Witam dziewczyny:-)pamietacie mnie jeszcze???
Mi popsul sie komp w wigilie
chcialam wlaczyc zeby napisac zyczenia i klops:-(nie dalo sie wlaczyc:-(potem byly swieta,wiadomo nic wtedy sie nie zalatwi,potem dostalismy zla wiadomosc z Pl ,moja bliska ciocia zmarla ,wiec szybko kupowalam bilet z siostra i pojecialysmy na pogrzeb,potem smutny sylwester:-( No i dopiero wczoraj J pojechal kupil czesci i pojechal do znajomego naprawic.
Wiec Zycze Wam dopiero teraz Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Oby byl lepszy od poprzedniego
MALAULKA-moj Kuba tez ma czasem jakies takie zle dni,jet nieznosny,pyskuje ,klamie i wszystki jest na Nie
Ale dzisiaj zauwazylam ze tak sie dzieje chyba pod wplywem szkoly,tzn dzieci w szkole.Bo jak mial ferie to byl istny aniolek:-)ale wczoraj wrocil do szkoly i juz sie nie slucha i psoci.....
Oj i tez nie wiem jakich wtedy argumentow uzywac i jak z Nim rozmawiac
AS-Wszystkiego Najlepszego dla Kubusia
A tort pierwsza klasa
PAULA-wiem ze juz jest za pozno na przepisy ,ale tak na przyszlosc Ci napisze o jednej przekasce ,szybkiej i pysznej.U nas w domu sie wszyscy tym zajadamy-no oprocz Kubusia niejadka.
Mozarella z pomidorami z bazylia.Kroisz mozarelle w plasterki,pomodora tak samo i kladziesz na siebie.Pomidor a potem mozarella i zalewasz sosem -ja zawsze robie z knorem do mozarelli ....i na wierzch kladziesz listem bazylii
pj az mi slika polecial na to
A my nawet nie doczekalismy do 12 w sylwestra:-(
Ja wrocilam z Pl po poludniu,a wczesniejsza noc mialam zawalona ,bo trzeba bylo wstac o 3 w nocy na samolot
Potem jak weszlam do domu to az sie przezegnalam ,jak zobaczylam ten balagan
zostawic facetow samych w domu
Moj J to chyba nie wiem do czego sluzy scierka
Wiec zamiast polozyc sie spac,wzielam sie za pranie ,sprzatanie i takie tam......
AFTK-i jak Filip po teście??O kurczaki właśnie zauważyłam że mam polskie znaki
Ciekawe czy mój Kuba by sobie poradził na takim teście??
ASIK-zdrówka dla chłopaków
U nas też mój luby sie właśnie sie coś rozkłada
A wiecie co,my pierwszy raz mieliśmy białe święta
Tyle śniego napadało
oczewiście zaraz paraliż był
Potem stopił się i znowu pada
dzisiaj tak mocno padalo,że odwoływali lekcje w szkolach:-)Więc pojechaliśmy sobie do parku żeby pozjeżdżać z górki
Ciekawe jak jutro będzie???