reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

dzień dobry kobietki!!!
wczorajszy dzień w plenerze bowiem wspominana wczesnej koleżanka mojej Kai jest u nas od wczoraj...spały razem wiec pełnia szczęścia:-D!!!
Filip śpioch na całego...zazwyczaj wstaje kolo 11-12:-D
meżuś w pracy a ja włączyłam zmyware , zrobiłam sobie kawke i pare minut laby:-)!!!

wiola no to chłopaki poszaleję!!a co tam niech korzystają:-D!!!
balsam wskazany!!!co by opalenizna sie utrzymała jak najdłużej:-)!!!

poza tym to wygląda na to ,ze w najbliższym miesiącu rozpocznę prace, przestałam sie łudzić ze będzie to w zawodzie, kuroniówkę mam do października a tu przez znajomą dowiedziałam sie ze jest okazji załapać sie do takiego fajnego sklepu kosmetyczno-chemicznego:-)!Jestem po pierwszych rozmowach, wczoraj dostałam telefon potwierdzający;-) wiec po niedzieli pare dzionków na przyuczenie a od połowy sierpnia na całego...niezmiernie sie ciesze!trzymcie kciuki:-) żeby sie udało!!ja jestem pozytywnie naładowana!!!

reklama
super wieści!!!
z pracą rzeczywiście jest bardzo trudno, ja też o pracy w zawodzie dawno zapomniałam, ale tak naprawdę każda praca troszke wiąże sie z wyuczonym :-) ważne, zeby nam sie dobrze pracowało
kiedyś pracowałam w hurtownii ubrań, rewelacyjnie było, a zarabiałam tyle samo, co moje koleżanki w banku i szczerze mówiąc miałam gdzieś prestiż pracy w banku, odpowiedzialnosć inna, podejscie luźniejsze...ja zrelaksowana, a one wiecznie myslami w pracy, czy oby dobrze policzyły itd., a pieniadze i godziny pracy te same...

Twój Filip to prawdziwy śpioch!!! Moi tak długo nie śpią...Wiktor czasem do 10, ale to max.

Odpoczywaj z kawką i trzymam kciuki za pracę!!! Oby Ci sie spodobało!!!

dzien dobry...choć deszczowy:happy: dziś!
mężus w pracy, szkraby jeszcze w piżamach leżakują a ja z kawką:-)!
własnie sie dowiedziałam ze znów po niedzieli mój dom pełen ludzi będzie...przyjeżdżają moi najbliżsi, brat z rodzinką i dzieci pozostałego rodzeństwa wiec juz widze jaki będzie młyn:-D(w pozytywnym znaczeniu tego słowa)!!!jak ja to lubię :tak:!!!!

a jak u Was???cos nowego?

wiola racja ,że z tą pracą o teraz tak ciężko...ehhh ze sie nawet nie zastanawiałam jak dostałam ten cynk, miejsce...cóż świetne bo babskie na całego (moja Kaja zawrotu głowy dostanie jak to zobaczy:-D- zwłaszcza dział z lakierami do paznokci i makijażu hiihhi), pachnie tam tak że szok:-)!Właścicielka młoda gaduła, po jednym spotkaniu stwierdzam,że nadajemy na podobnych falach- gadałyśmy 1,5 godziny i rozejść sie nie mogłyśmy! zapowiada sie fajnie...ja sie nakręciłam -nawet mój mężuś mówi...ze widzi ze bym chciała!Śmieje sie bo mu kiedyś powiedziałam,że jak byłam mała to marzyłam żeby w kiosku pracować...i teraz mówi że będzie jak w kiosku:-D!!!oby oby!!!

sorki ,że tak tylko o sobie...:zawstydzona/y:

i dobrze, po postach widać, że zadowolona jesteś :-) i tak trzymac, a Kaja juz pokazała, ze prawdziwa z niej kobietka, a teraz to w ogóle będziecie pewnie obie szalały :-)

u nas też leje...ale chociaż roślinek nie trzeba podlewać...posiedzę sobie przed TV i poodpoczywam...

a u mnie powoli, mój ojciec w szpitalu, stan na razie stabilny...czekamy, lekarz mowi, ze jak antybiotyki będą działać to bedzie ok.

wiola zdrówka dla taty, a co mu dolega?
miłego wypoczynku Ci życzę!!!
ehh ta pogoda pokręcona ostatnio:szok: dziś słonko-wczoraj deszcz, i bądź tu mądrym;-)!!
mój weekend zapowiada sie domowo bo mężuś ma dwie popołudniowe służby wiec planów brak!Dziś jedziemy do naszych przyjaciół na urodziny ich syna:happy2:!
ogólnie poza tym bez większych zmian, biorę sie za robienie naleśników..życzenie juniorów:-D!
mam tez plan swoja mini garderobę ogarnąć...bo juz taki syfilis ze wstyd mi samej tam wchodzic:szok::-D
dzis zaplotłam Kajeczce całą głowę warkoczyków:-D i mi sie dzieciństwo przypomniało jak z siostrami plotłyśmy sobie na wzajem..hiihi

HELLO
Melduję się że żyjemy.
Nie włączałam kompa od poniedziałku
bo miałam remont u chłopaków w pokoju,
ale nareszcie jest już po,alleluja.
Ja już od 1 lipca pracuję,nie jest źle,
choć ręka nie jest do końca taka sprawna jak kiedyś.
Oby wszystko wróciło do normy z czasem.

Buziaki miłego weekendowania.

witam sie niedzielnie..na chwilkę bo zaraz mykam ze szkrabami na spacerek!
przyniosę trochę rabarbaru od rodziców i ciasto upiekę:-D!!!
jutro o 10 jade na pierwszy dzionek zapoznawczy w pracy:tak:!!
pozdrawiam

Asiu-mam nadzieje, ze teraz będzie juz tylko lepiej!!!

Atfk trzymam kciuki, aby było jak najlepiej. Mam nadzieje, ze wrocisz zadowolona!!!

A moj ojciec ma sie juz lepiej...
My po biwaku, mega zadowoleni i wypoczeci, pogoda dopisala, tylko wialo troszke.

reklama
melduje sie że żyje!
plan szkolenia w sklepie przełożony na dziś, właśnie sie szykuję wiec póki co podekscytowana i ciekawska:-D!!
przyjechali goście...wiec zapowiadają sie wesołe dni:-)!!pogoda też jakby ładniejsza wiec nie ma co narzekać!!
pozdrawiam póki co!odezwe sie!!
miłego dzionka!!

wiola to fajnie, że z tata lepiej! i jak zadowoleni to planować następny wypad !!!korzystać z lata!!!

Do góry