reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

witam kobietki!!
ja zaczynam jeden z ostatnich szkolnych weekendów w tym semestrze więc dzisiaj tylko na minutkę zaglądam i spadam szykować sie na pociąg!!
rano wyskoczyłam pozałatwiać praktykowe sprawy i wpadłam do lumpka i kupiłam sobie 3 sweterki:szok: za całe 13 zł hihih wyprzedaż była łaszków ale jestem zadowolona ze tak mi sie udało!!zaszalałam:-):-):-)

Fifi jeszcze w szkole ale ciekawa jestem jak wróci bo dzisiaj miał test z angielskiego:blink:...no zobaczymy!!

pogoda fajna,mroźno ale za bardzo nie odczuwa sie bo nie wieje na całe szczęście!!
poza tym to jak patzre na te torciki...mniammmm a ja tu planuję sie odchudzać!!

kobietki potrzebuje pomocy w kwestii prezentu dla mężusia mojego na urodzinki-w kwietniu stuknie mu 30:-D i chciałabym coś wyszukanego i oryginalnego!!moze o czymś wiecie,słyszałyście:-)!!a zeby coś wymyśleć trzeba czasu..więc zabieram sie za myślenie już teraz!!

pozdrawiam jutro z ranka będę!!!pa

reklama
Hej witam czwartkowo.

Mam dziś nieziemskiego doła i najchętniej zakopałabym się pod kołdrą i przez miesiąc nie pokazywała nikomu na oczy. Dziś do mnie dotarło, że jestem beznadziejna z powodu mojego beznadziejnego charakteru i tak w ogóle szkoda gadać ehhhh:-(

Widzę, że z nieznanych mi powodów mój wczorajszy post pojawił się dwa razy a nie umiem jednego usunąć:zawstydzona/y:

Zajrzę później a teraz idę rozczulać się nad sobą i swoim beznadziejnym losem:-( Nie zanudzam was

monia jak ty zrobiłaś takie przepiękne torty????????????????

Chyba w końcu usunęłam tego drugiego posta

Ostatnia edycja:
witam z ranka!!

asik123 głowa do góry!!z każdego dołka można wyjść!!jak Ci tylko ulży i masz chęć to napisz co Cię gnębi!!!takie wygadanie zawsze pomaga!!!

Czesc dziewczyny w niedzileny poranek:-)
Wiem wiem pewnie sobie myslicie co Ona robi w niedziele przy kompie:-D:-D:-Dsame wiecie jaki to jest nalog ten internet:tak:
Bidowalam cos na ebayu i musialam zajrzec co napisalyscie ,a tutaj weekendowe pustki sa:-D
No wlasnie kupilam adidaski na wiosne dla Davidka za 3,21 f :szok::szok::szok:

ASIK-i jak samopoczucie lepiej???

MADZIULINA-BARDZO ZLA-Witaj wsrod Nas:-)fajny masz nick:-D
Ja mam syna z 3 grudnia,:-D
Widze ze Ty tez na wyspy ucieklas,w jakie regiony Ciebie wywialo??

A ja znowu nie mam polskich znakow:-(Po dwoch dnaich od naprawy ,znowu sie cos stalo z kompem:-(ale juz jest ok:tak:
Aha i musze sie Wam pochwalic moim mlodszym dzieckiem,otoz David jest juz odpieluchowany:-):-):-)Bardzo szybko mu to poszlo i od dwoch dni nie bylo zadnej wpadki:no:nawet kupke robi do nocnika:szok:

No dobra to ja juz nie przynudzam pa pa

witam z rana!!Kajula dopiero wstała wiec właczyłam kompa!!
Fifi w szkole,pojechali z 20 minutowym opóźnieniem!
mój synek ostatnio jest jakiś mało grzeczny w stosunku do mnie:-(,mówi ze go nie lubie czy też nie kocham,burczy do mnie pod nosem:sorry2: i przykro mi bo nie wiem co jest tego powodem!!ehhh wczoraj przeprowadziłam z nim rozmowę i powiedział ze będzie się starał to naprawić...hmmmmm nie wiem kurcze o co chodzi!!ajkby to byl typowy bunt to myśle ze był by arogancki w stosunku do każdego a nie tylko do mnie:zawstydzona/y:!

doris78 brawo dla synusia!!!!to juz ogromny krok!!i jaka wygoda!!!

witam nową mamusię!!napisz coś o swoim synku!!

Melduję się że jeszcze żyję:-p:-p:-p:biggrin2:
Dziewczyny ostatnio nie pisze bo jakoś tak kiepsko mi ,nie chcę smęcić,i marudzić.
Jeszcze mam @,to już w ogóle .....kijowo się czuję.
Ta pogoda mnie już dobija,ja chcę wiosnę.
Chłopaki zdrowi a to najważniejsze,Maciuś ma w sobotę bal przebierańców,będzie Spider-manem,a w zeszłym roku był żółwiem ninja.Chciałam Emila za coś przebrać ale nic nie znalazłam ciekawego w jego rozmiarze.
A ceny :szok::szok::szok::szok:
Doris gratki dla małego,Emil bez pieluch od początku grudnia jest,i też super.
Odezwę się niebawem.
Buziaki i zdrówka potrzebującym.

doris78 ladowanie mialam w Londynie;) i tu tez zostalam, szkoda ze ty tak daleko ode mnie bo ja tu zupelnie mam samotnie.

atfk synek trafil mi sie pierwsza klasa;), a tak na powaznie jest to kochane chociaz nieco czasami pyskate dziecko:), szczere az do bolu, jednym slowem z synka poki co jestem dumna. Mam rowniez prawie trzymiesieczna corcie, wiec troche pracy mam:)przy dwojce dzieci.

Pozdrawiam mamusie, buziaki.

Czesc:-)
Dzisiaj ja sie z Wami pierwsza przywitam:-)
U nas juz snieg topnieje,ale w sumie jest jeszcze gorzej bo jak wieczorem troszke mrozu jest to jest sam lod na drodze:wściekła/y:

ASIULKA-no to gratulacje dla Emilka,szybko Wam poszlo:tak:Ja z Davidkiem probowalam w pazdzierniku,ale za nic nie chcial siadac na nocnik i wstrzymywal:-(I wtedy postanowilam ze od nowego roku zaczne juz ostatecznie:tak:I musialam spelnic postanowienie noworoczne:-):-D

AFTK-i jak dzisiaj samopoczucie Twojego starszaka?u mnie moj dzisiaj wstal lewa noga:wściekła/y:mial problem zeby wstac,zeby zeby umyc a potem zeby zjesc sniadanie:wściekła/y::wściekła/y:
I Moj tez ma do mnie zawsze pretensje i mi mowi ze mnie nie lubi,ale u mnie to wiem dlaczego.Bo mama nie pozwala dlugo grac na komputerze,bo mama karze rano wstawac do szkoly,bo mama nie pozwala tv ogladac wieczorem.......i tak bym mogla pisac w nieskonczonosc.Moze u Ciebie tez proboje w ten sposob cos wywalczyc:confused:

MADZIULINA-BARDZO ZLA-faktycznie daleko mieszkasz:-(ale masz pod forum mamy z londynu i napewno znajdziesz w swojej okolicy jakies dziewczyny.Ja jestem z miasta ,ktore jest bardzo male w stosunku do Londyu i znalazlam tutaj bardzo duzo dziewczyn z moich okolic:-)i sie czesto spotykamy:-)wiec do dziela:tak:

reklama
Do góry