reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Hej dziewczyny z wieczora:-):-):-)
Oj jaka cisza nastała,Dawid spi ,a Kuba bawi się w swoim pokoju:tak::tak:
PAULA-na szczęście się nie buntuje i nawet z chęcią wstaje i idzie,mówi że woli Polską szkołę bo jest tam krócej:-D:-D:-Dna 3 godziny tylko tam chodzi:tak:

Ja już zapomniałam jak to się lata tak po urzędach i sprawy załatwia,my tutaj wszystko przez telefon robimy:szok::szok::szok::szok:spawy mieszkaniowe,jakieś zasiłki itp.....

Wiesz co,mój Kuba co chwilę przynosi jakieś dyplomy za dobre sprzątanie ,za pomoc innym dzieciom a w domu to ma w pokoju istne pobojowisko:-D:-D

To mnie pocieszyłyscie że nie tylko mój Kuba tak krzyczy na mnie:tak:bo już sądziłam że ja gdzieś błąd popelnilam,bo przyznam się że nie rz na niego wrzasnęłam jak mnie wyprowadził z równowagi:wściekła/y::wściekła/y:

Ale wiecie co ,jak gdzieś jesteśmy to wszyscy mi mówią jaki On grzeczny-a w domu szatan:-D:-D:-D
ASIK-Dawid też mi zaczął chodzić jak miał 14 miesięcy:-)bardzo zdziwiona byłam że tak póżno,Kuba miał 10,5 miesiąca,no ale każde dziecko się roswija inaczej:tak:
ASIULKA-gratki dla synka zdolniachy:tak::tak::tak:

Doris to chyba tak jest ze dziecko musi mieć miejsce by się wyżyć....... moja tez grzeczna a w domu :szok: w przedszkolu a w domu ciągle krzyczy , bałagani, wariuje z Tati :baffled:
Ja ta super Nianię oglądam:dry: i nic mi to nie daje.........

Fajnie macie ze przez tel mozecie załatwić u nas to nierealne.......bo jak na realu się z babką w okienku porozumieć nie możesz to przez tel by masakra była:wściekła/y:

Asiulka i jak z m juz oki?;-)
Kurtałaka super...:szok::-) ja tez mojej ostatnio kupiłam Tati ale przepłaciłam.........bo całe 14 hi hi:-D ( tez śliczną)
U nas są w normalnych sklepach ceny kosmiczne......nie to co w Irlandii na przecenach się można obkupić za 1-2 euro.........a u nas juz teraz praktycznie lepsze ciuszki w
ciucholandach są droższe :wściekła/y: POLSKA :no::angry::rofl2:
U nas pogoda nawet nawet, ale cóz z tego jak Tatiana chora i na spacer nie bardzo mozna......ja mykam bo szykujemy się na niedzielny obiad do mojej mamy pa

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek
Mam na imię Ulka i dopiero dziś zobaczylam ten wątek a ja przecież też mam córkę z 2002 roku ma na imię Karolina i urodziła się 23 kwietnia.Mieszkamy w Irlandii od kilku lat, i tu mała chodzi już do pierwszej klasy, mamy też drugą córkę Lenę która urodziła się 3 miesiące temu, mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona:tak:

Pozdrawiam

Witam!!!
Dziewczyny fajne kurteczki,czasem mozna cos fajnego kupic jak sie trafi:-):-):-)
Witam nowa kolezanke,a skad jestes dokladniej z malopolski,bo ja tez z tamtych terenow:-):-):-),fajnie poznac nowa osobke i trzecia dziewczynka z 2002:-).
Buziaki;-);-)

reklama
Do góry