reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Sorrki ze wczoraj nie zlożylam.....:zawstydzona/y:
Duzo zdrówka , szczęścia i miłości dla Kajeczki:tak::tak::tak:

Widzę z opisików ze same party domowe;-)
Kiedy Nowy Rok nadchodzi kieliszeczek nie zaszkodzi, kufel piwa to za mało, litr szampana by się zdało. Trzeba opić wszystkie troski by następny ROK był BOSKI!!!;* SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!

reklama
My przepraszamy,i spóźnione życzenia urodzinowe solenizantom składamy:)

Wlazł kotek na płotek i leży
w uśmiechu do Ciebie się szczerzy
na płotku się ładnie układa
serdeczne życzenia WAM składa

Kiedy Nowy Rok nadchodzi
kieliszeczek nie zaszkodzi
Kufel piwa to za mało
Litr szampana by się zdało
Trzeba opić wszelkie troski
By następny rok był boski

Asia z rodzinką

pokazy-fajerwerkow-i.jpg

Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka,
idzie Nowy Rok, stary już umyka,
więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana.
niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana.

Wanny szampana, seksu do rana
Niech ciało swawoli, głowa nie boli
Niech pamięć nie zawodzi, alkohol nie szkodzi
Spełniają sie marzenia, gdy rok cyfrę zmienia.
Aneta z ferajną:-D:-D

Kobietki kochane ja właśnie położyłam moich gości spać i z lekko szumiącą głową życzę wam wszystkiego co najlepsze w tym pięknym nowym roku, aby nie był gorszy niż jego poprzednik!!!!!:-) Do siego roku!!!!!!!!!!!!!!

Witamy po weekendzie.
Mój Maciuś już w szkole,Emil właśnie szopkę odstawia ,a stary jeszcze śpi.
A ja dziś idę na pogrzeb,zmarł taki bliski sąsiad wujek na niego wołaliśmy:(Szkoda bo bo bardzo lubiłam.
A ja wczoraj jak wyszłam wieczorem z psem,takie ślisko było że hoho,tak pierdylnęłam że obdarłam całe prawe kolano,boli mnie jak cholera.No ale cóż jak żem graślawiec to mam.
U nas ładnie na dworku,bez wiatru,delikatny mrozik jest.
więc trzeba łobuzów na sanki zabrać jak Maciuś ze szkoły wróci.
A od jutra znowu wożenie o na treningi.
Miłego dnia życzymy.

Hej i ja się witam w tym nowym roku!!!!!!!!!:-)

A nie zaczął się on wcale tak optymistycznie bo Mati od wczoraj chory, temperatura, wymioty i niesamowity kaszel:-( a dziś małżon się rozłożył:szok: a wiecie dobrze, że facet jak chory to prawie umiera;-) a ja zamiast wrócić do pracy jestem na opiece:zawstydzona/y: i znów będą w robocie miny co niektórzy stroić:wściekła/y:

asiulka to musiałaś nieźle gruchnąć, że kolano poobijane:szok:

U nas pogoda przepiękna: śnieg, mrozik, i szadź na drzewach- jak w bajce:tak: Ale co z tego jak połowa rodziny legła:wściekła/y: Nawet z Kubą nie będzie miał kto iść na sanki:zawstydzona/y:
Jakaś epidemia grypy chyba u nas wybuchła bo podobno nawet do ośrodka zdrowia wejścia pilnowali ochroniarze i w końcu przestali wpuszczać taki był tłok:szok::szok::szok:

Witam w Nowym Roku;-);-)
Życzę wam wszystkim,wszystkiego dobrego na nowy rok:-)
Niestety mialam awarie kompa,przed swietami naprawil M,ale nawet nie mialam czasu zeby sobie usiasc.Kupa roboty,a na dodatek wzielam sie za pieczenie tortow irolom,z czego mam swietna zabawe:tak:,wkleje zdjecia wieczorkiem jak bede miala chwile spokoju:no:.
Skladam spoznione zyczenia dla waszych dzieciaczkow,a troszke ich bylo ostatnio:-)
Duzo,duzo zdrowka bo to chyba potrzebne,i samych radosnych chwil:-):-):-):-)
U mnie dziewczyny do szkoly w czwartek,pogoda fantastyczna przed samymi swietami spadl snieg duzo sniegu i o dziwo w dalszym ciagu podsypuje,swieta byly piekne nawet nie czulam ze jestem za granica.Zdrowko odpukac OK:tak:
asiulka... wszystko masz cale po tym upadku;-)??
Wpadne do was wieczorkiem,bo teraz wszyscy mnie gonia;-)

reklama
Do góry