reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Hej laseczki witam po chwili nieobecności!!!:-);-)
Ja już w 100% wykurowana ale za to moje chłopaki pociągające i zasmarkane do samego pasa:-:)-:)-( Mam nadzieję że zduszę to dziadostwo w zarodku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas w niedzielę napadało tyle śniegu że szok:szok: Zabraliśmy chłopaków do lasu na kulig za samochodem:-D Ale mieli frajdę!!!:tak::tak::tak: Tylko chyba właśnie po tym wypadzie się podziębili:zawstydzona/y: Oby tylko nic się z tego nie rozwinęło bo kolejne L4 w pracy byłoby niewskazane:no: Nie było mnie w pracy tydzień i już od wczoraj praktycznie nie wiem w co łapska włożyć żeby się wyrobić:szok::szok::szok:

Paula twoja akrobatka jest niesamowita!!!:-D:-D:-D:-D:-D A kalendarz super!!!:tak::tak::tak: My w zeszłym roku zamówiliśmy podobny na allegro dla rodzinki na gwiazdkę a w tym roku się zagapiliśmy:zawstydzona/y: i chyba nie pozostanie nam nic innego jak tylko kupić bombonierę:-(

monia no zima tam u was niezła:szok::tak::tak::tak:
a dziewczyny pewnie szczęśliwe że mają wolne od szkoły;-)

doris żonkile, przebiśniegi:szok::szok::szok: O matko gdzie ty mieszkasz???:-D:-D:-D:-D:-D

Dobra wracam do moich papierów bo znów spać pójdę grubo po północy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Asik foty z kuligu masz?
oj zdrówka dla chłopaków;-)
No mnie chyba taniej kalendarz wyjdzie niż bombonierka:laugh2:
Jutro wywołam jeszcze dla dwóch moich babć i mojej mamy......;-)

Asiulka programik był przy aparacie olimpus.....nazywa się camedia.
Próbowałam przesłać go koleżance ale się nie otwiera:(
Pamiętam , ze kiedyś w necie znalazłam jakiś darmowy do robienie kalendarzy......ale nazwa mi wyleciała:sorry:
Jak masz offica to w Publisherze tez można robić.........ale tam mi się bawić nie chciało:no:

Doris rób foty kwiatków bo nie "łykniemy":-D:-)

Laski cos mi w plecach przeskoczyło.......i mimo masaży nic nie pomaga..........a jest nawet gorzej z dnia na dzień uuuuuu boli, nie wiem co to:( i czym smarować by przeszło?

DOBRANOC

Paula...kalendarz swietny na pewno babcie beda zachwycone,my tamtego roku dalysmy babci kalendarz ze zdjeciami wszystkich wnukow z calej rodziny z tym ze od fotografa zaplacilam 11 zeta.Kup sobie plaster wygrzewajacy w aptece i przyklej na bolace miejsce,tylko odrazu mowie ze sciagniecie pozniej dosc bolesne i szczypiace:szok:.Doris...nie ma sie co dziwic ze szkoly zamykaja jak napada troche sniegu,bo oni sie nie umieja poruszac haha,u nas dzis ruch sparalizowany na bocznych drogach bo wszystko topnieje i jest slisko,i widze ze irole chodza na nogach:-D
Asik...ale ci zazdroszcze ze zrobiliscie sobie kulig,tutaj nie ma gdzie,dzieciaki pewnie zachwycone,a chorobsko moze szybko przejdzie;-).

Jestem na chwilkę.......bo kopytka robię no i głowę muszę umyć bo ludzi bym straszyła swoim afro :szok: Dziś w miarę ciepło to czapki nie zakładam......bo tak to mi służy jako kamuflaż dla mojej "cudnej" fryzurki:laugh2:

Moja młoda wstała i 38,5 :sorry: jakaś nie swoja to dałam jej panadol i poszła nadal spać.......kurcze mąż w pracy a Wiki w przedszkolu jak młodej nie przejdzie to ja nie wiem......Wiki zawiedziona będzie bo dziś miała iśc do Intermarche( nie wiem jak się nazwę tego marketu piszę) ze swoją grupą coś tam na dzień babci jakies wierszyku mówić, konkursy miały być, zabawy dla dzieci, nagrody i miałam z nią iść:eek: tzn z nią i z Tati.......bo jak mój ma popołudniówki to udupiona jestem.......nie mam komu małej podrzucić :rofl2:
OBy nie choróbsko........jest tez opcja ze zęby..........bo 4 trójki jej na raz idą:wściekła/y:
Mykam.......u nas tez roztopy i ślizgawica.bleeeee

Witam panie!;-)
Mateusz usnął 1/2 godziny temu:szok::szok::szok:Kubański ogląda bajki więc wreszcie chwilka spokoju;-)
Paula oczywiście że zdjęć z kuligu nie mam:wściekła/y: bo mój wspaniały m zapomniał mnie poinformować że się baterie w aparacie rozładowały i wzięliśmy ze sobą aparat ale bez baterii :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kochana coś ty dźwigała że ci w plecach przeskoczyło?:sorry:
Kurcz żeby Tati nie załapała jakiegoś grypska:-:)-:)-( Może to faktycznie "tylko" zęby;-)
Moje chłopaki już trochę lepiej:tak: Nochale jeszcze zawalone ale przynajmniej nie pogarsza się:tak: Za to mój mąż jest straaaaasznie zchorowany:-D:-D:-D Główka go boli i gardełko i nawet temperaturę ma przeogromną 36,9:szok::szok::szok:;-);-);-) Poprostu agonia!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D Faceci są niesamowici:sorry: Coś ich zaboli już umierają:-D:-D:-D

monia kulig był pierwsza klasa tylko niestety u nas zima to już tylko wspomnienie:-:)-:)-( Od wczoraj leje deszcz bez przerwy

ASIK-NAJLEPSZE ŻYCZONKA,
PIEKNEGO W ŻYCIU SŁONKA,
SMUTKÓW MAŁYCH JAK BIEDRONKA I SZCZĘŚCIA WIELKIEGO JAK SMOK:-):-):-) NAJLEPSZEGO DLA MATIEGO:tak:

PAULA-załatwoine,tylko jak pójdę na spacerek,bo cos ostatnio u Nas wietrzenie jest:-(
I jak tam Tati??dalej ma temperaturę???
ASIK-FAJNA sprawa z tym kuligiem,dzieci pewnie radocę mieli:tak:Oj i mój mąż też jak jest chory to zaraz umiera:-D:-D:-D:-D

Jak tam po Dniach Dziedkowych u Was??
U Nas Kuba zrobił sam laurkę i naszyjnik z makaronu:tak::tak:pracował nad Tym pół dnia:-D:-D:-Dale za to babcia zadowolona bardzo była:tak:

Witam sie:-):-):-):-)
U nas juz po zimie,ani grama sniegu zielono i slonecznie:-D:-D
Dziewczyny wczoraj zadzwonily do babci z zyczeniami,bo niestety maja tylko jedna i dziadkow tez juz nie ma:-(,a w poniedzialek wyslaly laurki zrobione przez siebie.
Doris...oj to babcia sie napewno ucieszyla tym bardziej ze prezent zrobiony osobiscie przez wnuczka,fantastyczna sprawa:tak::tak:.
Asik...serdeczne zyczonka dla Mateuszka:-)Idzie miś,żyrafa wielka,
lew grzywiasty,
mysz maleńka,
wszyscy razem z prezentami,
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce
- masz o jeden roczek więcej!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Mateuszku dużo zdrówka, szczęścia i pociechy z brata:-)

Asik jak tam dziś imprezka jest urodzinowa?
Teraz masz juz odpowiedz dlaczego faceci nie rodzą dzieci.......zdrówka dla mężusia :tak: i chłopaków
U nas z Tati lepiej nie było , więc rano do pediatry podjechaliśmy.......no i wirus.......katar, kaszel, gorączka.....przepisała jej eurespal, prawoślazowy, witaminkę C, ibufen i czopki jakby była wysoka gorączka......ja tez pociągam kinolem.........zaraziła mnie:sorry:
U nas nie leje ale odwilż jest i tak wszędzie szaro i brudno.....

Doris my tylko teściom wysłałyśmy kalendarz i laurkę Wiki zrobiła nawet Tati dłoń odrysowała.......do mojej babci jedziemy w sobotę bo tam tez dzieciaki są i nie chciałam żeby się zaraziły od młodej, no i u mojej mamy tez maluszek brata, więc wiadomo nie byłyśmy......:no:
Naszyjnik z makaronu super pomysł.......pamiętam ja zawsze coś robiłam jak mała byłam.......pamiętam raz to była poduszka na igły w kształcie serca innym razem ładnie obklejone pudełko na nici:laugh2:

reklama
Laski a miałam zapytać jak tam Wasze młodsze pociechy te 2007 dużo mówią?

Ja juz mówię DOBRANOC bo jakaś padnięta jestem..... laski do wanny i do łózka ........mykam z nimi ........może sobie książkę poczytam pa pa

Ostatnia edycja:
Do góry