reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
WSZYSTEKIGO NAJLEPSZEGO DLA MATEUSZKA:-)DUZO USCISKOW I MOC BUZIAKOW:-)
MONIA-ale Ty jestes zdolniachatort poprostu marzenie,szkoda ze nie mieszkasz gdzies kolo mnie:-(
Oj wiecie co ,a ja juz nie wiem co mam z tym moim Kubusiem robic,poprostu juz mi nerwy siadaja,jest bardzo niegrzeczny i pyskuje:--(no i wszystko jest na NIE
Ale jutro sie troszke odstresuje:-)mamy z dziewczynami imprezke ,wiec troche sie odpreze i odpoczne od tego domu
MONIA-ale Ty jestes zdolniachatort poprostu marzenie,szkoda ze nie mieszkasz gdzies kolo mnie:-(
Oj wiecie co ,a ja juz nie wiem co mam z tym moim Kubusiem robic,poprostu juz mi nerwy siadaja,jest bardzo niegrzeczny i pyskuje:--(no i wszystko jest na NIE
Ale jutro sie troszke odstresuje:-)mamy z dziewczynami imprezke ,wiec troche sie odpreze i odpoczne od tego domu
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
MATEUSZKU
100 lat
100 lat
madziulina-bardzo zla
mama dwojki szkrabow
madziulina z tymi włosami po porodzie to już tak jest niestety:-( Mi garściami wypadały przez bity rok ale na szczęście wszystko się w końcu unormowało i nie jestem łysa;-)
asik123 po pierwszej ciazy wlosy wypadaly mi przez okres ok 3 tyg ale to byla garstka w porownaniu z tym co jest teraz bo juz mam przeswity:-( dlatego troche zaczynam sie juz martwic.
DLA MATEUSZKA ZYCZE: DUZO RADOSCI, USMIECHU I PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWKA
asik123 po pierwszej ciazy wlosy wypadaly mi przez okres ok 3 tyg ale to byla garstka w porownaniu z tym co jest teraz bo juz mam przeswity:-( dlatego troche zaczynam sie juz martwic.
DLA MATEUSZKA ZYCZE: DUZO RADOSCI, USMIECHU I PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWKA
Ostatnia edycja:
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
WITAM WIECZOREM
Nasz Maciuś od wczoraj na feriach u mojej młodszej siostry na drugim końcu miasta,zadowolony,szaleją z Adasiem.Dziś zaliczyli saneczki i długi spacer.
Emil wstał dziś jak nigdy po 6 ,bo usłyszał jak M.wraca z nocki,wyprowadził psa,a jak wrócił to Emil pomaszerował do niego.I urzędowali razem do 7.30.Do południa spacerek,potem jak usnął o 12,to wstał o 15,20.
U nas przez cały dzień utrzymywała się temperatura -15 stopni.Zimno jak cholera.Teraz jest dokładnie -21.
Emilek teraz już smacznie sobie śpi.
A ja idę zaopiekować się mężusiem
Spokojnej nocy życzę
Nasz Maciuś od wczoraj na feriach u mojej młodszej siostry na drugim końcu miasta,zadowolony,szaleją z Adasiem.Dziś zaliczyli saneczki i długi spacer.
Emil wstał dziś jak nigdy po 6 ,bo usłyszał jak M.wraca z nocki,wyprowadził psa,a jak wrócił to Emil pomaszerował do niego.I urzędowali razem do 7.30.Do południa spacerek,potem jak usnął o 12,to wstał o 15,20.
U nas przez cały dzień utrzymywała się temperatura -15 stopni.Zimno jak cholera.Teraz jest dokładnie -21.
Emilek teraz już smacznie sobie śpi.
A ja idę zaopiekować się mężusiem
Spokojnej nocy życzę
witam kobietki!!!
spóźnione życzonka dla jubilatów!!
mrozik widzę daje czadu wszędzie gdzie tylko może !Fifi dziś 20 minut czekał na autobus szkolny mam nadzieję że sie nie rozchorują te szkraby od tego! w czwartek mają bal przebierańców!
spóźnione życzonka dla jubilatów!!
mrozik widzę daje czadu wszędzie gdzie tylko może !Fifi dziś 20 minut czekał na autobus szkolny mam nadzieję że sie nie rozchorują te szkraby od tego! w czwartek mają bal przebierańców!
Witam już prawie wszystkie egzaminy zdałam.
angielski na 5 polski na minimum 4 ,ale to się okaże jak sprawdzi z kluczem maturalnym.
U nas też mega mróz dzisiaj.
Darek musiał jechać do pracy wcześniej to małego do szkoły nie prowadziłam.
Przez 20 minut spaceru do szkoły przy -22 to by nieźle się wymroził.
Klaudia też w domu została .
pozdrawiam
angielski na 5 polski na minimum 4 ,ale to się okaże jak sprawdzi z kluczem maturalnym.
U nas też mega mróz dzisiaj.
Darek musiał jechać do pracy wcześniej to małego do szkoły nie prowadziłam.
Przez 20 minut spaceru do szkoły przy -22 to by nieźle się wymroził.
Klaudia też w domu została .
pozdrawiam
madziulina-bardzo zla
mama dwojki szkrabow
Witam kochane :-* cos pusciutko dzisiaj
As 76 mam juz gratulowac:-)?
Dziewczynki a u mnie cieplo, zapraszam na popoludniowa herbatke:-)
As 76 mam juz gratulowac:-)?
Dziewczynki a u mnie cieplo, zapraszam na popoludniowa herbatke:-)
reklama
madziulina-bardzo zla
mama dwojki szkrabow
Dziewczyny zyjecie ;-) ?