reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
hej kobitki!!!:-)
Dzisiaj od rana same niespodzianki,sniegu pod kolana:szok: i ciagle sypie,zawiozlam dziewczyny na 9 do szkoly,a tu po 10 minutach dzwonia ze szkoly zeby je odebrac bo nie ma dzis lekcji nauczyciele nie dojechali do szkoly haha,nie umieja jezdzic po sniegu to nie to co my Polacy:-).
Paula...jak wizyta u okulisty?

Hej
Monia u nas to by na letnich oponach nawet dojechali hi hi:-)
i co laski pewnie szczęsliwe ze lekcje odwołane??:laugh2:

a u okulisty oki......w ferie( u nas za tydz.) będzie miała zakraplane oczy przez 5 dni ta atropiną ( tak to się chyba nazywa) i potem kontrola czy zostajemy przy obecnych szkłach czy zmieniamy:sorry:

Właśnie wpadł na kawkę mój kolega ze studiów:-) kurde ze 2- 3 lata go nie wiedziałam, ale był przejazdem w moim mieście i wpadł.
Oj debata o budowie była bo oni się mają budować my świeżo po to go oprowadzałam po włościach hi hi:-D

Co do prezentu na Dzien Babci i Dziadka dla teściów kalendarz robię z fotami dziewczyn.....jak mi się uda na jpg przerobić to się pochwalę jak wyszło:tak:

reklama
Hej hej:-):-):-)
Tak piszecie ze u Was sniegu tyle,to ja wam napisze ze u nas juz przebisniegi wychodza i zonkile:-D:-D:-D:-DNo ale wczoraj tez troche popadalo,ale zaraz wiadomo juz sniegu nie bylo:-(
PAULA-kalendrz super:tak:naprawde:tak:
MONIA-u nas tez jakisz czas temu troche sniegu spadlo i szkoly byly pozamykane ,autobusy nie jezdzily:-D:-D:-D:-D

Do góry