reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Witam .
Ja znów jak po ogień.
Nic nie czytałam,bo czasu brak.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wybaczycie?;-):biggrin2::biggrin2:

Wpadłam Wam tylko ogłosić,że zapisałam się na kurs.
Ech co by mi mało obowiązków było....:tak::-D:-D:-D
Myśle jednak,że warto spróbować.
Jeśli nie praca terapeutyczna z dziećmi to chociaż I stopień do pracy z moim Kubusiem w domu zrobię.:tak:;-):biggrin2::biggrin2:
Dla niego warto się poświęcić :tak::rofl2::rofl2::rofl2:
Koszt porażający niestety :baffled::baffled::baffled::baffled:
1 weekend 924 zł :szok::szok::baffled::baffled::baffled:

Wklejam info dla zainteresowanych

Fundacja Rozwiązać Autyzm

Cześć kobietki!!!!

Paula nie zapomniałam ale trochę się różnych rzeczy nazbierało i naprawdę ani czasu ani ochoty na pisanie nie było:zawstydzona/y: ale obiecuję, że postaram się poprawić:tak:

As kurcze naprawdę cię podziwiam:tak: Tyle już masz zajęć a jednak ciągle nie boisz się podjąć nowych wyzwań! Jak ty to robisz???!!! Ja ostatnio znów rozczulam się nad swoim nie do końca dobrze wybranym zawodem, ale nie mam odwagi żeby zostawić wszystko i rozpocząć studia na nowo ale jak tak czytam o poczynaniach As i o ile dobrze pamiętam to Atfk też coś tam w swoim życiu zawodowo zmieniała to naprawdę zazdroszczę takiego zacięcia, determinacji:tak:

No widzicie znów wchodzę w taki melancholijny nastrój:zawstydzona/y:
Odezwę się później. Pa

Witam sie w piękny słoneczny dzionek!!po wczorajszej melancholii siedzeniu w domu bo padało dzisiaj az sie chce zyć!!
byłam wczoraj na zebraniu u synka-dobrze sobie radzi mój mały facio,nie ma z nim problemów więc wszystko oki!!musimy nadal piłować czytanie...bo z tym nadal mamy pod górkę!są postępy ale jeszcze trochę pracy przed nami!!w sobotę mój mały facio jedzie na zawody w piłkę nożna;-) ależ przeżywa:-D:-D:-D i ciagle o tym gada!!!

dziewczyny czy Wasze niemal 8 latki chodzą na jakieś dodatkowe zajęcia??mają już jakąs widoczna pasję w życiu???Fifi w szkole chodzi na kółko plastyczne bo chciał i na sks ale tak poza tym to nic wiecej, ostatnio zapytał czy zapiszemy go do szkoły muzycznej bo chciałby grać na perkusji:happy: hmmm i sama nie wiem co o tym myśleć czy to tylko ot tak palnął czy na prawdę??(mój mężuś grał na gitarze elektrycznej:rofl2:,teraz juz mniej choć cały sprzęt jest;-) i zawsze marzył o perkusji...teraz moze jego klonik ma takie same zamiłowanie.sama nie wiem

no a tak poza tym to:
As
jestem pełna podziwu!!!widać ze jesteś silna babką!!brawo!!Twój synek miał szczęście ze trafiła mu sie taka mamuśka!!
koszt szkolenia zniewalający:szok::szok::szok:(nie ma jakis dofinansowań??),ale czego sie nie robi dla naszych pociech!!

asik123
masz racje...podążam w kierunku postawionego sobie celu...i mam coraz większego stracha :eek::eek::eek: egzaminy w czerwcu-teraz w maju próbne ehhhhhhh poczułam sie jak przed maturą!!
tak czy tak mam plan po wakacjach pójść do pracy!!daj boże ze zdam te egzaminy i bedzie to praca w zawodzie-jeśli nie to poszukam na rok czegoś innego byle nie siedzieć w domu!wczoraj sie dowiedziałam na zebraniu ze Kajeczka została przyjęta do grupy 5-cio latków wiec od września i ona do szkółki pójdzie;-)

Hej hej!!!

U nas pogoda też coraz lepsza a na jutro zapowiadają nawet jakieś upały:sorry:

atfk gratuluję zdolniachy:tak: My właśnie ostatnio przechodzimy ciężki okres buntu na szkołę. Chyba trochę za wcześnie?;-) Jest już lepiej ale mieliśmy ostre przeprawy z naszym Kubusiem i wieeeele długich rozmów z nauczycielami!
Co do zajęć dodatkowych to nasz prawie ośmiolatek nie uczęszcza nigdzie:zawstydzona/y: Początkowo chodził na tenis ale przestało mu to sprawiać przyjemność:-( Teraz godzinami ujeżdża po osiedlu na rowerze! Dobre i to;-)
A Mati od września też maszeruje do przedszkola. Ciekawe jak to będzie.

Pa

witajcie, mam pytanie do mamusiek dzieciaczków z 2002 roku czy wasze pociechy tez mają kłopoty z czytaniem? Bo moja córa ma i to spore ,duka literka po literce i zanim doczyta do ostatniej to już pierwszej nie pamieta . Codzien ją maltretuje tym czytaniem ale jakos cięzko nam to idzie, ciekawa jestem jak z Waszymi maluchami jest .

reklama
Witam.
Chcę Wam ogłosić,że od wczoraj Kubuś ma osobistą asystentkę do szkoły.:-D:-D:-D:-D
Wreszcie się udało.
Przyznali nam 14 godz. tygodniowo wspomagania dodatkowego.:-D:-D:-D:-D:-D
Jesteśmy happyyyyyy!!!!

witajcie, mam pytanie do mamusiek dzieciaczków z 2002 roku czy wasze pociechy tez mają kłopoty z czytaniem? Bo moja córa ma i to spore ,duka literka po literce i zanim doczyta do ostatniej to już pierwszej nie pamieta . Codzien ją maltretuje tym czytaniem ale jakos cięzko nam to idzie, ciekawa jestem jak z Waszymi maluchami jest .
Witaj.
Mój mały jest z zespołem Aspergera a czyta od ponad roku biegle encyklopedię zwierząt.:-D:-D
Myślę ,że to nie ma reguły.:no:
Ja mogę tylko polecić naukę czytania metodą sylabową.:tak::-):-)
Elementarz. Teksty do czytania metodą sylabową - Aleksandra Plec, Marzenna Skoczylas- Dysleksja, logopedia, pomoce edukacyjne, księgarnia internetowa - Eduksiegarnia.pl
Kubusia uczyłam w zeszłym roku i nauka czytania zajęła nam 3 dni.:-D:-D:-D
A ja wcześniej naszykowałam się na kilka miesięcy nauki czytania:baffled::baffled::baffled:

Pozdrawiam.

Do góry