reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

W naszej puszce prawie 1000 ,a z tym co my dołożyliśmy to ponad 1000.;-):-):-)
A cały sztab jak na razie 55.000 i nadal liczą...:-D:-D:-D

reklama
No to super gratulacje:-)

Chciałabym zapytać czy któreś dziecko nosi aparat ortodontyczny?

Wiki właśnie:-( zaczęła....i nie jest zbyt szczęśliwa ale musi....większą część doby

Witam mamy drugoklasistów :-)Tak sobie tu zajrzałam,najczęściej przebywam na wątku mam lutowych-dzieci urodzone w lutym 2010-bo tam zalogowałam się po raz 1szy na forum właśnie ,gdy byłam w ciąży w zeszłym roku :-) ale patrzę sobie i jest tez taki wątek,a ja mam córeczkę Julię,którą urodziłam w Andrzejkową noc 2002 roku:tak::-) Dlatego tu zaglądam i ,jeśli pozwolicie to do Was dołączę i będę od czasu,do czasu z Wami:-):tak:Pozdrawiam:-D

anne to ja tak jak ty dopiero niedawno tu dołączyła, bo przygodę z tym forum zaczęłam jako majówka 2010.

Anne witaj! Tak patrze a Ty kochana masz 4:-)....i jak sobie radzisz? Bo ja z moimi 2 pannami czasem wysiadam:szok: No ja bym w sumie mogła miec więcej dzieciaków...gdyby ktos mi zapewnił...bezbolesne porodu i grzeczne dzieciaki....:-D

Dzis moja młodsza miała bal w przedszkolu...byłam trochę pocykać fotek...oj słodkie te maluchy....

U nas w szkole to Wiki ma dopiero po feriach bal....a ferie u nas wczesnie bo juz od poniedziałku czyli od 17 stycznia. No i ja musiałam brać tydzień urlopu....zeby z dziewczynami posiedzieć

wampi widzę, ze 3 dni temu 10 latek pyknęło razem....no mi 1 stycznia:tak:

oj tak 10 lat za nami, sama nie wiem kiedy to zleciało :)

my też ferie od poniedziałku (Łódź), a bal pewnie po feriach, bo dziś był tylko bal na świetlicy dla dzieciaczków na nią zapisanych

Ostatnia edycja:
Witam nowe mamy .
zapraszamy na pogaduchy częściej.:tak::-):-)
Wczoraj w wyniku dość długiego siedzenia nad sprawozdaniami do fundacji zrobiłam sobie przerwę.
W tej przerwie powstało coś takiego.

Hello .Melduję się ,że żyję,ledwo bo ledwo,ale ciągnę.
Przepraszam Was,że tak rzadko zaglądam,ale jak już wejdę zakręcę się i coś zawsze wyskoczy ,wybaczcie.

W nowym roku,żeby mi atrakcji nie brakowało musze latać po lekarzach,...ze sobą.
Od zeszłego tygodnia jadę na prochach,leki,lekarze badania,mam dość.
Moje kochane nereczki dały znowu o sobie znać.
Chcę pojechać do lekarza nefrologa do Ostrowca,bo u nas przyjmuje tylko raz w tygodniu.Niestety nie mam kiedy.
24 stycznia mam usg,zobaczymy co wyjdzie.

Asiulka a w jakim systemie pracujesz? i co dokładnie robisz? pisałaś pamiętam , ale nie pamiętam dokładnie gdzie ...:sorry2:Powiem Ci ze pensja naprawdę super....u mnie full roboty a kasa do dupy przy takiej odpowiedzialności....Bardzo chciałam iśc do pracy, bo miałam juz dośc siedzenia w domu z laskami a teraz każdy dzien wolny to dla mnie rarytas, tym bardziej , że rzadko mam wolny weekend....

Paula pracuję w systemie trzy zmianowym,jako monter wiązek elektrycznych.,konkretnie ,to robię wiązki elektryczne,które są później montowane w samochodach ciężarowych i autobusach MAN-a.
Nie jest źle ja jestem zadowolona,kasa tez nie jest zła.Narobić się nie narobię.
Ekipa zarąbista,to też ważne.

No i mniej optymistycznie ,dla urozmaicenia życia rodzinnego dziś wieczorem wylądowaliśmy z Emilkiem na pogotowiu.
O 2 w nocy woła "mamo siku,poszłam do niego wzięłam do łazienki patrzę a on dosłownie parzył,za termometr 39,3.
I tak przez cały dzień,ledwo zbić się udało do 38,i spowrotem .
Emil ma zapalenie krtani i dostał antybiotyk.
Musiałam zadzwonić po pomoc,i niezawodną babcię Ewcię,na jutro
M.ma 1 zmianę a ja 2 ja wychodzę z domu o 14,on wraca 14.15
Jak są zdrowi to bez problemu Maciuś z nim zostaje te 15-20 minut.W tej sytuacji to nierealne.
Więc przychodzić będzie w tym tygodniu moja mamuśka do nich.
Bo Maciuś też zostaje w domu bo dycha strasznie.

Zdrówka wszystkim życzymy.

reklama
ja jakoś też zaniedbałam wątek:baffled::baffled::baffled:
ojj wstyd
bije sie w piers i postaram sie poprawic!
u mnie oki,od nowego roku jestem znowu bezrobotna:baffled: tzn stażu nie przedłużyli bo kasy w urzedzie brak:wściekła/y:,no teraz jestem na przeczekaniu i dalej szukam!moze do wiosny sie cos wyklaruje!
szkraby moje raz lepiej raz gorzej,ogólnie strasznie sie ze soba kłócą:baffled:...ehhh

Filip tez w domu siedzi bo w weekend miał temperaturę,a teraz chrypi okropnie,generalnie gardełko czyste,reszta też,jest na inhalacjach i jak do jutra nie pokaze sie temp to pójdzie do szkoły!

asiulka to zdrówka Ci zyczę!!i szkrabom tez oczywiście!!!
resztę dziewczyn pozdrawiam cieplutko!!!

Do góry