reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

witam kobietki!!
ja zaczynam jeden z ostatnich szkolnych weekendów w tym semestrze więc dzisiaj tylko na minutkę zaglądam i spadam szykować sie na pociąg!!
rano wyskoczyłam pozałatwiać praktykowe sprawy i wpadłam do lumpka i kupiłam sobie 3 sweterki:szok: za całe 13 zł hihih wyprzedaż była łaszków ale jestem zadowolona ze tak mi sie udało!!zaszalałam:-):-):-)

Fifi jeszcze w szkole ale ciekawa jestem jak wróci bo dzisiaj miał test z angielskiego:blink:...no zobaczymy!!

pogoda fajna,mroźno ale za bardzo nie odczuwa sie bo nie wieje na całe szczęście!!
poza tym to jak patzre na te torciki...mniammmm a ja tu planuję sie odchudzać!!

kobietki potrzebuje pomocy w kwestii prezentu dla mężusia mojego na urodzinki-w kwietniu stuknie mu 30:-D i chciałabym coś wyszukanego i oryginalnego!!moze o czymś wiecie,słyszałyście:-)!!a zeby coś wymyśleć trzeba czasu..więc zabieram sie za myślenie już teraz!!

pozdrawiam jutro z ranka będę!!!pa

reklama
Hej witam czwartkowo.

Mam dziś nieziemskiego doła i najchętniej zakopałabym się pod kołdrą i przez miesiąc nie pokazywała nikomu na oczy. Dziś do mnie dotarło, że jestem beznadziejna z powodu mojego beznadziejnego charakteru i tak w ogóle szkoda gadać ehhhh:-(

Widzę, że z nieznanych mi powodów mój wczorajszy post pojawił się dwa razy a nie umiem jednego usunąć:zawstydzona/y:

Zajrzę później a teraz idę rozczulać się nad sobą i swoim beznadziejnym losem:-( Nie zanudzam was

monia jak ty zrobiłaś takie przepiękne torty????????????????

Chyba w końcu usunęłam tego drugiego posta

Ostatnia edycja:
witam z ranka!!

asik123 głowa do góry!!z każdego dołka można wyjść!!jak Ci tylko ulży i masz chęć to napisz co Cię gnębi!!!takie wygadanie zawsze pomaga!!!

Czesc dziewczyny w niedzileny poranek:-)
Wiem wiem pewnie sobie myslicie co Ona robi w niedziele przy kompie:-D:-D:-Dsame wiecie jaki to jest nalog ten internet:tak:
Bidowalam cos na ebayu i musialam zajrzec co napisalyscie ,a tutaj weekendowe pustki sa:-D
No wlasnie kupilam adidaski na wiosne dla Davidka za 3,21 f :szok::szok::szok:

ASIK-i jak samopoczucie lepiej???

MADZIULINA-BARDZO ZLA-Witaj wsrod Nas:-)fajny masz nick:-D
Ja mam syna z 3 grudnia,:-D
Widze ze Ty tez na wyspy ucieklas,w jakie regiony Ciebie wywialo??

A ja znowu nie mam polskich znakow:-(Po dwoch dnaich od naprawy ,znowu sie cos stalo z kompem:-(ale juz jest ok:tak:
Aha i musze sie Wam pochwalic moim mlodszym dzieckiem,otoz David jest juz odpieluchowany:-):-):-)Bardzo szybko mu to poszlo i od dwoch dni nie bylo zadnej wpadki:no:nawet kupke robi do nocnika:szok:

No dobra to ja juz nie przynudzam pa pa

witam z rana!!Kajula dopiero wstała wiec właczyłam kompa!!
Fifi w szkole,pojechali z 20 minutowym opóźnieniem!
mój synek ostatnio jest jakiś mało grzeczny w stosunku do mnie:-(,mówi ze go nie lubie czy też nie kocham,burczy do mnie pod nosem:sorry2: i przykro mi bo nie wiem co jest tego powodem!!ehhh wczoraj przeprowadziłam z nim rozmowę i powiedział ze będzie się starał to naprawić...hmmmmm nie wiem kurcze o co chodzi!!ajkby to byl typowy bunt to myśle ze był by arogancki w stosunku do każdego a nie tylko do mnie:zawstydzona/y:!

doris78 brawo dla synusia!!!!to juz ogromny krok!!i jaka wygoda!!!

witam nową mamusię!!napisz coś o swoim synku!!

Melduję się że jeszcze żyję:-p:-p:-p:biggrin2:
Dziewczyny ostatnio nie pisze bo jakoś tak kiepsko mi ,nie chcę smęcić,i marudzić.
Jeszcze mam @,to już w ogóle .....kijowo się czuję.
Ta pogoda mnie już dobija,ja chcę wiosnę.
Chłopaki zdrowi a to najważniejsze,Maciuś ma w sobotę bal przebierańców,będzie Spider-manem,a w zeszłym roku był żółwiem ninja.Chciałam Emila za coś przebrać ale nic nie znalazłam ciekawego w jego rozmiarze.
A ceny :szok::szok::szok::szok:
Doris gratki dla małego,Emil bez pieluch od początku grudnia jest,i też super.
Odezwę się niebawem.
Buziaki i zdrówka potrzebującym.

doris78 ladowanie mialam w Londynie;) i tu tez zostalam, szkoda ze ty tak daleko ode mnie bo ja tu zupelnie mam samotnie.

atfk synek trafil mi sie pierwsza klasa;), a tak na powaznie jest to kochane chociaz nieco czasami pyskate dziecko:), szczere az do bolu, jednym slowem z synka poki co jestem dumna. Mam rowniez prawie trzymiesieczna corcie, wiec troche pracy mam:)przy dwojce dzieci.

Pozdrawiam mamusie, buziaki.

Czesc:-)
Dzisiaj ja sie z Wami pierwsza przywitam:-)
U nas juz snieg topnieje,ale w sumie jest jeszcze gorzej bo jak wieczorem troszke mrozu jest to jest sam lod na drodze:wściekła/y:

ASIULKA-no to gratulacje dla Emilka,szybko Wam poszlo:tak:Ja z Davidkiem probowalam w pazdzierniku,ale za nic nie chcial siadac na nocnik i wstrzymywal:-(I wtedy postanowilam ze od nowego roku zaczne juz ostatecznie:tak:I musialam spelnic postanowienie noworoczne:-):-D

AFTK-i jak dzisiaj samopoczucie Twojego starszaka?u mnie moj dzisiaj wstal lewa noga:wściekła/y:mial problem zeby wstac,zeby zeby umyc a potem zeby zjesc sniadanie:wściekła/y::wściekła/y:
I Moj tez ma do mnie zawsze pretensje i mi mowi ze mnie nie lubi,ale u mnie to wiem dlaczego.Bo mama nie pozwala dlugo grac na komputerze,bo mama karze rano wstawac do szkoly,bo mama nie pozwala tv ogladac wieczorem.......i tak bym mogla pisac w nieskonczonosc.Moze u Ciebie tez proboje w ten sposob cos wywalczyc:confused:

MADZIULINA-BARDZO ZLA-faktycznie daleko mieszkasz:-(ale masz pod forum mamy z londynu i napewno znajdziesz w swojej okolicy jakies dziewczyny.Ja jestem z miasta ,ktore jest bardzo male w stosunku do Londyu i znalazlam tutaj bardzo duzo dziewczyn z moich okolic:-)i sie czesto spotykamy:-)wiec do dziela:tak:

reklama
Do góry