reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Cześć dziewczyny.
Ostatnio nie zaglądała,za co z góry przepraszam .Miałam problemy rodzinne.
W sobotę zmarła męża babunia.
Wczoraj ją pożegnaliśmy.

Dziś za to musiałam jechać biegiem z Maciusiem do lekarza,bo zaczął strasznie kasłać z dnia na dzień.
Okazało się że ma zapalenie oskrzeli.

Witam nowe mamusie.
Miłego dnia.

witajcie, mam pytanie do mamusiek dzieciaczków z 2002 roku czy wasze pociechy tez mają kłopoty z czytaniem? Bo moja córa ma i to spore ,duka literka po literce i zanim doczyta do ostatniej to już pierwszej nie pamieta . Codzien ją maltretuje tym czytaniem ale jakos cięzko nam to idzie, ciekawa jestem jak z Waszymi maluchami jest .

U nas na szczęście nie ma problemów ani z czytaniem ani z pisaniem. Z liczeniem też. Ale kolezanka ze swoim synkiem takowe ma i tez go maltretuje non stop czytankami i przepisywaniem tekstów. Ale opłaciło się - Młody mocno sie poprawił i teraz juz mu idzie dobrze. Wytrwałości :)

Witam.
Nie zaglądam ,bo czasu nie mam.
Koniec roku za pasem i trzeba rok szkoły zaliczyć.
Same egzaminy i zaliczenia.
Jutro dzień dziecka i festyn w fundacji.
U mnie bardzo dużo zmian.
Trzymajcie kciuki,żeby wreszcie się wszystko dobrze poukładało ,bo na razie to lipa :-:)sorry2::sorry2:

Witam się .

Wszystkim naszym milusińskim wszystkiego co najlepsze.
Super zabaw z rodzicami i rodzeństwem.
Zawsze uśmiechniętych buziek.Fajnych prezentów.

A u nas chorowania ciąg dalszy
.Wczoraj byłam na kontroli z Maciusiem.
Nadal są zmiany w oskrzelach,już dużo mniejsze ale jeszcze są.
Dalej się leczymy i siedzimy w domu.Chociaż Maciuś to już wczoraj chciał iść do szkoły.
Powiedział że w domu już wariuje,bo ile można chorować.I zresztą tęskni za kolegami i swoją Panią.
A zresztą ile ja będę miał zaległości.

Miłego wieczorku.

reklama
witam !!!!!
jak tam u Was mamusie???co dobrego??jak Wasze pociechy ??niedawno zaczynali 1 klasę my dumne pokazywałyśmy fotki ze ślubowań a tu proszę...za 3 tyg wakacje:-):-):-)!!!
co słychać??
u nas oki,powolutku leci!!
ja też przygotowuję sie(a raczej mam zamiar) do końcowych egzaminów...bo to juz za 2 tyg:szok::szok::szok:!!

pozdrawiam cieplutko!

Do góry