reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

ja dzisiaj chińszczyznę zaplanowałam...
wczoraj kupiłam w Biedronce krewetki i mieszankę, więc jak wróce do domu będę działać

ja też się denerwuję, w pracy praktycznie co chwilę musiałabym kremowac ręce...

Biedna Kajula- mam nadzieję, ze szybko sie tego pozbędziecie...

reklama
AS nocki współczuje...sama to mam bo jak juz nieraz pisałam Kaja mimo iz ma 7 lat...robi mi pobudki niemal co noc:-( i przyczyny szukam...bo wymiękam powoli

wiola ja akurat krewetek...nie lubie i owoców morza ale sama chińszczyznę z kurczakiem to mam plan zrobic w najbliższym czasie;-)

Ja kiedyś też nie lubiłam, ale spróbowałam te z biedronki mrozone i wszystkim zasmakowały :-)
Jak je wczoraj kupiłam, to chcieli od razu jeść...zamrożone :-D:-D:-D
Mój Filip starszy od Kai, a też wędruje w nocy. Podziel sie jak znajdziesz przyczynę, bo ja też cały czas szukam...

wpadam jak po ogien...bo zaraz lece do urzedu Pracy a ptem na zakupy i do lekarza z wynikami.
Póki co życze miłego dzionka!!!

ja tez oddałam głosik:happy:
wiola bez kompa jak bez reki :-D hihihi
załatwiłam w miare wszystko, umówiłam Kajulke do innego lekarza na usg- to co prawda nie ortopeda ale mysle ze kontrole zrobi zebym była spokojniejsza:crazy:
poza tym to zminica jakas...a juz tak pieknie było!
zaraz jade z tarciówką objazd po meblowych zrobć, a potem troche u rodziców posiedzimy.Mąż dzis na małej imprezce- kolega na emeryturę poszedł;-).
rano przywitali nas (z Filipem) pięknymi bukietami żonkili :-D:-):-D
jutro kino...z całą ekipą:-)

kawke dopijam i zmykam...zajrze koło południa!

To sie chłopcy postarali :-D
ja w pracy dostałam bukiet róż i bukiet fioletowych tulipanów- śliczne, siedzę i napatrzeć się nie mogę, ten filet taki piękny:-D
Chłopcy w domu będą czekać pewnie po południu.
Wczoraj cały wieczór kompa naprawiałam, ale zrobiłam :-D, tyle, ze jak skonczyłam to juz sily na nic nie miałam:-(
ATFK- pewnie, niech zbada Kajulę dla pewności. Ja też zawsze wolę sprawdzić, niż sie denerwować.

A ja ugotowałam zupę buraczkową i moi chłopcy mają do niej długie zęby...już mi sie pomysły kończą. Postanowiłam, że pon-wt zupa, sroda drugie danie czw-pt zupa. Ale ile można jeść w kółko rosól, pomidorową, grzybową...Macie jakieś pomysły na inne zupy? Buraczkowa odpada, krupnik tez. Czasem kalafiorowa przejdzie...

4fdd1c92897dbe1ebfc707d325b6d142_th2.gif

Dla kobitek, które znam,
ładnych życzeń parę mam.
Zdrowia, szczęścia i miłości,
bukiet kwiatów i słodkości!
Niech się niesie w cały kraj
Dziś dla Pań wszystkiego naj!

Ostatnia edycja:
reklama
wiola dla Ciebie tez wszystkiego naj!!!
ja tez sie napatrzeć na te żółtki na moim stole nie mogę:-D
wpadam jak po ogień...będę po weekendzie