reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Hej kobietki żyję i czuję się coraz lepiej!:-)

Firehead witamy serdecznie!:tak: Ja nie wiem czy to ten rocznik tak ma że nie je czy to ogólnie dzieciaczki w tym wieku mają problemy z jedzeniem;-) Mój Kuba potrafi wyławiać płatka z mleka przez ok 10 minut:szok: A w międzyczasie nagada się do tych płatków tyle że szok:szok::szok::szok: Widzę że już niedługo rodzinka się wam powiększy!:-) Gratulacje:-):-):-)

asiulka super że zakup udał się po twojej myśli:tak::tak:

doris zakładaj ten wątek obiadowy bo albo mój mąż się w końcu ze mną rozwiedzie albo zagłodzę tą moją rodzinę;-) Mam dwie lewe ręce jeśli chodzi o gotowanie więc każda pomoc się przyda:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-) Czekam na wasze pomysły!!!!

reklama
asiulka kochana ty tego swojego Rafałka codziennie po stopach całuj że on taki kochany:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mój raz na ruski rok ma przypływ dobroci dla żony i upiecze jakąś tam rybe ale niestety to co pozostawia po sobie w kuchni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ciężko opisać:szok::szok::szok: Dlatego chyba wolę sam odgrzać zupę z paczki niż sprzątać po kulinarnych eksperymentach mojego męża ;-):tak::tak::tak::tak: A ty jako kuchara podrzucaj nam tu ciekawe pomysły na obiadek ale już;-);-);-) No i zazdroszczę tej kolacyjki z Rafałkiem:-p:sorry2: No może jak się trochę odwlecze to będzie jeszcze przyjemniej;-):-p

Hej z wieczora:-):-):-)No to jak sie pomysl podoba no to zaloze ten temat:tak:mam nadziej ze bede umiala:-D
Kupiłam w końcu te drzwi,tzn.zamówiłam takie co mi się podobały,i cenowo i wyglądowo.:-)
No to super,ze wkoncu kupiliscie te drzwi jeden klopot z glowy:tak::tak:

Witam wszystkich! Moja córcia Natalia urodziła się w listopadzie 2002 roku i też jest mała i drobna, a przy jedzeniu interesuje ją wszystko poza talerzem. Jedzenie trwa godzinami, a brudzi gorzej niż jak miał 2 lata :-( :-)
FIREHEAD witaj u Nas:tak::tak:Widze ze jestes z Gdanska:-)jak Ja ,znaczy sie pierwotnie mieszkalm w Gdansku a teraz od 4 lat mieszkam w Anglii:-(a skad dokladnie jestes??moze sie nawet znamy:-Dale bybyly jaja:-D:-D
Ale sie usmialam ze tego ,ze twoja corke intersuje wszystko oprocz talerza,u mnie to samo i najsmieszniejsze ze zawsze przy jedzeniu ma najwiecej do powiedzenia:-DI swtyd sie przyznac,ale moj syn tez je jak mala swinka:-:)-:)-(najgorsze jest to ze je palcami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale jak jestesmy sami,jak gdzies jemy czy w pubie albo u rodzicow to sztucce uzywa a w domu..ahh szkoda gadac:-:)-(
No i gratuluje drugiej dzidzi:tak:wiesz co tam nosisz pod serduszkiem??
doris hihihi,ja mam podobnie z tym gotowaniem,ale żeby było śmieszniej to mój zawód wyuczony to KUCHARZ;-):-D:-D .:-):-):-)
Ja tez jestem po szkole gastronomicznej:-D:-D:-Di tez chyba minelam sie z powoloaniem:-D:-D
No widzisz jaka Ci maz niespodzianke zrobil,super:tak::tak:tez uwielbiam takie niespodzianki,ale rzadko kiedy taka mam:-D:-DNo i kolacyjka poczeka, a jak:-)

no to ide zakladac nowy temat:tak:

Laseczki ja to może po gastronomicznej szkole nie jestem ale z powołaniem jako żona to się chyba też minęłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: NIENAWIDZĘ GOTOWAĆ!!!!:no:

asiulka dzięki za pierwszy pomysł- wygląda w miarę prosto; może nawet ja sobię z nim poradzę:dry:

doris kobieto wielkie dzięki za nowy wątek- może jednak uratuję moje małżeństwo:-D

Hej laski widzę ze weekendzik płodny.........tyle napisałyście:szok:

poczytam pozniej wpadłam tylko ulotkę na necie od nifuroksyzadu sprawdzić.......bo teraz Wiki coś zebrało leży i stęka ze brzuch boli.......a na dziś mamy zapowiedzianych gości tort i ciasto zrobione,,,,,,,,,:wściekła/y:nie wiem co to będzie:dry:myśle ze to ten rota wirus jednak:shocked2:

Hej laseczki witam się niedzielnie w dużo lepszym nastroju i z całkiem niezłym samopoczuciem:-):-):-):-):-)

Paula niedobrze że Wiki czuje się gorzej:-( Oby to jednak nie był ten wstrętny wirus:no::no::no:

U nas dzisiaj tyle śniegu nasypało że szok:szok::szok::szok: Zaraz muszę wyszykować moją bande na sanki i będzie trochę spokoju w domu:cool2::cool2::cool2:

reklama
Witam moje drogie Panie!!:-)
U nas sniegu ze hoho:szok:, dziekujemy za zyczenia,urodzinki udane Patrycja zadowolono,lecz dzis troszke chora:-(,boli brzuszek i wymiotuje,jednej przeszlo to druga wzielo!
Witaj Firehead,moja Kinga tez z listopada:-).
Asiulka...wkoncu dopielas swego z tymi drzwiami:-):-):-).
Asik...dobrze ze juz wydobrzalas,za to mnie takie smarkanie zebralo ze szok.
Paula...miejmy nadzieje ze z tymi brzuszkami to nie zaden wirus i szybciutko przejdzie;-)
Widze moje Panie ze poruszylyscie kulinarne watki,fajna sprawa,ja w kuchni uwielbiam siedziec i gotowac, niekoniecznie jesc,wcale sie niedziwie komus kto tego nie lubi,mialam kilka takich znajomych ze gotowaly pod przymusem bo mialy dzieci i cos musialy dac papu:-),u mnie tylko mam jeden problem z moim mezem nie mowiac o dzieciach,tego jesc nie bedzie,tamtego jesc nie bedzie,koszmar.
fajnie bedzie czasem podsunac sobie jakies ciekawe pomysly na obiadek:tak::tak:.
Ja uciekam wlasnie do kuchni HAHA. Milej niedzieli;-);-);-)

Do góry