reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Madziulina-ja tez mialam z tymi gnidami problem zeby je wyciaganc bo bardzo sie trzymaly wlosow:wściekła/y:Tez czytalam o tej odzywce do wlosow,ale u nas sie nie sprawdzila:no:bo David ma bardzo cienkie wloski:-(ale dalam rade:tak:
David to w sumie mial tylko 1 wsze ,a tych gnid to mial chyba z 50:szok::szok:

ALe mamy temat:-D:-D:-D

A powiedz mi z tymi objawami bylas w Pl u lekarza jakiegos???Jejku nawet nie moge sobie wyobrazic co czujesz w takiej sytuacji:no:Jak wtedy reagujesz??

reklama
Hello babeczki:-)

Witam się i ja w końcu mam nadzieję,że nie zapomniałyście o mnie:no:

Witam nową mamusię na naszym forum:tak::tak:
Madziulinka skąd jesteś??

Ale macie fajny temat:-D u nas też co jakiś czas Karolina przynosi kartkę z ostrzeżeniem , że są wszy ale na szczęście nie złapała jeszcze nigdy, już zapowiedziałam mężowi, że jakby co to ja się tego nie tknę bo się brzydzę:no::no:

U nas jakoś leci, czekam na sukienkę komunijną bo po niedzieli już napewno powinna przyjść, do tego czekam na paczkę od babci, więc doczekać się poniedziałku niemogę:tak:
Dziewczynki rozrabiają jak zwykle zresztą, Karolina mądrala, wszystko wie najlepiej:no: ech.... trza się przestać denerwować, taki wiek...........
A co tam u PAULI, MONII i ASIULKI słychać????

Madziulina-ja tez mialam z tymi gnidami problem zeby je wyciaganc bo bardzo sie trzymaly wlosow:wściekła/y:Tez czytalam o tej odzywce do wlosow,ale u nas sie nie sprawdzila:no:bo David ma bardzo cienkie wloski:-(ale dalam rade:tak:
David to w sumie mial tylko 1 wsze ,a tych gnid to mial chyba z 50:szok::szok:

ALe mamy temat:-D:-D:-D

A powiedz mi z tymi objawami bylas w Pl u lekarza jakiegos???Jejku nawet nie moge sobie wyobrazic co czujesz w takiej sytuacji:no:Jak wtedy reagujesz??

doris temat jest jak najbardziej na czasie ;-)

Mojemu synkowi nic wczesniej nie dolegalo, dopiero po pol roku pobytu w Anglii pierwszy raz mi zemdlal, bylo to akurat u lekarza wiec odrazu udzielono mu pomocy, w kazdym razie wtedy GP powiedzial, ze jak cos takiego sie powtorzy to pedem do niego po skierowanie do szpitala ale do wczorajszej feralnej soboty nie zaslabl mi wiecej. W miedzyczasie a dokladnie w grudniu Maly stracil swiadomosc, pozniej zaczal widziec rzeczy, ktorych nie ma czy tez podawal sie za kogos innego itp. caly czas czekam na ten 18-sty w lutym kiedy zrobia mu badania. Jutro musze isc z nim do lekarza bo zaczal tak mi kaszlec, ze momentami sie dusi. Najgorsza jest ta bezsilnosc wobec angielskiej sluzby zdrowia wraz z ich glupimi producerami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, czekac, czekac i jeszcze raz czekac. Jutro wygarne GP, ze przez te ich glupia opieszalosc stan mojego dziecka sie pogarsza.
Kochana doris w takich sytuacjach staram sie ukryc rozpacz za spokojem i panowaniem nad soba, zeby tylko nie spanikowac, chociaz jest ciezko to musze udawac przed dzieckiem aby i ono nie wpadlo w histerie ze strachu, jednak serce rwie mi sie wtedy na strzepy. Do Polski tez nie mam jak sie udac, zeby tam go poddac badaniom, ale w ostatecznym wypadku bede musiala z moim TZ podjac decyzje, narazie czekamy jak jego sytuacja w firmie sie unormuje bo groza kolejnymi zwolnieniami. Pozdrawiam, buziaki wielkie.

Ale macie fajny temat:-D u nas też co jakiś czas Karolina przynosi kartkę z ostrzeżeniem , że są wszy ale na szczęście nie złapała jeszcze nigdy, już zapowiedziałam mężowi, że jakby co to ja się tego nie tknę bo się brzydzę:no::no:

U nas jakoś leci, czekam na sukienkę komunijną bo po niedzieli już napewno powinna przyjść, do tego czekam na paczkę od babci, więc doczekać się poniedziałku niemogę:tak:
Dziewczynki rozrabiają jak zwykle zresztą, Karolina mądrala, wszystko wie najlepiej:no: ech.... trza się przestać denerwować, taki wiek...........
A co tam u PAULI, MONII i ASIULKI słychać????[/QUOTE

Ja mieszkam w kraju wielkich kolonistow i lordow, hi, hi, a tak na powaznie mieszkam w Anglii.

A co tam u PAULI, MONII i ASIULKI słychać????[/QUOTE

Ja mieszkam w kraju wielkich kolonistow i lordow, hi, hi, a tak na powaznie mieszkam w Anglii.

PS: ale narobilam balaganu w eytowniu tego posta:baffled:

Witam z ranka z kawusią,
i przepraszam za swoją nieobecność
Maciuś już w szkole,ale mu się rano z łóżka wstać nie chciało,pomimo że wczoraj o 21 już smacznie spał:biggrin2:
Ferie się skończyły,więc pora wrócić do rzeczywistości.
Emilek jeszcze sobie smacznie śpi,a usnął o 19.30 bo wczoraj w dzień nie spał wcale.Przebudził się tylko rano jak Maciuś szedł do szkoły,przeszedł na jego łóżko i śpi dalej:biggrin2::biggrin2:

Dziś idę do lekarza trzymać kciuki,bo przy ostatnich badaniach jak miałam zapalenie pęcherza tydzień temu wyszło coś nie tak w badaniach z nerkami.A ja miałam kiedyś z nimi problemy,i leżałam na nie 2 razy w szpitalu.W środę usg mam.Dziś ide na kontrole wyników.Mam nadzieję że to tylko fałszywy alarm.

Miłego dnia życzę kobietki.

witam i ja po weekendzie!!
mój Fifi zaczął właśnie ferie więc mam obie pociechy w domu!!

madziulina-bardzo zla wiesz jak poczytałam to tez mi na myśl cukrzyca przyszła.szokująca jest niemoc!!!najgorsze czekanie!ehh

asiulka271 no daj znać jak tam wyniki!!!

pozdrawiam

Czesc i ja sie witam i na kawe zapraszam:-)
A u nas ferie dopiero 12 lutego,ale juz z niepokojem o nich mysle,co bedzie sie w domu dzialo:baffled:trzeba bedzie codziennie gdzies wybywac z domu,bo z tych nudow to tylko glupie pomysly im do glowu wpadaj ,a potem zawsze ktorys placze:baffled:

MADZIULINA-to Cie podziwiam za twoja postawe:tak:

ASIULKA-mam nadzieje ze wszystko bedzie ok:tak:

A gdzie reszta??meladowac sie drogie kolezanki:tak:

ehhh posiedziałam trochę, potem wzięłam się za pranko i obiadek i nim się zorientowałam a tu już po 14:szok::szok::szok: no i zaraz nów muszę zmykać bo o 16 odbiorę mężusia z pracy i jedziemy z Kajulką na wizytę do dentysty:happy2:!
właśnie popłaciłam rachunki:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no: ehhhhhhh szkoda słów normalnie!jakby człowiem miał w kieszeni to co płaci życie byłoby o wiele łatwiejsze:sorry2::sorry2::sorry2: ale cóż:dry:

pogoda taka średnia bo wietrznie jest dzisiaj u nas!

pozdrawiam cieplutko!!

reklama
Czesc i ja sie witam i na kawe zapraszam:-)
A u nas ferie dopiero 12 lutego,ale juz z niepokojem o nich mysle,co bedzie sie w domu dzialo:baffled:trzeba bedzie codziennie gdzies wybywac z domu,bo z tych nudow to tylko glupie pomysly im do glowu wpadaj ,a potem zawsze ktorys placze:baffled:

MADZIULINA-to Cie podziwiam za twoja postawe:tak:

ASIULKA-mam nadzieje ze wszystko bedzie ok:tak:

A gdzie reszta??meladowac sie drogie kolezanki:tak:

doris dziekuje, moglabym byc jednak silniejsza bo czasami mam ochote sie rozplakac, zabrac dzieci i uciec gdzies daleko.
Nie wiem czy sie nie zdecyduje na ryzykowny krok i nie wyjade do Norwegii:-).

atfk swieta racja:tak:

asiulka trzymam kciuki i oby wszystko sie wyklarowalo:tak:.

Do góry