reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

witam!!ja zyję:-D:-D
pustka sie ostatnio zrobiła:baffled: ale może to chwilowy zastój!
mój synek ma dzisiaj bal przebierańców więc popołudnie zaplanowane!
będzie przebrany za pirata;-)
jutro jadą na jakieś zawody i rozpoczynają ferie:tak::tak::tak:!!

co słychać??

reklama
witam!!ja zyję:-D:-D
pustka sie ostatnio zrobiła:baffled: ale może to chwilowy zastój!
mój synek ma dzisiaj bal przebierańców więc popołudnie zaplanowane!
będzie przebrany za pirata;-)
jutro jadą na jakieś zawody i rozpoczynają ferie:tak::tak::tak:!!

co słychać??
atfk kochana :*** ty zyjesz ;-) a juz myslalam, ze sie cos stalo, ciekawe jak reszta dziewczyn i dzieciaczkow. No tak praktycznie od jutra juz ferie. Napisz jak wrazenia synka po balu przebierancow?
U mnie niedobre nowiny, synek przyniosl do domu male zyjatka na glowie mianowicie wszy, szkola zawszawiona a oni informuja o tym po fakcie, troche zla jestem:wściekła/y: na dodatek nauczycielka poklepala mnie po ramieniu i z usmiechem na twarzy oswiadczyla, abym sie nie martwila, i ze jest wszystko ok:szok:, podobno w Anglii wszawica to normalne tak jak przeziebienie:dry:.

hmmm bal został odwołany z powodu śnieżyc:sorry2::sorry2::sorry2: dzieci niepocieszone!ehhh ale cóż nic się nie poradzi ważniejsze bezpieczeństwo a ze zaczynają ferie to myślę ze szybko zapomną!!

madziulina-bardzo zla nie denerwuj sie!!kup jakis srodek w aptece i dasz radę!!

mój syneczek dzisiaj na zawodach:happy2::happy2::happy2: czekamy az wróci-to jego pierwsze zawody w zyciu więc przeżywał na maxa!!

hmmm bal został odwołany z powodu śnieżyc:sorry2::sorry2::sorry2: dzieci niepocieszone!ehhh ale cóż nic się nie poradzi ważniejsze bezpieczeństwo a ze zaczynają ferie to myślę ze szybko zapomną!!

madziulina-bardzo zla nie denerwuj sie!!kup jakis srodek w aptece i dasz radę!!

mój syneczek dzisiaj na zawodach:happy2::happy2::happy2: czekamy az wróci-to jego pierwsze zawody w zyciu więc przeżywał na maxa!!

Tutaj zalecaja zwykly szampon i odzywke, podobno odzywka ma takie samo dzialanie jak profesjonalny srodek do odwszawiania, nazywa sie to "metoda australijska".

W jakich zawodach synek bierze udzial?
Mama pewnie peka z dumy:-)

Witajm ja tylko przelotem.
Wpadłam się pożegnać,bo jutro rano wyjeźdzamy na tę Słowację.
Trzymajcie kciuki za Nas ,bo straszliwie ślisko .
Do poklikania 7 stycznia :tak::-):-):-)

witam kobietki w sobotni poranek!!!
jak to na mnie przystało w weekend raczej będę nieobecna!
Fifi i jego grupa zajęli wczoraj 2 miejsce-jest niezmiernie dumny;-)!
śniegu nam dowaliło jeszcze z 10 cm wiec zima na całego!!
pozdrawiam kobietki i miłego weekendu życzę!!

Hej hej dziewczynki:-)
Troszke zaniedbalam Was,ale jakos czasu nie bylo na pisanie:no:czytalam ,ale potem zawsze weszlam w ebaya ,nasza klase i czsu bylo brak na odpisanie:-D:-D

MADZIULINA-u mojego Kuby tez co jakis czas daja ulotki ze znowu wszy sa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wiesz co ja juz sie do tego przyzwyczailam,ale poczatki byly dla mnie szokujace,ze w tych czasach wszy jeszcze sa:szok::szok:ale powiem Ci ze Kuba jak na 3 lata chodzenia do angielskiej szkoly ani razu nie mial:no:za to moj mlodszy David nie chodzi jeszcze do szkoly,a gdzies zlapal je paskudstwo:wściekła/y::szok:zdziwiona bylam strasznie :-(plyn kupilam ,umylam mu,ale u nas najlpsza metoda bylo usuwanie reczne:tak:tzn David caly dwa dni ogladal bajki a ja siedzialm mu nad glowa i wyciagalam:-:)-(
A u Ciebie jak poszlo????pozbylas juz sie ich??

AS-a Ty na bardzo dlugo sie do tej Slowacjii wybierasz:-D:-D:-Daz na rok:szok::-D:-D

AFTK-gratki dla Filipa,:-):-)

A u Nas niby slonce swieci ale zimno jest brrrrrrrrrrr

Hej i ja się zgłaszam!

Wpadałam, poczytałam i jakoś nie miałam weny twórczej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A u nas koniec ferii i od poniedziałku powrót do pracy i to wpędza mnie w depresję:no::no::no:

Pogoda piękna, zimowa, wiało dziś niemiłosiernie:szok: Jeszcze czegoś takiego nie widziałam:sorry2:

Nasz Kubuś w środę ma balik w szkole i od 2 tygodni nie idzie się z nim dogadać co do stroju i pewnie we wtorek, jak zwykle będzie bieganie i wymyślanie czegoś na gwałt ehh:no:

Zajrzę później

reklama
Hej hej dziewczynki:-)
Troszke zaniedbalam Was,ale jakos czasu nie bylo na pisanie:no:czytalam ,ale potem zawsze weszlam w ebaya ,nasza klase i czsu bylo brak na odpisanie:-D:-D

MADZIULINA-u mojego Kuby tez co jakis czas daja ulotki ze znowu wszy sa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wiesz co ja juz sie do tego przyzwyczailam,ale poczatki byly dla mnie szokujace,ze w tych czasach wszy jeszcze sa:szok::szok:ale powiem Ci ze Kuba jak na 3 lata chodzenia do angielskiej szkoly ani razu nie mial:no:za to moj mlodszy David nie chodzi jeszcze do szkoly,a gdzies zlapal je paskudstwo:wściekła/y::szok:zdziwiona bylam strasznie :-(plyn kupilam ,umylam mu,ale u nas najlpsza metoda bylo usuwanie reczne:tak:tzn David caly dwa dni ogladal bajki a ja siedzialm mu nad glowa i wyciagalam:-:)-(
A u Ciebie jak poszlo????pozbylas juz sie ich??

AS-a Ty na bardzo dlugo sie do tej Slowacjii wybierasz:-D:-D:-Daz na rok:szok::-D:-D

AFTK-gratki dla Filipa,:-):-)

A u Nas niby slonce swieci ale zimno jest brrrrrrrrrrr

doris jeszcze mi sie nie udalo tzn te wielkosci czolgow radzieckich wytepilam ale najgorsze sa baby-wszy:-), te sa malenkie i cieniutkie doslownie "zlewaja" sie kolorystycznie z wlosami i trudno je zauwazyc, biore wtedy jakis olej, smaruje Malemu glowe i za pomoca reczniczka papierowego sciagam te paskudki z wlosow. Czytalam, ze najlepiej dziala zwykla odzywka do wlosow i odzywke stosuje, podobno zawarte w niej silikony skutecznie zabijaja wszy.

synek znowu dzisiaj zaslabl, usta mial tak blade, ze wrecz biale, strasznie go wykrzywia przy tych omdleniach, widok jest malo przyjemny. symptomy ma takie, ze najpierw odczuwa silne pragnienie picia wody, pozniej mowi, ze boli go glowa i pulsuje mu w mozgu, ze nic nie widzi i nic nie slyszy a na koncu wykrzywia mu konczyny, robi sie przy tym sztywny i upada. zupelnie nie mam pojecia co jest przyczyna tego, szukalam juz w internecie ale nie znalazlam tylko pojedyncze objawy choroby wady serca, guza mozgu, anemii, cukrzycy.

Do góry