reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

dzien dobry!!
witam sie i ja!!
samopoczucie średnie ale daje radę!własnie wróciłam z UP -miałam jakies smieszne spotkanie,szkoda czasu!ale odbebnic trzeba!
wiola u nas kątomierz dopiero zaczynamy...wiec jakby co bede sie radzic hihihi;-)
daj znac jak im poszlo!!co do fletu to nie pwoiem...ja mam łatwiej bo moj T muzykalny, swego czasu w zespole grał na gitarze:-D elektrycznej... wiec Filipa nauczył ale ile sie przy tym nerwów nasłuchałam ze strony syna...ile razy prosił zebym okno otworzyła a on ten g...flet wywali:-) ale odbębnił i 5 dostał wiec spokój póki co!
wytrwałości:-D

anamari jesli chce odpisać nam razem to edytuj post...nie bedzie wtedy tylu ich pod sobą pisanych przez jedna osobę;-)

as no faktycznie koszty...powalajace:szok::szok:
pływanie dużo da na pewno ale skoro potrzebuja specjalnej fizjoterapii to kurcze chyba sie nie obejdzie!powodzenia!
a dla Kubusia gratki...pływak jak sie patrzy:-D

ja dzisiaj zawiozłam Kai mocz na posiwe bo cos ostatnio czesto ma problemy...ehh jutro wstepny odczyt,oby czysty;-)
poza tym to pomalutku leci!!!
mielismy jutro nasz remoncik zaczynac ale mąz ma popołudniową zmiane i kurcze lipa...ehh przeciągnie sie!
pozdrawiam póki co!

reklama
Będę trzymać kciuki...oby było czysto!!!
Remoncik nie ucieknie...a jak zaczniecie, to już pełna parą :-D

Ja dzisiaj taka sobie jestem :-( Znowu mam gorsze dni, wiec nie będe Was zameczać...

wiola przecież po to tu jesteśmy!!!!żeby wesprzeć:happy:!!!pisz nawet jesli to nic powaznego...pewnie dola masz:baffled: wiec tulam:-D
mam nadzieje,ze to nic powaznego u Kajulki!ehh i do tego dochodza jej problemy z bezsennością...budzi sie po pare razy w nocy...ehhh

Mój Filip też tak ma. Na jakiś czas sie uspokoi i znowu wracaja niespokojne noce.
A ja tak, doła mam. Dwa miesiące temu ostatni raz tuliłam mojego WOjtusia, do otatniego bicia serduszka...

wiola gratki za oceny!!!!zdolniachy:-)
tak myslałam ,że Twoje samopoczucie związane z Wojtusiem:-(
trzymaj sie!!
miłego weekendu zyczę!!!i spokojnego!!

strasznie są z siebie dumni, chcą podnieść średnią na koniec roku, wiec pracuja cieżko...

Moje samopoczucie jest jak hustawka, to fakt...staram sie nie wyciągać wszystkiego na wierzch, ale czasem nie daje rady...Tylko przy chłopcach sie blokuję. Przeżywają jak płaczę, zwłaszcza Filip...Chcę im tego zaoszczedzić, wtedy zaszywam sie gdzieś w ciemnym kącie...

A my dzisiaj znowu na basen...i już sie cieszę, bo po nim rewelacyjnie się czułam ostatnio :-D

Ja Wam również życzę miłego weekendu!!!

Witam się po weekendzie
znowu zimno, szyby zamarznięte, a miała byc wiosna...
moi chłopcy sie przeziębili, jest to pewnie wynik wracania do domu przez malutki strumyk, gdzie zupełnie przypadkiem pomoczyły im się buty :-D

hej wiola !!!
no ja tez pytam....gdzie ta wiosna???
mówisz ,że przypadkiem im sie zamoczyły...hihihi ehhh te przypadki!!
kurujcie sie!!
ja tez sie juz niemal tydzien zmagam z tym cholernym przeziębieniem!!!:baffled:

kawka???
jak po weekendzie?

widze ,że jestescie zajęte..wiec mykam porzadki w pokoiku robic!!
pozdrawiam. miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry