reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Hej kobietki.
Sorry że ostatnio nic nie piszę ,ale jestem już 2 tydzien chora,i za cholerę nic mi nie przechodzi.Jak tylko sie poprawi odezwę się .
Chłopcy zdrowi
Buziaki

reklama
Witam .
Ja zaganiana na maxa.
Pracuję teraz w 2 fundacjach i centrum wspierania rozwoju.
Do tego terapia małego i szkoła ,więc czasu brak na cokolwiek.
Pozdrawiam Was i zapraszam na mojego bloga,bo tam częściej coś napiszę.

Spełnienia wszystkich marzeń,
zadowolenia z siebie,
radości życiowej
i aby każdy kolejny dzień
był Dniem Kobiet
życzę Wam .... wspaniałe,
niepowtarzalne Panie!

Przyjmij życzenia Babo kochana
od drugiej baby z samego rana.
Niech dzień cały będzie radosny,
bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniły,
a Nas chłopy wyręczyli!
My dziś drinki i kaweczki,
Nasze święto dziś Babeczki!

Witam laseczki

Oj kazda zabiegana .....zajęta :dry:

Asiulka jak tam zdrowa juz jestes???/

Atfk pytałaś w którą stronę od Łodzi mieszkam.....więc dokładnie Piotrków;-)

U nas jakies wirusisko panuje.... moje dziewczyny chore. Młodsza juz 3 noc mi gorączkowała:baffled:.
Pediatra mówi ze to wirus i nic na to innego nie da oprócz syropu (Pulneo). Wiki jakoś po tym nie przechodzi....ciągle ma kaszel:-( Chyba jej dzis syrop z cebuli zrobię wejdę do apteki może jednaka kupić ten actifed ?

Któraś dawała kiedyś dzieciakom syrop z mniszka lekarskiego? czyli popularnego mleczu? dostalam od ciotki ten syrop i mowi zeby laskom dawać.....czytałam w necie i raczej pozytywne opinie na ten temat są...

Dobra układam dalej wlosy bo dzis na popołudnie mykam do pracy.....choc wolałabym zostac w domu.....no ale to tylko 5 h zleci mi szybko........a jutro mam wolne, wzięlam sobie bo umówiona bylam u dentysty, ze podjadę z dziewczynkami na kontrolę ....bo zauważyłam ze Wiki się plomby ukruszyły< Tatiana ma jakies chyba z tylu ubytki.bo brązowe plamki na 4 i 5 :wściekła/y:. No ale plany planami.....a one chore i musiałam odwołać wizytę.:cool:

Jutro wpadnę zobaczyć czy któraś się odezwała........

Jak nie to uważajcie na auta szykuje się na Was z pręcikiem......oj ryski będa za karę:-D

Która pierwsza do raportu?????

Witam laseczki

Atfk pytałaś w którą stronę od Łodzi mieszkam.....więc dokładnie Piotrków;-)

Jutro wpadnę zobaczyć czy któraś się odezwała........

Jak nie to uważajcie na auta szykuje się na Was z pręcikiem......oj ryski będa za karę:-D

Która pierwsza do raportu?????
MELDUJĘ SIE!!!OSZCZĘDŹ MOJĄ FURĘ!!!;-)
Witam!!no juz myślałam,że mamy 2002 zrezygnowały!!
Ja pochodzę z Bełchatowa..hihihi tak blisko siebie mieszkałyśmy..hahah no a teraz okupuje zachód!!
moje szkraby tez pod ciagła kontrolą dentysty-Fifi w piątek ma wizytę,a Kajka za pół roku bo juz wszystkie ząbki zrobione!
ja nadal sie praktykuję wiec tez rzadziej zaglądam ale staram sie!!zwłaszcza z ranka!

zdrówka dla dzieciaczków!!!wiosna idzie niech sie wykurują !!!

Łojjjj...:baffled::baffled::baffled:.Pręcikiem?:baffled::baffled::-D

U nas szpital:dry:. Cała trójka ma zapalenie oskrzeli.
Dostanie się do kompa graniczy z cudem.

Cały zeszły tydzień starszaki siedziały w domu, bo kaszel je męczył. Leczyłam syropkami.W sobotę do starszaków dołączyła Amelia z gorączką i cieknącym nosem. W poniedziałek wizyta u lekarza i ... zapalenie oskrzeli.:baffled:

Tyle u nas...

Łojjjj...:baffled::baffled::baffled:.Pręcikiem?:baffled::baffled::-D

U nas szpital:dry:. Cała trójka ma zapalenie oskrzeli.
Dostanie się do kompa graniczy z cudem.

Cały zeszły tydzień starszaki siedziały w domu, bo kaszel je męczył. Leczyłam syropkami.W sobotę do starszaków dołączyła Amelia z gorączką i cieknącym nosem. W poniedziałek wizyta u lekarza i ... zapalenie oskrzeli.:baffled:

Tyle u nas...
o kurcze!!!!!!ZDRÓWKA!!!

reklama
Cześć.
No 2 się zjawiły.....( a jednak czasem warto postraszyć hi hi)a gdzie reszta???????????????????

Asik?
Asiulka?
AS?
Monia?
Piwonia?
Doris?
Malaulka?
Bodzio?
itd...........

Atfk no tak Bełchatów rzut beretem.....tym bardziej ze ja mieszkam zaraz na zjeździe z trasy z Bełchatowa do Piotrkowa. Pracuje ze mną dziewczyna z Twojego byłego miasta i często zabiera mnie po drodze do pracy;-)
A Wy macie tu resztę rodzinki? czy tam gdzie jesteście obecnie?
Napisz jak tam Twoje praktyki? o ile pamiętam uczysz się na ratownika medycznego tak?

Justa to mnie ladnie wystraszyłaś:szok: u mnie to samo.....zaczęlo się od kaszlu, zaraz poleciałam do lekarza........mloda tez gorączkowała.....boję się zeby tez nie przeszło na oskrzela:sorry2:
Moim tez się juz strasznie w domu nudzi....:baffled:oj te wirusiska:wściekła/y:

Do góry