reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Czesc:-):-):-)Widze dzisjaj tu spokojnie wszystkie rodzinnie spedzaja niedziele i super:-):-)ja tez sie wybawialm z chlopakami dzisiaj,Kuba z tata na basenie byl wiec mial jakas atrakcje:-):-)

Dziewczyny zaraz jest dzien babci,wezcie posuncie mi jakies pomysly co by tu babci zrobic fajnego:sorry2::dry:please:-):-):-)wasze dzieci chodza do szkoly i moze cos tam fajnego robily:tak:bo tutaj nie ma takiego swieta wiec w szkole nie robia takich rzeczy:-(

Aha i caly czas zapominam dzieki dziewczyny za zaproszenia :)))))

reklama
Ja tylko na chwilkę bo już jakaś padnięta jestem.......
Tati już przeszło........ale na Wiki co najgorsza:dry:
Co prawda tylko rano miała biegunkę i wymioty........ale słaba jak kot ,cały dzień nic nie jadła tylko piła. Nie dość ze chuda jest okropnie to jeszcze teraz "głodówka".

Doris o Dniu babci i dziadka wspomniałaś........więc w zeszłym roku dziadkom dały laski poduszkę z ich zdjęciem, a mojej mamie kubek z tą samą fotką.......w tym roku planowałam kalendarze..........mam programik wywołanie nie jest takie drogie.......no ale czas jest potrzebny a ja go ostatnio nie mam:dry: Więc w tym roku Wiki zrobi laurki Tati odbije rączki i tyle może jeszcze wywołamy fotki wnuczek ......zresztą u Wiki w przedszkolu będę występy na Dzień Babci i Dziadka , więc to myślę najlepszy prezent:tak:
U nas na forum na pierwszej stronce w rogu jest temacik na Dzien Babci i Dziadka........a dokładnie tu......masz link
Pomysły na Dzień Babci i Dziadka:-) - BabyBoom

Dobra mykam resztę póżniej

aaaaaaaaaaaaa iiiiiiiiiiiiiii

Firehead witaj!!!!!!!!!! Co tak jednorazowo???? zapraszamy serdecznie.....wiesz u nas mało dziewczyn..........same chłopaki się chyba w tym 2002 rodziły hi hi, więc napisz coś więcej o Natalce i o tym jak się czujesz? bo po suwaczku widzę, ze Ty w "dwupaku":)
No i jak chcesz do tabelki się dopisać to super zajrzyj tam i podaj mi dane:)

Ostatnia edycja:
Witam z kawką

Doris
ja pamiętam jak mówiłam fajnie jakby Tati zaczęła raczkować, potem chodzić.......a w sumie masz rację jak się niemowlaka zostawiło to wiadomo, ze tak był jak wróciłaś po minucie z kuchni a tak:szok: u mnie tez bal stół.....o nawet filmik Ci puszczę z moją cyrkówką.

Tati i wedr? na blat........

A dlaczego w angielskiej szkole to nie to samo?......chodzi mi o bale.....
Jak się zakupy udały? buty i spodnie są:-)?

Asiulka to drzwi masz z głowy......a zamontowane już?
ale masz dobrego męza..........mój nie gotuje, bo takiej poterzeby nie ma choć jak pracowałam i musiała to wedle instrukcji gotował :dry: no ale za to często zmywa, więc u nas nie tak zle:-D

Asik no jutro do pracy tak? juz całkowicie minęło choróbsko?

Asik Asiulka co do gotowania to ja nawet lubię ale ostatnio coraz mniej bo Tati strasznie przeszkadza.........a ja lubię tylko wtedy gdy mam kuchnię dla siebie:sorry2: choć tak najbardziej z "kuchennych robót" to lubię robić sałatki:tak:

Monia
coś mi się wydaje ze u Cibie to co u mnie czyli rotawirus:szok::wściekła/y:
Tez Tati przeszło to na Wiki poszło na mnie trochę ( ale stoperanów się nałykałam)
Napisz jak dziewczynki się czują????/
z tym gotowaniem jest tak ze moj mąż zje prawie wszystko i zawsze mu skmakuje dlatego moze nie straciłam jeszcze chęci do gotowania, choć najczęściej robie obiady na dwa dni, bo za długo w kuchni z Tati przebywać nie mogę:no:

Ostatnia edycja:
Paula-ale nie zla masz Cyrkoweczke w domu:-D:-D:-D:-D:-DSama juz sobie poradzi napewno:-D:-D:-D:-D
No wlasnie tak jak piszesz ,ja tez moglabym gotowac cos fajnego,ale niestety mam malego psujka:-D:-D:-Dktory tez mi przeszkadza,wiec sobie odpuszczam:tak::tak:jak podrosnna dzieci to wtedy damy czadu w kuchni,nie??:-D:-D:-D:-D
A co do szkoly,to tutaj maja jakies bale przebierancow,ale to jest w czasie lekcji ,i nikogo z rodzicow tam nie ma,zeby chociaz zdjcia porobic:-)a fajna pamiatka by mogla byc:tak:

Fajny pomysl z ta poduszka,ale ja sie za pozno obudzilam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a to juz tuz tuz i nie zdaze cos takiego zrobic:-)
A z zakupow kupilismy tylko buty,bo spodni dla Kuby nie bylo:-(a musze szybko kupic,bo jak dzisiaj ubral sie to wyglada jakby mil po mniejszym bracie:-D:-D

Dziewczyny co tam u Was????

Doris daj mi datę ur do tabelki Dawidka:)

A tam jakiś fotograf zdjęć nie robi????? u nas miało być grupowe i jedno takie pojedyncze.....

Ostatnia edycja:
Witam Panie!!!!
Hahaha Paula...niesamowita masz artystke:-):-):-),moje dziewczyny juz zdrowiutkie wszystko przeszlo na szczescie,i poszly do szkoly.
Co do gotowania ja wiem jak to jest z dzieciaczkami w kuchni:tak:,moje juz sa duze wiec nie przeszkadzaja mamusi hihi.

Monia już jesteś w tabelce:)

Alicja widzę ma ładny avantar........kochana Ty tez jesteś tylko o dane proszę

https://www.babyboom.pl/forum/dziec...77/tabelka-nasze-dzieci-rocznik-2002-a-22217/

Monia to dobrze, ze już luzik..........Wiki teraz juz lepiej i do tego mi się przypomniało, ze mamy dziś wizytę u okulisty więc jak nic się nie przytrafi to idziemy na 17:00
a jak tam impreza urodzinowa?
Twoje dziewczyny takie duże , ze już pewnie pomagają a nie szkudzą jak moja.

Asiulka to dawaj przepisik na nowy temacik........ja wstawiłam:)
No to na nowe drzwi jeszcze musisz poczekać.......
Powiedz mi jak się wstawia cytat??????próbowałam i mi nie wychodzi:(

Ostatnia edycja:
Paula-Dawid sie urodzil 7 wrzesnia 2007:-)a fotografa niestety na takich imprezach nie ma:-:)-(
ASIULKA-TEZ czesto robie to salatke gyros:tak::tak:jest szybka i dobra:tak::-D:-Da ja uwielbiam to co szybkie:-D:-D:-D

reklama
Paula...urodzinki udane wyszalaly sie dziewczyny,zrobilysmy konkurs na spiewanie do mikrofonu ale mialy frajde,tancowaly,bawily sie od 14-18,ale ja to juz mialam dosc 13 dzieci w domu,szok,a co do pomagania to tylko karolcia mi pomaga bo tamte dwie to sie nie nadaja haha bardziej do robienia balaganu:))

Do góry