reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

witam sie weekendowo!!!
niedawno wróciłam...byłam z dzieciaczkami na całonocnej plotkarskiej schadzce u naszych przyjaciół, teraz mężuś pojechał na popołudnie na służbę , Kajulkę zawiozłam do koleżanki z którą nie widziałam sie niemal rok:-D ta do babci na wakacje przyjechała-wiec pełnia szczęście! Ja z Filipkiem siedzimy..i laba na całego!
pogoda w kratkę!
wiola
w sumie to sobie tak myślę że ja jeszcze Twoich chłopaków nie widziałam:-D...
mam nadzieję,że pogoda naszych dzieciom dopisze w to lato!!
nie wołaja Twoi nad wodę???
ja codziennie muszę bój stoczyć ...bo im gorąco:szok::-D..a człowiek w bluzie chodzi heheh

jutro melduje sie z kawką

reklama
na razie o wodzie cisza...tylko boisko i boisko...

Filip został u cioci, cały tydzień będzie tam urzędował, Wiktor w domu, ale nie wiadomo, czy nie dolaczy
nie wiem tylko jak ciocia to zniesie :-) Moich dwójka plus jej 4 latek, który naśladuje we wszystkim moich chłopaków :-)

a ja dzisiaj taka senna jestem, wczoraj mielismy maraton, ortodonta, dentysta, urzędy, a dzisiaj najlepiej bym się spać położyła...

To Kaja szcześliwa, będzie teraz pewnie urzędować z koleżanką cały czas ?

witam sie i ja!!!
wczoraj byliśmy w szczecinie na wizycie z Filipem wiec jak juz sie wypuściliśmy to caly dzionek na, zleciał;-)!Sama wizyta ok, leki wypisane na lato- następna we wrześniu, potem zaliczyliśmy galaxy (wow ale wyprzedaże:-D)- mozna sie obłowic za pare zlotych;-)!

wiola to mas troche luzu w domku...i pewnie Hubert sie skusi jak mu samotnosc bedzie doskwierac:-) bez brata!!
a cioteczka bynajmniej popatrzy co ja czeka za pare latek:-D!!
Kajulka szczesliwa bo to jej kolezanka która sie wyprowadziła i teraz do babci (w sąsiedniej miejscowości)na wakacje zawitała, i dzisiaj tez jadę po nią i będą tym razem u nas cały dzionek urzędować:-)

pogoda sie troszkę wyklarowała wiec piorę bo w piątek z rana wybywamy na weekend nad morze z cała nasza paczką!!ponoc ma nie padac wiec zapowiada sie udany wypad:-D!!

miłego dzionka póki co!!

To ja jestem nieświadoma jakie okazje w Szczecinie :-(
Ale jakoś nie mam ochoty jechać na tamta stronę Szczecina...chłopcy na razie mają zapas, więc nie jadę, bo jak sie wybiorę to i pare złotych wydam :-)

Dzisiaj chłopaki urzędują nad jeziorem (chyba im wywróżyłaś), pogoda jak na razie ok.

a ja w weekend troszke popracuję w ogrodzie :-) chyba
oby pogoda sie utrzymala, to będziecie mieć super weekend

Obraz 244.jpgObraz 245.jpgObraz 246.jpgObraz 247.jpgObraz 248.jpg

moje wypociny...
jak zwykle nie zrobiłam zdjecia przed, ale musicie uwierzyc na słowo, ze była zarośnięta :-)

Załączniki

• Obraz 244.jpg
    Obraz 244.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 30
  • Obraz 245.jpg
    Obraz 245.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 26
  • Obraz 246.jpg
    Obraz 246.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 27
  • Obraz 247.jpg
    Obraz 247.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 34
  • Obraz 248.jpg
    Obraz 248.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 23
dzień dobry!!!!
wiola psiana CUUUDDDNA!!!! oj zakochałam sie heheh!!!i jaka kitajkę ma na łebku:tak::tak:!!!
chlopakom miłego kapania, moi jutro w bałtyku będą sie pluskać:-)!
dzis byłam z Filipem na szczepieniu odra-swinka-rózyczka, i ma zakaz chodzenia po słonku i moczenia sie wiec dzis domowo;-);-)!
zakupy małe zrobiłam bo jutro rano startujemy, wiec odezwę sie w poniedziałek najwcześniej!
pogodę zapowiadają super, małe burze jutro ale sob i niedz pełne słonko wiec raczej swój plan wykonasz!

cod o zkaupów to fakt...ja tez kupiłam Filipowi spodenki bo potrzebował jakies lepsze na wyjscie i tyle...połaziłam, oko nacieszyłam i wystarczy:tak:

pozdrawiam cieplutko, biore sie za smażenie kotleciorów!!!

MIŁEGO WEEEKKKKEEEENNNNDDDDUUUU!!!

Tak, kitkę jej robię, bo grzywę ma długą...każdy sie dziwi, czy ona coś widzi jak ma rozpuszczone, a jak jej zwiążę to śmiesznie wygląda :-)

My też jutro wybieramy sie nad morze...pogoda zapowiada się ładna, wiec czemu nie? prace poczekają ;-)

Miłego wypoczynku Wam życzę!!! Mam nadzieje, ze burze ominą Wasze rejony, nad morzem zawsze inaczej. pamietam jak któregoś roku pojechałam do cioci na weekend. W Szczecinie burze, ulewy, podtopienia. Mąż pukał sie w czoło, a ja pojechałam. A w Mrzeżynie słońce, jak dzonił i mówiłam mu, ze chłopaki sie kapią i sie spaliłam na słońcu to twierdził, ze żarty sobie robię. Bo jak tu ulewy, a 80 km dalej spiekota? Ale tak było. Więc takiej pogody Wam życzę!!!

witam sie ja...po weekendzie!!!
wypad tak jak sie zapowiadał..mega udany!!pod każdym względem..pogoda, towarzystwo:-D!!! wróciliśmy opaleni i zadowoleni!! Pogoda pozwoliła dzieciakom w morzu szaleć, mamuśki opalanko wiec czego chciec wiecej!

wiola no kremik teraz to podstawa!!!trochę pocierpisz:confused2: od spieklizny!
my tzn ja musowo krem z dużym filtrem , dzieciaki też...no a mężuś przyszalał i czapki zapomniał z dachem i ból głowy murowany od nadmiaru słonka, ale chwilowy wiec wrócił do formy!

a jak Wasz wypad???

reklama
m,y teraz biwak planujemy na ten weekend...
chlopcy u cioci, wiec plazy maja dosyć, ale szykuja sie znowu na czwartek
u mnie już lepiej, nie było tak źle, dzisiaj zaopatrzyłam sie w balsam, bo w domku mi sie skończył ;-)

super, ze u Was wszyscy zadowoleni, i pogoda dopisała :-D

Do góry