reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

witam w środę
i witam kolejną nową mamusię
ja dzis miałam iść do lekarza,ale przez tą epidemię odwołali wizytę,moja sie rozchorowała,a zalezalo mi bardzo,no nic przyjdzie mi poczekać do poniedziałku,już sobie kartotekę wyciągnęłam
a co do usg,to chce iść w przyszłym tygodniu jakoś to zalezy jak mi sie uda dostac do przychodni bo chciałam zrobic to pierwsze na kase chorych

reklama
Hej hej:-):-)Ale u nas wiosna zawitała,jest super cieplo jak Dawid wstanie lecimy na spacer bo szkoda siedzieć z taką pogodę:tak::tak::tak:
MÓJSKARB2-witaj an forum i bardzo ciepło witamy kolejnego Kubusia:-D:-D:-D:-D
To zaraz urodzinki macie:tak::tak:
PAULA-My rozmawiamy w domu po polsku,w szkole przez 6 godzin rozmawia po angielsku i czasem po szkole jak się z kolegami bawi ,wydaje mi się że starczy,A przecież polski też musi umieć,ale tak i tak mówi już z akcentem angielskim:-(zresztą w szkole uczy sie poprawnie języka z akcentem a ja wiadomo nie nauczę go tak dobrze jak w szkole.:tak:
ASIULKA-no to super ,że drzwi są już na miejscu:-)

Witajcie:-)

Kolejna mamuska na forum super MÓJSKARB2 mam nadzieję, ze do nas zawitałaś na stałe a nie przelotem;-)

Doris
ile stopni u Was? u nas Tati chora i musimy w domku siedzieć, choć potem wygonię A. z Wiki i z psem niech się do parku przejdą:sorry2:
Z tym językiem to fakt.....ja sobie chyba jakiegoś Anglika na miesiąc zaproszę to zaraz się języka nauczę:-D:-D:-D:szok:

Asiulka to na fotkę czekamy:tak: a z facetami tak jest......z nimi czasem zle, bez nich jeszcze gorzej:dry:

Piwonia ja jak prywatnie chodziłam to usg miałam w ramach wizyty......ale to prywatnie:dry: jak tam brzusio juz coś urósł czy jeszcze nic?:-)

Dobra mykam obiad robić bo młoda usnęła.......

Trzymajcie kciuki za mnie bo ćwiczyć zaczęłam........chodzi o mięśnie brzucha
[ame="http://pl.youtube.com/watch?v=RVffSo7LwVo&feature=related"]YouTube - Aerobiczna "6" Weidera [spryciarze.pl][/ame]

robię cos takiego......no wspieramy się razem z dwiema koleżankami przez net

Ostatnia edycja:
Witajcie mamusie!!!:-)
Paula...zwolnilo sie dzis miejsce u lekarza i zadzwonili zebysmy przyszly,okazuje sie ze w oskrzelach ok,ale krtan ma chora strasznie brzydko kaszle i ma chrypke,dostala paracetamol:szok: bo tutaj za bardzo nie chca dawac antybiotykow,jakis syrop na kaszel,ale ja jej wczoraj postawilam banki,jutro powtorze,narobilam syropu z cebuli i czosnku nawet lubia pic,a lagodzi troche kaszel,mam nadzieje ze nastepne dwie sie nie zaraza:tak:.Jak tam twoja mlodziutka lepiej juz cos? a co do lekow moje jak byly mniejsze to tez pluly.
Doris...ja sie tez zastanawiam jak kobieta podola 8 dzieciaczkow:szok:,ale widzialam ja dzis w telewizji i jestem w szoku,nic nie znac po babeczce ze urodzila 8,uczesana elegancko umalowana a koloniej to chyba z rodziny jakies dziewczyny na raczkach dzieci nosily.
Mojskarb...witaj w naszym gronie:-):-):-):-):-).
Asiulka...koniecznie wrzuc zdjecie tak dlugo oczekiwanych drzwi,wkoncu sie doczekalas;-).
Paula...slyszalam ze ten zestaw czwiczen w6,jest rewelacyjny na brzuszek,patrzylam kiedys na niego na necie ale jakos nie moge sie przemoc,ja od dwoch miesiecy jestem na diecie,stracilam 10 kg,skacze na skakance i rano cwicze z jakims murzynem z tv. Trzymam kciuki,powodzenia;-);-);-);-)

Cześć dziewczynki!!!!
Wpadłam tylko na minutkę żeby się przywitać po tygodniowej nieobecności!!!!:szok::szok::szok:
Zerknęłam sobie tylko na to co naprodukowałyście i widzę że zaszły zmiany- doszły kolejne mamusie!!!!:-D:-D:-D Super!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak: Witam serdecznie:-):-):-)
Mam tak zabiegany tydzień że nawet nie miałam chwilki żeby do was zajrzeć ale postaram się wieczorkiem choć troszkę was nadrobić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Rany wracam do roboty bo się nie wyrobię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Buziaki:-)

Piwonia ja jak prywatnie chodziłam to usg miałam w ramach wizyty......ale to prywatnie:dry: jak tam brzusio juz coś urósł czy jeszcze nic?:-)
ja chodzę sumie na NFZ,ale ta lekraka nie ma w swoim gabinecie usg,dlatego muszę isć do innej przychodni na samo usg,chce spróbowac w przyszłą środe
a co do brzuszka to jeszcze go niewidac na szczęście,sporo mi sie schudło,wiec teraz malo co widac,moze za miesiac bedzie juz widac

Właśnie z basenu wróciłyśmy.....;-)

Monia no tak u Was tam tak leczą, ze tylko domowe sposoby zostają..........no ale nie ma co narzekać domowe nie znaczy mniej skuteczne;-)
Zdrówka dla córy.......moja trochę lepiej........ja tez się boje aby nikt się od młodej nie zaraził:baffled:

Doris Monia no jakby babka miała 6 córek i 2 synków to jeszcze jakos by radę dała ale odwrotnie :-D:-D:-D:-Dhi hi

Asik wreszcie a właśnie pisałam gdzie się podziewasz.......co tam tak ciężko robisz? sprawdziany jakieś?

reklama
Paula ja dziś już mam 5 dzień, ćwiczę to samo, wcześniej ćwiczylam ale w połowie były święta noi przerwalam:zawstydzona/y:
Moj skarb2- witaj

Ja już odwiozłam Karolinkę do szkoły Lena jeszcze leży w łóżeczku choćjuż nie śpi, ale jeszcze nie płacze:-) więc czekam,
u nas nie najlepsza pogoda się zapowiada chyba będzie padać:no:
Miłego dnia.....

Do góry