reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Wow, to czekam z niecierpliwoscia.
dobrze, ze zaczełaś z zabkami. Ja też zamierzam, ale do tego mi jest auto potrzebne...Do dentysty kawałek, ale ja niby dentysty sie nie boję, ale borowanie, a wyrywanie to różnica...

u nas troszke się uspokoili ze sprawdzianami, ale pewnie zaraz zaczną, teraz ułamki przerabiamy :-)

reklama
dzień doberek!!
brrr ale zimno:szok:, jeszcze autobus sie spóźnił po dzieciaczki bo sie zepsuł i zmarzliśmy z lekka!
Filip sie cieszył ,ze sie spóźnią bo ta praca klasowa z anglika ma byc na 1 godzinie:-D;-):-D
Kajunia juz lepiej tyle ze nos znów taki zatkany,ze szok- dostała ostatnio od alergologa receptę na takie sterydy do nocha...ale póki co nie pomagają , chyba laryngologa trzeba będzie zaliczyć:baffled:

wiola z tym usuwaniem ósemek to wiesz..ja usunęłam 4 grudnia zeszłego roku jedną - która wcale nie wyszła z dziąsła ,jedynie doskwierał mi bol bo uciskała na nerw 7 i oplatała nerw twarzowy,to była dobra decyzja choć sam zabieg był długi i trudny.Pozostałe ósemki tez mam:baffled:, te górne całe a dolna w 3/4 juz wyszła i sie pcha- ten dentysta u którego byłam teraz mówi,że nie usuwać-bo one potrzebne, nie po to wychodzą żeby je wywalać;-) wiec zdurniałam bo do tej pory słyszałam coś innego:baffled:!

no teraz pokoik...
fotki z telefonu wiec słabe ale widac:kątek Kajulki
Zdjęcie0090.jpg
kątek Filipa
Zdjęcie0091.jpg
regał dzielacy ;-)
Zdjęcie0092.jpg
no i amatorka łóżka Fifiego...nasza kocica:-D
Zdjęcie0096.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0090.jpg
    Zdjęcie0090.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 33
  • Zdjęcie0091.jpg
    Zdjęcie0091.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 29
  • Zdjęcie0092.jpg
    Zdjęcie0092.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 37
  • Zdjęcie0096.jpg
    Zdjęcie0096.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 32
Witajcie! Próbuję się zadomowić na forum i tak przeglądam tematy. Mam nadzieję, że pasuję i tu do Was.
Dziś mój syn stwierdził, że jest duży, bo już połowę młodości ma za sobą...no i co można sobie pomyśleć?

ATFK pięknie to wyszło, te dwa różne kolory fajnie wydzieliły przestrzeń... i regał zapakowany :-)

ja mam osemki już wyrżnięte...część trzeba bedzie usuwać chirurgicznie

co do nosa- ja też mam zatkany i nie mogę go w ogóle wyduchać, masakra z tym nosem

Sis - witamy, rozgosć się

witam poi weekendzie
zimno, wietrznie, mroźno, gdzie ta wiosna?
Moi chłopcy przez weekend lepili ryby z plasteliny, na plastykę mają przygotować akwarium, świetny pomysł, a efekt- przeszedł moje najśmielsze oczekiwania...zdolne dzieci mam:-D
W sobotę kupiłam chłopcom nowe bluzy. Wiktor umyślił sobie, ze mam mu kupic jeansy rurki. I wiecie , ze kupiłam, chociaż w ogóle nie zamierzałam...pojechaliśmy do sklepu poszukać dla mnie butów, ale nic nie znalazłam, więc na chwilke zajrzałam do sklepu z odzieżą dzieciecą, królują tam rozmiary do 122 i co znalazłam? Rurki, w rozmiarze 146, idealne dla Wiktora i jeszcze przecenione z 89,90 na 26,90 :-D I jak tu nie kupić?

dzien dobry poniedziałkowo:-D
sis witaj!!!zaglądaj, pisz!!!

wiola dzięki- nam tez sie podoba:-D, dzieciaczki zadowolone hihih a to najważniejsze!
fajnie ,że zakupy sie udały- takie niespodziewane są najlepsze:tak: i chlopaki zadowoleni hihih!
tez ostatnio kupiłam Filipowi kolejne "kolorowe" portki- tym razem żółte:-D bo on taki kolorowy gość- uwielbia wszystko co żarówiaste, wyraziste i barwne i dzis juz do szkoły w nich poleciał;-)
moze w chłopcach drzemie duch artystyczny:tak:

moja Kajulka robiła baranka świątecznego na konkurs ozdób świątecznych;-), kurcze tylko foto zapomniałam zrobić a juz dziś zaniosła do szkoły:dry:
u nas po weekendzie spoko, troche imprezowo bo bylismy na imieninach u znajomych, wczoraj z kolei pojechaliśmy na obiecany basen i tak zleciło do tego trochę nauki i szybko minął wolny czas!
poza tym to bez wiekszych zmian!!

kawka???

wedle życzenia!!
ja tez zmarzłam jak diabli jak dzieci zaprowadzałam i nie moge sie rozgrzac choc w domu bardzo cieplutko ehhh

u nas -4, a jest zimniej przez ten wiatr niż jak było -15
moi mają rekolekcje, wrócili wcześniej ze szkoły, nic im nie powiedzieli, wiec rano normalnie mieli lekcje, a później po kościele wolne...
mam dzisiaj meksyk w pracy, nie wiem, w co rece włożyć i czas mi zleciał tak szybko, ze sama sie zdziwiłam

reklama
Do góry