reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Hej kobietki.
Sorry że ostatnio nic nie piszę ,ale jestem już 2 tydzien chora,i za cholerę nic mi nie przechodzi.Jak tylko sie poprawi odezwę się .
Chłopcy zdrowi
Buziaki

reklama
Witam .
Ja zaganiana na maxa.
Pracuję teraz w 2 fundacjach i centrum wspierania rozwoju.
Do tego terapia małego i szkoła ,więc czasu brak na cokolwiek.
Pozdrawiam Was i zapraszam na mojego bloga,bo tam częściej coś napiszę.

Spełnienia wszystkich marzeń,
zadowolenia z siebie,
radości życiowej
i aby każdy kolejny dzień
był Dniem Kobiet
życzę Wam .... wspaniałe,
niepowtarzalne Panie!

Przyjmij życzenia Babo kochana
od drugiej baby z samego rana.
Niech dzień cały będzie radosny,
bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniły,
a Nas chłopy wyręczyli!
My dziś drinki i kaweczki,
Nasze święto dziś Babeczki!

Witam laseczki

Oj kazda zabiegana .....zajęta :dry:

Asiulka jak tam zdrowa juz jestes???/

Atfk pytałaś w którą stronę od Łodzi mieszkam.....więc dokładnie Piotrków;-)

U nas jakies wirusisko panuje.... moje dziewczyny chore. Młodsza juz 3 noc mi gorączkowała:baffled:.
Pediatra mówi ze to wirus i nic na to innego nie da oprócz syropu (Pulneo). Wiki jakoś po tym nie przechodzi....ciągle ma kaszel:-( Chyba jej dzis syrop z cebuli zrobię wejdę do apteki może jednaka kupić ten actifed ?

Któraś dawała kiedyś dzieciakom syrop z mniszka lekarskiego? czyli popularnego mleczu? dostalam od ciotki ten syrop i mowi zeby laskom dawać.....czytałam w necie i raczej pozytywne opinie na ten temat są...

Dobra układam dalej wlosy bo dzis na popołudnie mykam do pracy.....choc wolałabym zostac w domu.....no ale to tylko 5 h zleci mi szybko........a jutro mam wolne, wzięlam sobie bo umówiona bylam u dentysty, ze podjadę z dziewczynkami na kontrolę ....bo zauważyłam ze Wiki się plomby ukruszyły< Tatiana ma jakies chyba z tylu ubytki.bo brązowe plamki na 4 i 5 :wściekła/y:. No ale plany planami.....a one chore i musiałam odwołać wizytę.:cool:

Jutro wpadnę zobaczyć czy któraś się odezwała........

Jak nie to uważajcie na auta szykuje się na Was z pręcikiem......oj ryski będa za karę:-D

Która pierwsza do raportu?????

Witam laseczki

Atfk pytałaś w którą stronę od Łodzi mieszkam.....więc dokładnie Piotrków;-)

Jutro wpadnę zobaczyć czy któraś się odezwała........

Jak nie to uważajcie na auta szykuje się na Was z pręcikiem......oj ryski będa za karę:-D

Która pierwsza do raportu?????
MELDUJĘ SIE!!!OSZCZĘDŹ MOJĄ FURĘ!!!;-)
Witam!!no juz myślałam,że mamy 2002 zrezygnowały!!
Ja pochodzę z Bełchatowa..hihihi tak blisko siebie mieszkałyśmy..hahah no a teraz okupuje zachód!!
moje szkraby tez pod ciagła kontrolą dentysty-Fifi w piątek ma wizytę,a Kajka za pół roku bo juz wszystkie ząbki zrobione!
ja nadal sie praktykuję wiec tez rzadziej zaglądam ale staram sie!!zwłaszcza z ranka!

zdrówka dla dzieciaczków!!!wiosna idzie niech sie wykurują !!!

Łojjjj...:baffled::baffled::baffled:.Pręcikiem?:baffled::baffled::-D

U nas szpital:dry:. Cała trójka ma zapalenie oskrzeli.
Dostanie się do kompa graniczy z cudem.

Cały zeszły tydzień starszaki siedziały w domu, bo kaszel je męczył. Leczyłam syropkami.W sobotę do starszaków dołączyła Amelia z gorączką i cieknącym nosem. W poniedziałek wizyta u lekarza i ... zapalenie oskrzeli.:baffled:

Tyle u nas...

Łojjjj...:baffled::baffled::baffled:.Pręcikiem?:baffled::baffled::-D

U nas szpital:dry:. Cała trójka ma zapalenie oskrzeli.
Dostanie się do kompa graniczy z cudem.

Cały zeszły tydzień starszaki siedziały w domu, bo kaszel je męczył. Leczyłam syropkami.W sobotę do starszaków dołączyła Amelia z gorączką i cieknącym nosem. W poniedziałek wizyta u lekarza i ... zapalenie oskrzeli.:baffled:

Tyle u nas...
o kurcze!!!!!!ZDRÓWKA!!!

reklama
Cześć.
No 2 się zjawiły.....( a jednak czasem warto postraszyć hi hi)a gdzie reszta???????????????????

Asik?
Asiulka?
AS?
Monia?
Piwonia?
Doris?
Malaulka?
Bodzio?
itd...........

Atfk no tak Bełchatów rzut beretem.....tym bardziej ze ja mieszkam zaraz na zjeździe z trasy z Bełchatowa do Piotrkowa. Pracuje ze mną dziewczyna z Twojego byłego miasta i często zabiera mnie po drodze do pracy;-)
A Wy macie tu resztę rodzinki? czy tam gdzie jesteście obecnie?
Napisz jak tam Twoje praktyki? o ile pamiętam uczysz się na ratownika medycznego tak?

Justa to mnie ladnie wystraszyłaś:szok: u mnie to samo.....zaczęlo się od kaszlu, zaraz poleciałam do lekarza........mloda tez gorączkowała.....boję się zeby tez nie przeszło na oskrzela:sorry2:
Moim tez się juz strasznie w domu nudzi....:baffled:oj te wirusiska:wściekła/y:

Do góry