reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
dzisiaj juz jestem...
w pracy nie wiedziałam w co ręce włożyć, a w domu komputer odmówił posłuszeństwa i czeka na naprawę :-(

GŁOSY ODDANE :-)

Ostatnia edycja:
dobrze, chłopcy mi się przeziębili i trzymałam ich cały weekend w domu
teraz w głowie im tylko piłka nożna- szaleją na nowych treningach, trener im się podoba...

no to super,tyle ze w sytuacji przeziębienia pewnie trudno ich w domu utrzymać hihih
moi też wczoraj cale popołudnie po odrobieniu lekcji na dworze spędzili:-D, Filip tak jak Twoi mecze rozgrywają cala bandą a Kajula na plac zabaw mnie wyciągnęła i trochę sie dotleniłyśmy!

macie jakis sprawdzony sposób na mega nawilżenie skóry na twarzy...ehh tak mi sie łuszczy,sucha ze szok po tej zimie i pewnie dzieki centralnemu:sorry2:,teraz wypadałaby ja doprowadzić do porządku. Kremuje ale to niewiele daje...

ja też się cały czas kremuję
zauważyłam, że zimą zużywam bardzo dużo balsamu, kremu do rąk, kremu do twarzy...
nawilżacz powietrza by sie przydał, to byłoby troszke lepiej

no właśnie te kremy jakos mało dogłębnie nawilżają...mam nadzieje ze jakos sie z tym uporam o zaczyna mnie drażnić:sorry2:!
pranie wstawiłam teraz, musze powiesic i obiadek ogarnąc...chocby w myślach póki co:-D- chyba spaghetti zrobię:happy2:!
słonko pikne wiec popołudnie pewnie na dworze:-D w zaleznosci ile Filip bedzie musiał lekcje odrabiac!
jurtro lece z wynikami Kai bo jakis syf w moczu wyszedł no i mam urzad pracy:angry:

reklama
Do góry