reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam sie i ja:tak::tak::tak:
PAULA-oj przechwalilam ta nasza pogode:tak:wczoraj byla jakies 15 stponi,za to dzisiaj szaro,buro i ponuro:wściekła/y:i jeszcze mgla straszna:-(i moze jest 8 stopni:-(

A te cwiczenia ciekawe,brzmi zachecajaco:-)moze jak wroce z Zkopc to sie wezme za nie:tak:tylko ja za leniwa jestem:-D:-D:-D
MAŁAULKA-a po tych ćwiczeniach widzisz jakieś efekty???
ASIK-a ja już myślałam że zapomiałaś o Nas:-D:-D:-D
MONIA-ale wiesz ja też na początku byłam zła na tych lekarzy,że tylko paracetamol i paracetamol,ale kiedy trzeba to dają i antybiotyk:tak:
MÓJSKARB-a co tam u Ciebie???

Dziewczyny co dajecie swoim młodszym dzieciom na śniadanie??bo ja ostatnio mam problem z Dawidkiem,zawsze dawałam mu kaszkę ,ale ostatnio nie chce jej jeść:-:)-:)-(

reklama
Doris narazie jeszcze nie bo dziś dopiero 5 dzień ale po tamtej prawie "połowie serii" lepiej się czułam, teraz wytrzymam do końca a potem od nowa, bo po ciąży został mi brzuch i muszę to wyćwiczyć:-D
Co do lekarzy to jak chorujemy to mówię że mała nie reaguje na paracetamol i zawsze dają antybiotyk ale ....... w przypadku gdy rzeczywiście nie będzie poprawy po nurofenie i paracetamolu- ja oczywiście nigdy nie czekam aż choroba się rozwinie na calego tylko od razu leczę antbiotykiem:tak: na szczęście teraz (odpukać ) Karolina często nie choruje
Moje młodsze ma zawsze to samo - cycusia:-D

Witam
u nas kazdy pociągający .........nosem:dry:
Tati chyba lepiej bo mniej kaszle:baffled: ale zobaczymy

Doris moja dostaje flaszkę kaszki ( gęstej nie lubi to rzadką z butli pije) ale zaraz jak ja jem śniadanko to ze mną szamie.....dzis np. omleta dostała........tak to serek, kanapkę, jako na miękko, lub smażone.......od Wiki nie raz płatki wydębi......;-)
skąd wrócisz???? bo nie zrozumiałam.....:dry:

Małaulka no u mnie 3 dzień;-) oj ale aby do połowy dojść:szok: to cięzko bedzie czuje......... ale podobno bardzo skuteczne są te ćwiczenia......choć niestety nie łatwo byc konsekwentnym:sorry2:
Jak odwiozłas Karolcię to kto z Lenką był?

Witajcie!!!!
doris...u nas tez dzis paskudnie a wieje tak mocno ze glowe by urwalo, to byla moja pierwsza wizyta u lekarza wiec moze faktycznie jak bedzie taka potrzeba to da antybiotyk.
Paula...jak cwiczenia,dajesz rade?:-)
Jade w sobote kupic sukienke komunijna,moja kinga zachwycona ze moze sobie sama wybrac,ciekawe czy znajde cos ladnego:-)
ide konczyc obiadek,wpadne pozniej;-)

Paula-Upsss literki jakoś zjadłam:-D:-D:-DJa jadę do Zakopca:tak::tak:w przyszły piątek:tak:
A ten serek to jaki??taki zwykły homogenizowany???i co najada się z nim??czy z chlebem jej dajesz??
MONIA-a gdzie Ty robisz komunię ??W Polsce??

Witam
u nas kazdy pociągający .........nosem:dry:

Małaulka no u mnie 3 dzień;-) oj ale aby do połowy dojść:szok: to cięzko bedzie czuje......... ale podobno bardzo skuteczne są te ćwiczenia......choć niestety nie łatwo byc konsekwentnym:sorry2:
Jak odwiozłas Karolcię to kto z Lenką był?

Zdrówka życzę dla Was:tak: a z ćwiczeniami damy radę , ja już teraz nie odpuszczę, no a do szkoly Lena do fotelika i z nami:tak:, no chyba żeby zasnęła to może bym ją zostawiła bo to tylko 10 min. ale jakoś się boję:tak:
Właśnie a propos komunii jeśli w Polsce to jak złatwiacie to Moniu???????? Nas czeka komunia za 1.5 roku i chcemy w Polsce

Piwonia...tak ten czas leci to juz druga komunia,dwa lata temu miala starsza corka. A co do sukienki to tutaj nie maja wymogow ze jeden fason moga dzieci ubrac jaka chca,w polsce Karolina miala liturgiczna.
doris...,malaulka,komunia bedzie irlandzka,dlugo sie zastanawialismy z mezem i wyszlo na to ze chcemy zobaczyc jak taki sakrament wyglada za granica,pozatym dowiadywalam sie i w polsce zadnych problemow nie bedzie,jak bedziemy wyjezdzac to ksiadz nam da zaswiadczenie ze dziecko przystapilo do komunii:-). Komunie mamy 30 maja w sobote,wiankow na glowe dziewczynki nie ubieraja,i podobno oni tutaj zadnych przyjec komunijnych nie robia,jak Karola pokazala zdjecia ze swojej komuni nauczycielce w szkole to byla zdziwiona i jeszcze ze torta na taka okazje sie ma:szok:.
W marcu maja miec pierwsza spowiedz,raz w miesiacu mamy spotkanie w kosciele.
Jakies nowe doswiadczenie nas czeka,a czemu nie sprobowac:-)

monia2925 pewno,że tak zawsze to człowiek bogatszy jest o kolejne doświadczenie
my pierwszą spowiedź mamy dopiero dzien przed komunią,a komunie mamy 17 maja i powiem szczerze wcale do niej nie jestem jakos przygotowana

reklama
Piwonia...wiesz jak to irlandczycy oni wszystko na odwrot robia:-):-):-)(haha) Karola tez miala dzien przed komunia spowiedz,a tutaj jakos tak dziwnie nie dosc ze dwa miesiace wczesniej sie spowiadaja to jeszcze komunia w sobote:szok::szok:.
Jak juz bedzie po wszystkim to sie podziele wrazeniami;-)

Do góry