reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Czesc
AS ale smakowitosci zrobilas,mniam mniam...:-):-)
Fajne zdjecia z ferii macie,ach...jak ja uwielbiam snieg i gorytylko szkoda ze tak rzadko sie jezdzi:-(
AFTK milego wypoczynku u rodzinki:-)napewno wam czas szybko i milo uplywa
Dobra koncze bo mi sie zaraz komp wylaczy......
AS ale smakowitosci zrobilas,mniam mniam...:-):-)
Fajne zdjecia z ferii macie,ach...jak ja uwielbiam snieg i gorytylko szkoda ze tak rzadko sie jezdzi:-(
AFTK milego wypoczynku u rodzinki:-)napewno wam czas szybko i milo uplywa
Dobra koncze bo mi sie zaraz komp wylaczy......
Paula 13
mama Wiki i Tati
Cześć Kobitki?
U kogo jeszcze ferie? jak Wam mijają?
U kogo jeszcze ferie? jak Wam mijają?
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Hej
W Łodzi własnie drugi tydzień ferii się zaczoł a moja Julka siedzi w domku chora
W Łodzi własnie drugi tydzień ferii się zaczoł a moja Julka siedzi w domku chora
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
U nas rekolekcje zaczynają się od 1 marca i moja córka niestety zadowolona nie jest że zamiast do szkoły to do kościoła iść będzie musiała
w łODZI PIEKNE SŁONECZKO I DOŚĆ CIEPŁO JEST ALE PLUCHA OCZYWIŚCIE JEST
U nas rekolekcje zaczynają się od 1 marca i moja córka niestety zadowolona nie jest że zamiast do szkoły to do kościoła iść będzie musiała
no powiem szczerze ,ze mój synek też średnio zadowolony...
tak właśnie spojrzałam na Twój podpis-adres....i wzięło mnie na wspomnienia,bowiem ja 7 lat temu mieszkałam w Łodzi na Teofilowie ( ul.Judyma;-);-);-)))właśnie,w Łodzi urodziłam Filipka!!
Paula 13
mama Wiki i Tati
Witam..oj cieniutko jakoś ostatnio:-(
U nas rekolekcje dopiero od poniedziałku.czyli od 8 marca;-)
No ja laseczki mam blisko do Łodzi (50km)...zresztą tam kończyłam studia ( zaoczne ale w te weekendy sie bywało) mam teściów bo mój mąż z Łodzi...zresztą tam sie poznaliśmy , więc jakiś sentyment do tego miasta mam
U nas rekolekcje dopiero od poniedziałku.czyli od 8 marca;-)
No ja laseczki mam blisko do Łodzi (50km)...zresztą tam kończyłam studia ( zaoczne ale w te weekendy sie bywało) mam teściów bo mój mąż z Łodzi...zresztą tam sie poznaliśmy , więc jakiś sentyment do tego miasta mam
reklama