:-D:szok::-D!!

wiola no to niezly zamęt musisz tam miec...ehhh
dobrze ze chlopaki pojechali :-)niech korzystają!!!

ja musze Kaję do pionu postawić...bo cos mi sie pyszczy ostanio:angry: i sie stawia,ehhh buntowniczka
poza tym podejrzewam że szykuje sie foch ze strony tesciowej:sorry2:, bowiem w okresie letnim mamy mnóstwo ludzi w domu z którymi widzimy sie 3-4 razy w roku czyli rzadko (moje rodzieństwo) i korzystamy z czasu danego nam razem co wiąze sie z tym iz nie chodzimy do niej teraz tak czesto jak normalnie...i juz wiem ze obrażona a mój T sie wkurza!ehhh juz poleciały teksty typu...zapomnieliscie o mnie:no:!!!
kawke dopijam i moze sie ubiore...bo jeszcze w pizamach latam:-D

skad ja to znam, ale "jeszcze sie taki nie urodził, co by wszystkim dogodził"
jak foch przyszedł to i przejdzie...

super, ze wypoczęliście, ja sie szykowałam na weekend,ale nie wiem co z tą pogodą, dzisiaj u mnie też strasznie duszno, ale sloneczko sie schowało za chmurami...

weekend zapowiada sie ładny, wiec trzeba gdzieś nad wodę wyruszyc!!!

Mam nadzieję, że znajdziesz chwilke, aby po pracy na słonku posiedzieć? W końcu nowy strój trzeba wykorzystać na maxa :-)

Miłego weekendu!!!

melduje ze zyję..ale szał przed wyjazdem niedzielnym se robi wiec pewnie wrócę po 11.08:-D!
pozdrawiam i ściskam...mam nadzieję,że sie spotkamy ut za kilka dni!

reklama
Do góry