reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Paula...Patrycja wlasnie siedzi kolo mnie i bardzo dziekuje za zyczenia i prezencik:-),ale sie jej podoba(haha),no niestety iprezka dopiero jutro.
Kindze glowa juz przeszla,ale wymiotowala do popoludnia,u mnie niestety to nie zadne zatrucie tylko ona ma takie bole migrenowe,czesto sie powtarzaja,w tamtym roku jezdzilysmy do neurologa w krakowie robili jej tomograf na szczescie wszystko ok,miala jakas kuracje miesieczna i okazalo sie ze moje dziecko ma migreny,najgorsze jest to ze ona ma 8 lat nigdy nie przypuszczalam ze takie dziecko moze miec migreny,i na dodatek nie jestem jej wstanie pomoc,dostaje przeciwbolowo naproxen,a pozatym to ona jest taka bidulka urodzila sie w niedziele,i ciagle ja cos spotyka,reke miala zszywana 7 szwow,noge tez 4 szwy a teraz niedawno zlamala sobie zeba jedynke i to nadodatek stala:-(okropnosc,mam nadzieje ze dentysta ten uszczerbek naprawi.
jesli chodzi o ryz z jablkami,to ja robie jablka na cieplo,skroic do malego garnuszka jablko,troche poslodzic i dusic,az zrobi sie papka czasem dodaje soku z cytryny jak jablka sa nie kwasne.
Wracajcie do zdrowia ;-)

reklama
Paula zgadnij kto to to gra planszowa losuje się kartę z postacią bajki,twarzą gra jest dla 2 osób, posyłam stronkę z opisem gry bo tak jest trudno wytłumaczyć;-)
HASBRO - Gra Zgadnij Kto To
Zdjęcia z balu mojej Patrycji:tak: bo Sandra już się nie przebiera na bale;-) ponoć jest za duża:szok: No i Martynkę też posyłam

Załączniki

• IMG_1547.jpg
    IMG_1547.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_1530.jpg
    IMG_1530.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_1479.jpg
    IMG_1479.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 24
  • IMG_1230.JPG
    IMG_1230.JPG
    36,9 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_1253.jpg
    IMG_1253.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 21
Zdjęcia z balu mojej Patrycji:tak: bo Sandra już się nie przebiera na bale;-) ponoć jest za duża:szok: No i Martynkę też posyłam

ALICJA super masz dziewczyny,Patrycja śliczna dziewczynka,a Martynka to prawdziwa Calineczka z niej.Nie wiem czy przeczytałam mój wcześniejszy post o moim Maciusiu.,ale wiem na pewno mała urośnie nawet nie będziecie wiedzieli kiedy i wszystko ułoży się dobrze.Trzymamy kciuki.:-):-):tak::tak:

Monia kurde ze te migreniska nawet dzieci dotykają :szok: moja koleżanka tez mi powiadała, ze już miała migreny jak dzieckiem była to mi się to takie strasznie nieprawdopodobne wydawało :szok: ale niestety prawda :dry:
Moja Wiki tez w niedzielę urodzona:-D i to 13 ale nie pechowa!!!!:-p
A dzięki za przepis tak zrobiłam:-)
Jak tylko złamała tą jedynkę to bez obaw naprawi się...:tak:

Alicja aaaaaaaa taką grę ma mój chrześniak:-) ja myślałam o innej........jak znajdę w necie to link wstawię:blink:
No fajne masz te swoje laski.........a najmniejsza jaka cudna kruszynka.......:szok::-)

Dziewczyny zrobiłam tabelkę.......i jestem bardzo wkurzona bo słabo widać........ ale inaczej z worda czy exela tabelki się nie da wstawić tylko jako jpg i przez programik kodem jak inne fotki..........czekam na dalsze dane będę się starała na bieżąco uzupełniać......

Ostatnia edycja:
Hej laseczki już nie mogę w tym łóżku wylerzeć!!!:wściekła/y: No ale jak mus to mus:-(

alicja ale masz laseczki w domu!!!:sorry2::sorry2:;-)
No a Martynka przecudna! Taka kruszynka kochana:tak: Z takim cudeńkiem musi być wszystko dobrze, niemożliwe żeby stała jej się jakaś krzywda:tak::tak::tak:

monia aż mi się wierzyć nie chce że 8-letnie dziecko może cierpieć na migrenę:no::szok: Bidulka:zawstydzona/y:
Ja również dołączam się do życzeń dla Patrycji:tak::tak::tak:
Bawcie się dobrze na jutrzejszej imprezce:cool2::cool2::cool2:

Widzę że większość z was już po balikach karnawałowych a mój Kubalino będzie się bawić dopiero 30 stycznia. Mam problem ze strojem- rok temu był przebrany za żabę no ale w tym roku jest już "za dorosły";-) na takie przebranie będziemy więc musieli poszukać jakiegoś tam wojownika (nazwy już nie pamiętam bo ja już nie z tej epoki:zawstydzona/y::szok:)

Paula super że mała nie załapała żadnego świństwa:tak: No i koniecznie pochwal się zdjęciami:tak: A i dziękuję za zaproszenie:tak::tak::tak:

hej dziewczynki:-):-)ja wkoncu wolna ufffffff:tak:tERAZ przy Dawidku to sobie moge pomarzyc o kompie:-D:-Dto nie to samo co kiedys jak mila pare miesiecy i polozylo sie go na jakiejs macie i sie sam bawil:tak:teraz ma zabawy ale na stole:szok::szok::-D:-D:-D:-D
ASIK-Zdrowka Ci zycze:tak::tak:szybko sie kuruj :tak::tak::tak:
ALICJA-oj fajne masz te dziewczyny,oj fajne:tak::tak::tak:a Martynka cudna:-):-):-):-):-)oj i napewno bedzie wszytsko ok:tak:wyglada na silna dziewczynke:tak::tak:
Fajna ta stronka z grami,chyab kupie taka gre ,bardzo fajna i moze byc zabawnie:tak:
MONIA-Wszystkiego najlepszego dla Patrycjii:-):-):-)I udanej imprezki jutro:tak::tak:
Wisz co moj Kuba tez czesto ma bole glowy,szczegolnie jak ma goraczke i jak zlapie jakkiegos wirusa i wymiotuje:wściekła/y:
PAULA-ZDrowka dla Tati:-):-)a jak dzisaj juz lepiej?I zjadla ten ryz z jablkami??
Moj Dawid sie ostatnio obrazil na jedzenie i prawie nic nie je:-:)-:)-(chyba za bardzo go pochwalilam:-(

Kurcze dziewczyny fajnie macie z tymi balami dzieciaczkow:tak:chcialabym zeby Kuba sobie chociaz raz poszedl na takie cos:tak:w angielskiej szkole mial cos takiego w zeszlym roku pare razy ale wiadomo ze to nie to samo :tak:Moze cos bedzie w polskim klubie:dry::sorry2:

czesc dziewczyny:-)Dzisiaj ja sie z Wami witam z kawa:-):-)Dawid spi,wiec mam chwile bo zarazpo KUBE do polskiej szkoly,potem musimy jechac kupic mu buty do szkoly ,bo mu sie dziury w podeszwie zrobily:-D:-D:-Da no i spodnie szkolne tez czas kupic ,bo rosnie jak na drozdzach:tak::tak::tak:
MONIA-JAk tam impreza sie udala??
ASIK-Jak sie czujesz dzisiaj??lepiej?/
ALICJA-A jak tam Martynka???jejku podziswiam CIE,dzielna z Ciebie kobitka:tak::tak:

Wiecei dziewczyny,moze bysmy wprowadzily nowy temat-co dzisiaj na obiad???Bysmy sobie w ten sposob troche podpowiadaly:-)bo ja powiem szczerze mam z tym ostatnio wielki problem:sorry2::dry::dry:co tu znowu na obiad:cool::cool:co Wy na to??

reklama
Witam wszystkich! Moja córcia Natalia urodziła się w listopadzie 2002 roku i też jest mała i drobna, a przy jedzeniu interesuje ją wszystko poza talerzem. Jedzenie trwa godzinami, a brudzi gorzej niż jak miał 2 lata :-(Ale skoro ma siły, humor, energię i nie choruje to znaczy, że się najada i chyba ta szczupłość to taka uroda... Więc się nie martwię na zapas :) Tylko, że nerwicy można dostać jak się stołuje godzinami! Ostatnio mamy umowę: na jedzenie jest przeznaczone max. 20-25 minut i potem sprzątamy... Na razie działa :-)

Do góry