reklama
wiola20121119
Fanka BB :)
dzisiaj juz jestem...
w pracy nie wiedziałam w co ręce włożyć, a w domu komputer odmówił posłuszeństwa i czeka na naprawę :-(
GŁOSY ODDANE :-)
w pracy nie wiedziałam w co ręce włożyć, a w domu komputer odmówił posłuszeństwa i czeka na naprawę :-(
GŁOSY ODDANE :-)
Ostatnia edycja:
wiola20121119
dobrze, chłopcy mi się przeziębili i trzymałam ich cały weekend w domu
teraz w głowie im tylko piłka nożna- szaleją na nowych treningach, trener im się podoba...
teraz w głowie im tylko piłka nożna- szaleją na nowych treningach, trener im się podoba...
no to super,tyle ze w sytuacji przeziębienia pewnie trudno ich w domu utrzymać hihih
moi też wczoraj cale popołudnie po odrobieniu lekcji na dworze spędzili, Filip tak jak Twoi mecze rozgrywają cala bandą a Kajula na plac zabaw mnie wyciągnęła i trochę sie dotleniłyśmy!
macie jakis sprawdzony sposób na mega nawilżenie skóry na twarzy...ehh tak mi sie łuszczy,sucha ze szok po tej zimie i pewnie dzieki centralnemu,teraz wypadałaby ja doprowadzić do porządku. Kremuje ale to niewiele daje...
moi też wczoraj cale popołudnie po odrobieniu lekcji na dworze spędzili, Filip tak jak Twoi mecze rozgrywają cala bandą a Kajula na plac zabaw mnie wyciągnęła i trochę sie dotleniłyśmy!
macie jakis sprawdzony sposób na mega nawilżenie skóry na twarzy...ehh tak mi sie łuszczy,sucha ze szok po tej zimie i pewnie dzieki centralnemu,teraz wypadałaby ja doprowadzić do porządku. Kremuje ale to niewiele daje...
wiola20121119
ja też się cały czas kremuję
zauważyłam, że zimą zużywam bardzo dużo balsamu, kremu do rąk, kremu do twarzy...
nawilżacz powietrza by sie przydał, to byłoby troszke lepiej
zauważyłam, że zimą zużywam bardzo dużo balsamu, kremu do rąk, kremu do twarzy...
nawilżacz powietrza by sie przydał, to byłoby troszke lepiej
no właśnie te kremy jakos mało dogłębnie nawilżają...mam nadzieje ze jakos sie z tym uporam o zaczyna mnie drażnić!
pranie wstawiłam teraz, musze powiesic i obiadek ogarnąc...chocby w myślach póki co- chyba spaghetti zrobię!
słonko pikne wiec popołudnie pewnie na dworze w zaleznosci ile Filip bedzie musiał lekcje odrabiac!
jurtro lece z wynikami Kai bo jakis syf w moczu wyszedł no i mam urzad pracy
pranie wstawiłam teraz, musze powiesic i obiadek ogarnąc...chocby w myślach póki co- chyba spaghetti zrobię!
słonko pikne wiec popołudnie pewnie na dworze w zaleznosci ile Filip bedzie musiał lekcje odrabiac!
jurtro lece z wynikami Kai bo jakis syf w moczu wyszedł no i mam urzad pracy
reklama
Witajcie.
Nocka nie spana prawie wcale .
Ja też mam przesuszoną skórę i tylko ciepła oliwa działa .
polecam !!!!
codziennie pięknie prosimy o głosiki
https://www.bobovita.pl/home/klub/galeria/14638
Nocka nie spana prawie wcale .
Ja też mam przesuszoną skórę i tylko ciepła oliwa działa .
polecam !!!!
codziennie pięknie prosimy o głosiki
https://www.bobovita.pl/home/klub/galeria/14638