reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
As głosik oddany, zapisałam sobie link to będę klikała codziennie ;-)

no właśnie te kremy jakos mało dogłębnie nawilżają...mam nadzieje ze jakos sie z tym uporam o zaczyna mnie drażnić
sorry2.gif
!

Na przesuszoną skórę lepiej użyć tłustego kremu, a nie nawilżającego.

Dziewczyny spóźnione wszystkiego naj z okazji naszego święta :-)

Ostatnia edycja:
szybko :-(

za szybko
a ja nerwa mam, bo sie użeram z mechanikiem samochodowym i sprzedawcą części, nie wiem, który kłamie:wściekła/y:
efekt jest taki, że mamy zamrożone pieniadze za części i samochód niesprawny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
szkoda słów

oj wiola to niefajnie:crazy:, faktycznie można sie wkurzyć!!oby sie szybko rozwiązało!

ja dzis wieczorem z Kajulką na kontrole tego bioderka jadę (do innego lekarza:dry:) a poza tym Kaja zgorączkowała znowu i siedzimy w domku,ehh

nie fajnie, cały dzień dyskutuję i nic nie wiem...
sprzedawca-duża hurtownia, warsztat- pewny mechanik...

daj znać jak po wizycie, mam nadzieję, ze juz ok i Kaja bedzie mogła biegać niedługo do woli

wpadam na minutkę...szkraby śpią, mężuś do 22 na służbie a ja w łóżeczku juz sie lenię!
wiola i jak tam sytuacja z autem??i jak zdrówko?

ja po wizycie z Kajulki biodrem- wysięk sie wchłonął :tak:wiec mam nadzieje ,ze juz sie pozbyliśmy tego na dobre!Nie moze byc jednak za pięknie....bo gorączkuje od wczoraj, poki co obserwujemy:happy:!

ja mam cykora...trzymajcie kciuki- to może głupie baaa to na pewno głupie ale jutro mam wizytę u dentysty...boje sie jak diabli:szok: az wstyd przyznać,ehh dorosła baba :-(!To moje postanowienie noworoczne- zrobic porzadek z zebolami wiec nie moge sie wycofać- umówiłam sie juz miesiąc temu:blink:i termin nadchodzi.Zobaczymy co i jak!

wiec zmykam...jutro zajzre kolo południa

Jak po wizycie? Mam nadzieję, ze wszystko ok. Ja też muszę zrobic porządek- musze usunać ósemki...
Super, ze z Kają w porządku, oby gorączka tylko szybko mineła, to wiosenne przesilenie szerzy choróbska.

A moje auto...stoi rozebrane. części odesłałam i mam nadzieję, ze sprzedawca bedzie na tyle uczciwy i odda pieniadze, a ja tymczasem musiałam zamówic nowe części i...auto moze będzie na wtorek
Ja tymczasem kicham, smarkam itd., wiec jakieś choróbsko się do mnie dobiera.
Humorystycznie też do bani...na dzisiaj miałam termin, Wojtuś pewnie i tak urodziłby się 28/02 lub 1-3/03, ale i tak w końcu przyszła ta data. A ja zamiast wózeczka kupiłam dziecku wielki znicz- serduszko :-(

reklama
wiola tulam Cie na odległość w tych trudnych nostalgicznych i smutnych chwilach...:-(
nie bedę sie rozpisywać bo słowa nie oddadzą tego co chciałabym wyrazić!!

oby szybko zrobili furkę..teraz bez auta jak bez reki:sorry:!
jak uczniaki???powrócił szał sprzed ferii??u nas niestety tak...wczoraj Fifi anglik zakuwał..spodziewał sie kartkówki bo sie pani wkurzyła bowiem dzieci lekcji nie odrabiają:sorry: wiec przez paru gagatków "ucierpią" wszyscy;-). a na jutro praca klasowa z działu z anglika zapowiedziana wiec jest co robić;-)

moja wizyta wczorajsza...przeżyłam i dumna jestem..miłe zaskoczenie- bo "tylko " te ubytki których sie spodziewałam -nic poza tym:tak::tak::tak:, leczenie rozpoczęte!ciężko mi to przyszło ale poszło..i juz teraz dokończę!ehhh stara a głupia:-D

zaraz foto zrobie i pokoik pokaże bo kanapy przyszły!!są super :-D

Do góry