reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

kurcze to faktycznie zimno...:szok:
ja ciepłolubna wiec pewnie bym zamarzła:-D
Kaja origami układa...hihi ta moja artycha:-)- kupiłyśmy kiedys w biedronce na wyprzedaży taką wielką ksiażke z technikmai origami i to był strzał w 10:-D
Filip za pół godziny wróci z reklekcji wiec powoli sie zbieram!
pozdrawiam! zajtrze potem ale tak na dłużej z kawkę od rana to bedę dopiero w srode bo jutro maraton po lekarzach:happy2:

reklama
zapytałąm o fb bo ja tez mam
tam mam duzop zdj (ale widoczne dla znajomych)

jakby co ja nazywam sie Anna Jabłońska(bo niepamietam czy pisałam cos wiecej o sobie..ah ta sklerpza:szok:

Mogę ci na pw wysłać link do mnie na fb jak chcesz, fotek dużo nie mam, ale każdego z mojej rodzinki choć jedno jest ;-)

Jak jeszcze ktoś chce to pisać, bo ja na forum fotek nie wstawiam.

aaa filip z klasówki z matmy odstał 4:tak:
fajowo!!!

Gratulacje :biggrin2:

hej.
U mnie ciężko .
tragedia rodzinna .(*) (*) (*)
Już wszystko wiadomo.
Aga została zamordowana

Straszne, odebrać 2 życia, jak tak można :-(

wiola u nas z angielskim średnio, ale ja i K też orłami nie byliśmy z języków, więc się nie dziwię i cudów nie wymagam, ale do nauki zaganiam ;-)

Basen, cóż u nas odpada ja nie umiem pływać, córa nie może bo chlor, młody za wodę nie przepada chyba, że takiej głębokości co mu ledwo pupkę zakrywa, jedynie K kocha pływać.

Moja córa dzisiaj pierwszy dzień w szkole po feriach, tak się nie mogła doczekać, że 10 minut wcześniej z domu wyszła :-)

witam się!!!
po krótce napisze co u mnie bo musze sie w koncu z łóżka wygrzebać...cos kiepsko sie czuje:-( chyba cos zalapałam!ehh
boli mnie jakby zatok szczękowa,ehh i do tego mam zawroty głowy i oólnie jakas do d...jestem!Mysle ze to jakas infekcja niestety mnie bierze!

wczorajszy maraton nie do konca udany, czesc załatwilismy !Fifi rozpoczął terapie u psychologa...zadowolony i my tez, Kajula po konsultacji u alergologa,ma przewlekle zapalenie bony śluzowej w nosie, alergii :happy2:na szczecie brak wiec póki co doraźnie krople i obserwacja:tak:!Potem mielismy jechac na kontrole tego biodrerka a ze nie mogłam sie dzien wczesniej ani wczoraj dodzwonic to pojechalismy na 'żywioł" bo w koncu kazała na kontrole za 2 tyg przyjechac a tu zonk...nie przyjeła nas:szok::angry::angry::angry:, twierdzi ze ma dobry telefon i tyle , kazała za tydz przyjechac! ku.....:wściekła/y: mozecie sobie wyobrazic jak sie wsciekłam,nastepny tydzien w niepewności czy juz jest ok!nie mamy tu innego ortopedy zeby jechac wiec nawet sie nie odezwałam...szok (oczywiscie to płatna wizyta prywatna...wiec tym bardziej nerw i załamka)

co u Was??

hej
zdrówka dla dzieciaków .
maratonu nie zazdroszczę i porąbanej ortopedy też .
Jak można nie przyjąć dziecka ??? :szok::szok::szok:

Wczoraj byliśmy z dzieciakami na rehabilitacji wodnej ,bo w ramach basenu przysługuje im po 1 zajęciach .
Kuba był zachwycony i lalka też ,ale cena poraża .
120 zł za 30 minut ,więc przy dwójce nie damy rady ...:no:
było by to 1000 zł miesięcznie + dojazdy półtorej godziny w 1 stronę .

Dowiedziałam się ,że niestety obydwoje do fizjoterapii od zaraz ,więc będziemy dalej chodzić na basen .
Karola na nurkowanie i zabawy w grupie z maluszkami jak teraz , a Kubuś z tatą na rekreację i tata go uczy pływać .
Po 8 pobytach na basenie z tatą Kuba pływa strzałką ,zaczyna kraulem ,nurkuje pod wodą ok.minuty ,robi śruby i fikołki pod wodą ,przepływa pod nogami męża ,więc jest bardzo bystry w tym pływaniu .
Jesteśmy z niego mega dumni :tak:
A w soboty muszę zaprosić fizjoterapeutkę do domu .
O kosztach nie myślę ..trudno ....
Wszystkiego dowiem się w najbliższym czasie
jakoś damy radę

To tyle u nas z nowości

hej dziewczynki .
u mnie z dziećmi oki.
Kuba zadowolony ze szkoły .
Karolka nauczyła się chodzić prowadzona za rączki ,a do tej pory podnosiła nóżki do góry :-D:-D

U nas rodzinna tragedia ...Żyć się nie chce ....
Boże dlaczego???
Tu pisać nie mogę za wiele ,ale chodzi o siostrzenicę mojego męża .
Przedwczoraj w wieku 23 lat i w zaawansowanej ciąży odeszła do pana zostawiając 15 miesięcznego synka .
(*) (*) (*)

(*)(*) przykro mi
tez niewiem co napisac:(

Karolek Agnieszki jak dobrze pójdzie to od dziś będzie u dziadków formalnie w rodzinie zastępczej ,a jak temu zwyrodnialcowi odbiorą prawa rodzicielskie to będą chcieli go adoptować .

czyli to jej maż/partner czy były zabił ją?
co sie dzieje

NIECH siostrzenica ODPOCZYWA Z DZIECIATKIEM W POKOJU
[*]
[*]

ZAL i jej z nienarod.maleństwem jak i tego który został bez MAMY

tego zwyropdnialca ZABIC!niech zgnije w wiezieniu!!:angry:

reklama
Witam sie dzisiaj i ja :-D
atfk wygrzej się i zdrowiej, bo zarazków dookoła pełno!!! Co do ortopedy, aż mi sie w głowie nie mieści, zwłaszcza, ze to prywatna wizyta i wie, że nie jesteś ze Szczecina :no: Co za lekarz:wściekła/y:

As koszty masakryczne...Fakt, dla dzieci zrobimy wszystko, zwłaszcza jeśli chodzi o ich zdrowie, ale rehabilitacja jest przeciez tak ważna...

My zauczeni :-D Znowu sprawdziany, z katomierzem sie żegnamy, dzisiaj mają sprawdzian z działu. W domu robią wszystko ekspresem, juz zakodowali w głowach co i jak, zobaczymy wyniki. Na dzisiaj mamy naukę gry na flecie :no: ja wole cymbałki, a tu na flet sie uparli, ale co poczać, będziemy dzisiaj tatusiowi nad uchem grać...moze nie byc zadowolony :-)

Do góry