reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam mamuśki,
wieki mnie znowu nie było....i widzę nowe kobitki na forum:) Witam , witam...

Odkąd zaczęłam prace...jakoś ciężko mi sie zorganizować by udzielać się na forum:(
Tym bardziej ze jeden dzień pracuje 12 h drugi 5 h jeden rano drugi popołudniu........i jak to ogarnąć??? nie nadążam po prostu...

Dziś np.pogoda super..... .ja dziś dzień wolny to zero makijażu, nie muszę układać włosów...ubrać się mogę podwórkowo.........no i tak właśnie siedzimy sobie kolo domku......Tati wyciągnęła rowery, lalki wózki, Wiki jak wróciła ze szkoły dołączyła do zabaw z siostrą.............potem obiadek w altance itp.
icon_mrgreen.gif

Atfk no i masz racje czas zleciał....i tylko 3 tyg do wakacji:0

a jakie macie plany wakacyjne? ja mam urlop od sierpnia i zero pomysłów na wyjazd....przez te powodzie to naprawdę nie wiadomo gdzie jechać.

U Waszych dzieciaczków byy takie testy kończące 2 klasę???? u Wiki byly....takie podsumowujące rok...

reklama
Troszkę się przypominamy.

Kubuś wraca do domu

jak aport to aport :-D:-D:-D:-D:-D

moja modelka

tak też można ćwiczyć balet :tak::-D:-D

Witam!!
Paula FAKTYCZNIE WIEKI CIĘ NIE WIDZIAŁAM:-):-D:-)!!jaka to praca???zadowolona jestes???

jeśli chodzi o te testy podsumowujące pierwszą klase to mój Fifiek właśnie go ma...wczoraj zaczęli i jeszcze dziś i jutro beda pisać-taki rozbity mają na 3 dni!!a ze on nadwrażliwy jest i przeżywa wszystko bardzo...to dzisiaj wstał z nerwami(ze strachu) i skończyło sie płaczem ze on nie chce dzisiaj do szkoły isć:baffled:!!ale poszedł!no zawsze niestety tak przeżywa wszystko:sorry2::sorry2::sorry2: uczuciowy facio!!ale jestem pewna ze wróci z uśmiechem i powie ze nie musiał sie denerwować;-)!!

a do tego moja Kajka od 1 w nocy wymiotuje:-(-czekam jak sie to rozwinie,teraz usnęła z lekko podniesiona temp!ehhh wiecznie coś!

jeśli chodzi o wakacje to mieliśmy w planie jechać na Mazury w tym roku...no ale rożnie sie poukładało i w sumie wylądujemy u mojego rodzeństwa wiec będą rodzinne wakacje !mieszkamy daleko(430km:-D) od siebie więc każde spotkanie to atrakcja;-);-)

Hej dziewczynki, pozdrawiam Was serdecznie i witam nowe mamusie:tak:
Jakoś tak czas gna do przodu i nie ma czasu na komputer , Lena się zrobiła bardzo absorbująca i nie ma mowy żeby siedzieć w necie jak ona nie śpi a jak śpi to z kolei dużo obowiązków w domu, M pracuje więc sama muszę wszystkiego dopilnować.

My już po komunii Karolinki było bardzo bardzo fajnie, z Pl przylecieli goście, byli tydzień i też im pokazaliśmy trochę miejsc...

Za 3 tyg lecimy do dziadków na wakacje żeby dziewczynki poszalały i mam nadzieję że w końcu ta polska pogoda się ustabilizuje bo to co oglądamy w telewizji to szok:szok:

No to narazie tyle ode mnie, pózniej wpadnę to wkleję zdjęcia z komunii.

Lenka zasnęła więc mogę sie Wam pochwalić moją starszą córeczką w jej bardzo ważnym dniu

Załączniki

• KOMUNIA 207.jpg
    KOMUNIA 207.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 48
  • 100_1791.JPG
    100_1791.JPG
    63,1 KB · Wyświetleń: 52
  • 100_1764.jpg
    100_1764.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 36
Witajcie. ja tez rzadko zaglądam bo stale brak czasu. Ciesze się , że wakacje niebawem, skończy się to wczesne wyrywanie Młodej do szkoły i ciągłych marudzeń o śniadanie.

malaulka piękną komunistkę miałaś :)

Zulejka78 dziękuję:tak:
Madlen79 jasne, że tak, zapraszamy, tylko jakoś tak tu się pusto zrobiło, ale może to przez te straszne upały, dziewczyny się chłodza gdzieś przy wodzie;-)

Witam się w sobotę, u nas też piękna pogoda choc nie jest gorąco na szczęście tak około 21-22 stopni.

Zaliczyliśmy rodzinny spacer na plac zabaw a wcześniej na gardę( odpowiednik polskiej policji) zgłosić kradzież, gdyż wczoraj ktoś zgarnął nam z osiedla rower Karolinki:-(, prawie nowy miała, szukalimy wczoraj wieczorem, sąsiedzi nam pomagali i dzieci szukały w poblżu jednak niestety nie znalazł się więc dziś to zgłosiłam, zdjęcie mam to pan garda ma przyjść je zabrać na posterunek i obiecał, że będą szukać.....
Trzymajcie kciuki żeby się znalazł..

buzka:tak:

malaulka miejmy nadzieje,ze rower sie znajdzie ;-)
no dziewczyny chyba chlodza sie przy wodzie..w Polsce upaly niesamowite,wkoncu bo to lato cos pozno przyszlo w tym roku,a poza tym te powodzie...:szok:znam juz atfk z innego watku...a malaulka slicznie wygladala twoja cora wtej bialej sukience,prawdziwa ksiezniczka:tak::tak:
ja dzisiaj siedze w domciu,bo moj syn sie rozchorowal..lezy na kanapie i nie ma sily na chodzenie,na razie goraczki nie ma ,zobaczymy jak bedzie znim pozniej,ale ogolnie to jest slaby...:-(

reklama
madlen79 witaj :-)

Tez mnie wieki juz tutaj nie bylo...
My konczymy druga klase, wakacje dopiero za miesiac, w UK trwaja zaledwie 6 tygodni. Synek wyjezdza na wakacje do Polski, jest przeszczesliwy a ja mu zazdroszcze, tez chcialabym poleciec ale niestety:(((.

Do góry