reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Kuba dziś był pierwszy dzień w nowej szkole !!!!:tak::tak::tak:

A ja walczę z kolejną serwetą na zamówienie .:-p

Skończyłam kurkę taką dużą ,wyszła naprawdę śliczna .
Wykrochmaliłam wysyszyłam i szykowałam do sprzedania .
Nie udało się ,bo Kuba mi zwędził do swojej małej kurki .;-)
Teraz ma mamę kurkę i dziecko kurkę i natychmiast potrzebuje jeszcze taty kurki to tym kurkom jest smutno bez taty kurki .
Dał mi na to cały dzień :szok::szok::-D:-D:-D
Zwinął mi również koszulkę na jajko ,wyciągnął surowe jajko z lodówki ,ubrał jajko w koszulkę ,żeby mu ciepło było i dał swojej kurce by mu kurczaczka wysiedziała :-D:-D:-D
No nie mogę z tego mojego agenta :-D:-D:-D:-D
Ale dziś miałam ubaw z niego :-D:-D:-D:-D

reklama
Rozumiem, ze dzisiaj będziesz cały dzień cieżko pracować...W końcu dzień ma tylko 24 h, a Ty wielkie zadanie do wykonania. Tat musi byc. A po tacie pewnie siostry będziesz musiała dorobić. :-)
My walczymy z nocnym dreptaniem. Macie jakieś pomysły? Mały strasznie sie boi w nocy, wystarczy, że jakis film obejrzy, usłyszy o duchu i zaraz nie chce sam spac, albo usnąć nie może. Nic nie działa, ksiażka, film, misiu, zmęczenie. Pomysły mi sie skończyły. Lubi swój pokój, siedzi cały dzień w nim, a jak przychodzi noc, to najchetniej zabarykadowałby się w naszym.

NO DZIĘKI :-D:-D:-D:-D
Wiola ja podobnie miałam z Klaudią .Nie pomagało nic .
Ostetecznie staneło na zapalonej lampce i półotwartych drzwiach ,a i tak często przychodziła ...
Kiedyś minie .;-)
Po prostu trzeba przetrwać

witajcie dziewczynki
U mnie wreszcie coś powoli zaczyna się układać
dla zainteresowanych
nowy wpis ,ale tylko o Kubusiu
Moje dzieci-Moje życie - bloog.pl

Ostatnia edycja:
dzień dobry!
zaglądam jak tam u Was:-)!
widzę,że powrót do szkoły dla wszystkich jednakowy...poranne wstawanie zmora:-D!

as obawiam się ,ze jak Kubusia wyobraźnia pociągnie to... dziadków kurzych i pradziadków będziesz musiała robić....a potem kolegów...:-):-D:-) i sąsiadów itd itp

wiola ja nie pomogę...bo do dziś niemal każdej nocy wstaję do Kai:szok:... tez ma problemy ze snem,z zaśnięciem nieraz i tak w koło...co noc wołanie "mamo..." więc chodzę;-)!na oślep po domu, środkiem nocy..ehh już chyba sie nawet przyzwyczaiłam bo przestało mnie to irytować:baffled:
mam nadzieje,że wyrośnie kiedyś...

ja dzis z Kajunia mam wizyte u lekarza wiec trzymajcie kciukasy!ehh lekki stres:sorry:
pozdrawiam!jutro zajrze!

atfk-trzymam kciuki
ja tez przestalam sie irytować, tyle lat, mozna sie przyzwyczaic, zaczynam sie lapac, ze jest mi dziwnie, gdy malego nie ma obok rano :-D ale o tym cicho sza...
a ja po zebraniu w szkole, Filip dostal nagrode za wzorowa frekfencje, oceny tez ok, ale moze na koniec uda sie niektore poprawic

As poczytałam jak Kuba, masz dwie sprzeczne informacje, może tym razem znaleźliscie własciwe miejsce?

I my się wreszcie doczekaliśmy ferii :-)

jaki jest mój syn? Hymmm.... zdolny, dobrze się uczy, mówi dzień dobry sąsiadom, dużo czyta i jeszcze ... pyskuje, cwaniakuje, ma ciągle syf w pokoju, nawet jak się wykąpie wieczorem to ręcznik zostaje na dywanie, a majtki i skarpetki potrafi tydzień pod biurkiem kisić (dopóki mam nie posprząta), a no i komputer to szkoda słów, bo jak tylko jest sam to katuje go non stop.

Chyba o mojej córce czytam ;-):-D

A skarpetki też zostawia na lewej stronie?

U mnie nie tylko problem z wywiniętymi skarpetkami. Jak się moja córa wieczorem przebiera w piżamę, to ściąga spodnie tak, że są na lewo a na nich naciągnięte na lewo majtki. Już mi się kilka razy zdarzyło jasne majtki wyprać z ciemnymi ciuchami, bo nie zauważyłam ich w spodniach :baffled:

I tak jak u Ciebie czy czyste czy brudne jak mama karze sprzątnąć to ląduje w praniu. a jak u Ciebie z chusteczkami i papierkami w kieszeniach, bo ja już nie raz się wściekłam jak wyprałam czarne pranie i było całe w chusteczce.

O to też pasuje do mojej córy. A papierki, chusteczki i inne śmieci mogę znaleźć oprócz w kieszeniach np. między książkami, w klockach lego, innych zabawkach. W kieszeniach ciuchów często ma jakieś kamyczki (bo przecież był taki piękny, to go wzięła), które oczywiście ujawniają się w pralce jak nie sprawdzę kieszeni.

Hej dziewczyny
to nie tylko moj bywa nieusłuchany
ja nie pisałam bo przy nich nie da sie w dzien
ciagle moi czegos chca
niewiem juz czy pisałam ale procz syna mam dwie corki
Weronika ma 4,5 a Natasza 2l i i 4mies(rowno w piatek)
i ..oszalec przy całej trojce idzie
a Syn ma ferie od poin...i wole jak w szkole jest
newrwy mam przez niego
mowic do K jak grochem o sciane!
a dzis dostał po buzi(wiem ze nie powinnam ale nie wytrzymałam)ale mocno nie tylko go kleołam po policzku
bo skrzyczał Natasze
przyszła do mnie z placzem i za reke sie trzymnała
zawołąłam go
mowiłam tyle razy ze nie tym tonem
tak moze mowic do kol.a nie do siostr
ja muy dam....
to sie spoci
jak on mnie wnerwia
wczoraj była haja o cukierki
]bo ost F kupił MICHAŁKI te ciemne w Biedronce
przedwcz wieczorem patrze do szafki a tam zadnego Michałka a woreczek lezy
bo on mysla ze został
tylko ze jak brał to stał na taborecie i nie widział?
niech banieluki wciska w szkole kolegom
i F pyta TO TWOJE SZAFKI?
to jak on tak szuka po szafkach to pojdzie do sasiadki jej szperac
albo zrobi tak by te co wział wrociły na miejsce
potem dzwonił F ze nie musi isc po cukierki ale zeby zrozumiał
alke ja i tak mu kazałam kupic za swoje
TYLE RAZY TŁUKE DO ŁBA
JA WYDZIEKAM IM SŁODYCZE JAK SA
oni nie maja prawa mi w kuchni grzebac
albo no stop pijhe
z nudow
i pow jest sniadanie-macie sie najesc tak(bo to W tez tyczy,bo jest w stanie zrozumiec,Natasza tez powinna ale z nia to inna "bajka")i napic by do obiadu nie wchodzic mi do kuchni
potem zas sie najesc obiadu by do kolacji wytrzymac
no ewent podwieczorka jakioegos
ale nie łaza mi i szukaja
teraz wygon.modego po ziemniaki
to ten jeszcze sie guzdra
bo ma czas
bo chciał cos kupic bo chce byc.,detektywem
i dostał 50zł od kogos i chciał wziac te kase
ja-ani siew waz
mysli ze bedzie wydawał na pierdoły
wrrrrrrrrrrr wole jak jest w szkole

anamari82 jak czytam twój opis, to praktycznie idealnie pasuje do mojej córy ;-) Leniwa, ale zdolna. Pyskata, fochy strzela czasami i do tego straszna gaduła (dzięki czemu z zachowania ma tylko dobry :-p).

teraz i dziewczynki daja popalic

moje corki juz daja polaic zwł ta młodsza

nie chce myslec co bedzie jak beda starsze:szok:

a Twoja corka spod jakiego znaku?
moj blizniak
nie lubi byc sam
musi miec z kim gadac

reklama
Do góry