reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam mamuśki,
wieki mnie znowu nie było....i widzę nowe kobitki na forum:) Witam , witam...

Odkąd zaczęłam prace...jakoś ciężko mi sie zorganizować by udzielać się na forum:(
Tym bardziej ze jeden dzień pracuje 12 h drugi 5 h jeden rano drugi popołudniu........i jak to ogarnąć??? nie nadążam po prostu...

Dziś np.pogoda super..... .ja dziś dzień wolny to zero makijażu, nie muszę układać włosów...ubrać się mogę podwórkowo.........no i tak właśnie siedzimy sobie kolo domku......Tati wyciągnęła rowery, lalki wózki, Wiki jak wróciła ze szkoły dołączyła do zabaw z siostrą.............potem obiadek w altance itp.
icon_mrgreen.gif

Atfk no i masz racje czas zleciał....i tylko 3 tyg do wakacji:0

a jakie macie plany wakacyjne? ja mam urlop od sierpnia i zero pomysłów na wyjazd....przez te powodzie to naprawdę nie wiadomo gdzie jechać.

U Waszych dzieciaczków byy takie testy kończące 2 klasę???? u Wiki byly....takie podsumowujące rok...

reklama
Troszkę się przypominamy.

Kubuś wraca do domu

jak aport to aport :-D:-D:-D:-D:-D

moja modelka

tak też można ćwiczyć balet :tak::-D:-D

Witam!!
Paula FAKTYCZNIE WIEKI CIĘ NIE WIDZIAŁAM:-):-D:-)!!jaka to praca???zadowolona jestes???

jeśli chodzi o te testy podsumowujące pierwszą klase to mój Fifiek właśnie go ma...wczoraj zaczęli i jeszcze dziś i jutro beda pisać-taki rozbity mają na 3 dni!!a ze on nadwrażliwy jest i przeżywa wszystko bardzo...to dzisiaj wstał z nerwami(ze strachu) i skończyło sie płaczem ze on nie chce dzisiaj do szkoły isć:baffled:!!ale poszedł!no zawsze niestety tak przeżywa wszystko:sorry2::sorry2::sorry2: uczuciowy facio!!ale jestem pewna ze wróci z uśmiechem i powie ze nie musiał sie denerwować;-)!!

a do tego moja Kajka od 1 w nocy wymiotuje:-(-czekam jak sie to rozwinie,teraz usnęła z lekko podniesiona temp!ehhh wiecznie coś!

jeśli chodzi o wakacje to mieliśmy w planie jechać na Mazury w tym roku...no ale rożnie sie poukładało i w sumie wylądujemy u mojego rodzeństwa wiec będą rodzinne wakacje !mieszkamy daleko(430km:-D) od siebie więc każde spotkanie to atrakcja;-);-)

Hej dziewczynki, pozdrawiam Was serdecznie i witam nowe mamusie:tak:
Jakoś tak czas gna do przodu i nie ma czasu na komputer , Lena się zrobiła bardzo absorbująca i nie ma mowy żeby siedzieć w necie jak ona nie śpi a jak śpi to z kolei dużo obowiązków w domu, M pracuje więc sama muszę wszystkiego dopilnować.

My już po komunii Karolinki było bardzo bardzo fajnie, z Pl przylecieli goście, byli tydzień i też im pokazaliśmy trochę miejsc...

Za 3 tyg lecimy do dziadków na wakacje żeby dziewczynki poszalały i mam nadzieję że w końcu ta polska pogoda się ustabilizuje bo to co oglądamy w telewizji to szok:szok:

No to narazie tyle ode mnie, pózniej wpadnę to wkleję zdjęcia z komunii.

Lenka zasnęła więc mogę sie Wam pochwalić moją starszą córeczką w jej bardzo ważnym dniu

Załączniki

• KOMUNIA 207.jpg
    KOMUNIA 207.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 46
  • 100_1791.JPG
    100_1791.JPG
    63,1 KB · Wyświetleń: 50
  • 100_1764.jpg
    100_1764.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 33
Witajcie. ja tez rzadko zaglądam bo stale brak czasu. Ciesze się , że wakacje niebawem, skończy się to wczesne wyrywanie Młodej do szkoły i ciągłych marudzeń o śniadanie.

malaulka piękną komunistkę miałaś :)

Zulejka78 dziękuję:tak:
Madlen79 jasne, że tak, zapraszamy, tylko jakoś tak tu się pusto zrobiło, ale może to przez te straszne upały, dziewczyny się chłodza gdzieś przy wodzie;-)

Witam się w sobotę, u nas też piękna pogoda choc nie jest gorąco na szczęście tak około 21-22 stopni.

Zaliczyliśmy rodzinny spacer na plac zabaw a wcześniej na gardę( odpowiednik polskiej policji) zgłosić kradzież, gdyż wczoraj ktoś zgarnął nam z osiedla rower Karolinki:-(, prawie nowy miała, szukalimy wczoraj wieczorem, sąsiedzi nam pomagali i dzieci szukały w poblżu jednak niestety nie znalazł się więc dziś to zgłosiłam, zdjęcie mam to pan garda ma przyjść je zabrać na posterunek i obiecał, że będą szukać.....
Trzymajcie kciuki żeby się znalazł..

buzka:tak:

malaulka miejmy nadzieje,ze rower sie znajdzie ;-)
no dziewczyny chyba chlodza sie przy wodzie..w Polsce upaly niesamowite,wkoncu bo to lato cos pozno przyszlo w tym roku,a poza tym te powodzie...:szok:znam juz atfk z innego watku...a malaulka slicznie wygladala twoja cora wtej bialej sukience,prawdziwa ksiezniczka:tak::tak:
ja dzisiaj siedze w domciu,bo moj syn sie rozchorowal..lezy na kanapie i nie ma sily na chodzenie,na razie goraczki nie ma ,zobaczymy jak bedzie znim pozniej,ale ogolnie to jest slaby...:-(

reklama
madlen79 witaj :-)

Tez mnie wieki juz tutaj nie bylo...
My konczymy druga klase, wakacje dopiero za miesiac, w UK trwaja zaledwie 6 tygodni. Synek wyjezdza na wakacje do Polski, jest przeszczesliwy a ja mu zazdroszcze, tez chcialabym poleciec ale niestety:(((.

Do góry