reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Czesc

AS ale smakowitosci zrobilas,mniam mniam...:-):-)
Fajne zdjecia z ferii macie,ach...jak ja uwielbiam snieg i gory:tak:tylko szkoda ze tak rzadko sie jezdzi:-(

AFTK milego wypoczynku u rodzinki:-)napewno wam czas szybko i milo uplywa

Dobra koncze bo mi sie zaraz komp wylaczy......

u nas juz niestety po feriach,ale Fifi ma teraz rekolekcje i jeżdżą do szkoły na 9;20 i wracają o 11 więc takie wolniejsze dzionki ma!!
ale plucha u nas.wrrr deszcz pada:confused2:!

pozdrawiam

U nas rekolekcje zaczynają się od 1 marca i moja córka niestety zadowolona nie jest że zamiast do szkoły to do kościoła iść będzie musiała:eek:
w łODZI PIEKNE SŁONECZKO I DOŚĆ CIEPŁO JEST ALE PLUCHA OCZYWIŚCIE JEST ;)

U nas rekolekcje zaczynają się od 1 marca i moja córka niestety zadowolona nie jest że zamiast do szkoły to do kościoła iść będzie musiała:eek:
w łODZI PIEKNE SŁONECZKO I DOŚĆ CIEPŁO JEST ALE PLUCHA OCZYWIŚCIE JEST ;)

no powiem szczerze ,ze mój synek też średnio zadowolony...:rofl2:

tak właśnie spojrzałam na Twój podpis-adres....i wzięło mnie na wspomnienia,bowiem ja 7 lat temu mieszkałam w Łodzi na Teofilowie ( ul.Judyma;-);-);-)))właśnie:laugh2::laugh2::laugh2:,w Łodzi urodziłam Filipka!!

Witam..oj cieniutko jakoś ostatnio:-(

U nas rekolekcje dopiero od poniedziałku.czyli od 8 marca;-)

No ja laseczki mam blisko do Łodzi (50km)...zresztą tam kończyłam studia ( zaoczne ale w te weekendy sie bywało) mam teściów bo mój mąż z Łodzi...zresztą tam sie poznaliśmy , więc jakiś sentyment do tego miasta mam:-D

reklama
no mam nadzieję,ze wątek nie padnie!!!
ja zagladam-ale sama ze sobą nie bede pisała:sorry2:

a ska Paula pochodzisz??? 50 km w którą stronę???

Do góry