reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam sie i ja!!!

madziulina to macie trochę przerąbane z tymi wakacjami:eek::eek::eek:!!nasze juz w przyszłym tygodniu będą sie cieszyły luzem!!choć szczerze powiem ze Fifi za bardzo nie pokazuje radości mówi ze trochę by chciał chodzić a trochę mieć wakacje:-p,ale jestem pewna że za parę latek mu sie odmieni:-D:-D:-D

reklama
Witam sie i ja!!!

madziulina to macie trochę przerąbane z tymi wakacjami:eek::eek::eek:!!nasze juz w przyszłym tygodniu będą sie cieszyły luzem!!choć szczerze powiem ze Fifi za bardzo nie pokazuje radości mówi ze trochę by chciał chodzić a trochę mieć wakacje:-p,ale jestem pewna że za parę latek mu sie odmieni:-D:-D:-D

nie tak do konca przerabane:-) bo w zasadzie dzieciaki i tak maja duzo wolnego, tutaj nauka w roku szkolnym podzielona jest na trzy semestry i po zakonczeniu kazdego maja 5 wolnych dni roboczych i ogolem zawsze jakies swieto czyli ich slynne Bank Holiday. Moj synek od roku mi powtarza codziennie, ze nie chce isc do szkoly:baffled:, coraz czesciej mysle o zmianie szkoly na inna, zeby nie powiedziec na lepsza bo widze, ze synek nie przepada za ta szkola.

madziulina my tez z uk,ale z tej drugiej wypspy,ale moje dzieciaczki maja koniec roku ostatniego czerwca,wiec jeszcze tylko 2 tyg.i koniec szkoly.syn szzcesliwy,ale corka niezbyt zadowolona.dla niej wakacje moga w ogole nie istniec,nie wiem za kim ma taki zapal do nauki..za rodzicami za pewno nie:-D,nie wiem jak bedzie pozniej,ale na razie poki co,to do szkoly biegnie na skrzydlach,ona od wrzesnia zaczyna juz 5kl.

u nas od kilku dni upaly,ani jednej kropelki deszczu,az dziwne..:szok:

Moja Karolinka też lubi chodzić do szkoły i lubi się uczyć ale to już odziedziczone po mnie napewno więc się nie dziwię........
Z wakacji jednak się cieszy bo zaraz w poniedziałek po zakończeniu szkoły a kończymy 24 go w czwartek lecimy do PL.

Madziulina ja tam wolę tak jak jest u nas, dwa semestry i potem dłuuugie wakacje.;-)

A nam się znalazł rower w poniedziałek:tak::tak: okazało się że to osiedlowe gówniarze schowały rower w szopce jednego z pustych domów na osiedlu:wściekła/y: normalnie bym im nogi z d..y powyrywała za to...... najważniejsze jedna że jest i teraz Karolina go pilnuje jak oka w głowie:tak::tak:

madziulina nie wiem z jakiej czesci jestes,ale na pewno nie ze zlej:no:,a co do systemu...
jak to sie mowi,co kraj,to obyczaj,a do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic..:tak:

Ostatnia edycja:
hej kobietki !!jak Wasi-Nasi PIERWSZOKLASIŚCI???
moi panowie pojechali właśnie na zakończenie roku!!
pozdrawiam

ps: nie odzywałam sie tu ostatnio bo sama sie męczyłam...tzn egzaminowałam i kończyłam szkołę!!

CO U WAS?

madlen79 nie ma czym sie chwalic z Londynu jestem.

atfk moj drugoklasista juz niedlugo bedzie miec wakacje, ostatnio sprzeczalam sie z moim synkiem o wiek jego kolegi, ze to niemozliwe iz skonczyl dopiero siedem lat a juz do drugiej klasy chodzi trzeci semestr, dopiero pozniej oswiecilo mnie, ze to moje dziecko poszlo o rok pozniej i jest najstarsze w grupie, wlasnie mnie po raz drugi oswiecilo dlaczego jest tez najwyzszym dzieckiem z grupy :-), matko te upaly calkowicie mi zaszkodza, nic nie wysilam sie w mysleniu;-).

Wakacje widzę w pełni bo pusto...
mój syneczek tez korzysta z wolnego i buszuje wieczorami,odsypia dniami...hihih zycie jak w Madrycie:-D:-D:-D!!

ogólnie korzystamy z pogody,w poniedziałek wyjeżdżamy na urlop wiec powoli sie przygotowujemy!!

Fifi przyniósł do domu świadectwo z wyróżnieniem:tak::tak::tak:,dwie nagrody;-) i duma nas rozpiera!!

pozdrawiamy cieplutko!!
co u WAS???

reklama
my juz od dzisiaj mamy wakacje,teraz tylko trzeba zrobic plan dnia zeby moje dzieci mialy jakas rozrywke,bo inaczej sie zanudza.syn szczesliwy,ze juz jutro nie musi isc do szkoly,a corka zmartwiona,bo ona to uwielbia swoja szkole..
moje dzieciaczki tez przniosly dyplomy i wyroznienia,za dobre wyniki w nauce i zachowanie,szkoda tylko,ze w domu nie chca sluchac,chyba tez zaczne dawac im jakies dyplomy,jak beda grzeczne,bo na razie bylismy tylko przy naklejkach.
pogoda poki co dopisuje,tylko ciekawe jak dlugo bedzie takie piekne sloneczko.:confused:

Do góry