reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam kobietki.:biggrin2:
U nas mroźny wiaterek od rana był,na południe wyszło piękne słoneczko.
Aż żal było nie skorzystać,ubrałam cieplutko chłopców,i wyruszyliśmy na spacerek.
Maciuś ciągnął Emilka na sankach,mały gagatek po przejażdżce zszedł i kazał Maciusiowi siadać na nich i chciał jego powozić,ale ciężko mu było to wołał "mamuś pomuś,cieśko jeśt":-D,poliki i noski mieli czerwieniutki jak jabłuszka.
Poszaleli troszkę jeszcze na sniegu pod blokiem i wróciliśmy do domu.
Emilek od razu padł,i spał 3 godziny.
Maciuś wziął się za lekcje.
Teraz szaleją z Maciusiem i psiakiem po domu.
U mnie też już świąteczny klimat.Prezenty zapakowane,i schowane co by chłopcy nie znaleźli.
Mięsko do pieczenia w marynacie sobie siedzi.
Jutro ubieramy choinkę.

reklama
Czesc kobitki:-)
U nas tez zima:szok:sniegu nasypalo i sie trzyma juz 3 dni i dalej pada:szok:jak na Anglie to szok:tak:To dobrze ze bylismy w tym roku w Zakopanem i mialam rzeczy ziomowe dla nich kupione,bo tak to nawet na dwor by nie wyszli:-(
Albo my sie bawili na sniegu jak angielskie dzieci,w dresach i kaloszach:-D
W sumie to dla Davidka nie mam butow,bo tutaj jakies takie kozaczki dla dziecio dostac to garniczy z cudem,ale znalazlam po Kubie kozaki z przeszlo 4 lat:-Djak bylismy w Rabce to mu kupila i tak trzymalam:-)

U nas juz Kuba ma od wczoraj ferie swiateczne:-)teraz jest u babci ,pojechal na dwa dni:tak:
Ja w sumie jeszcze nic nie robie na swieta,bo sie podzielilysmy z siostra i mama,wiec duzo nie mam do roboty wezme sie jutro i w czwartek:tak:
Musze tylko zrobic rybe po gracku,lazanki i sernik:tak:

AFTK-to dobrze ze juz z Toba ok:tak:

Hej dziewuszki

U nas też zima, tzn śniegu nie ma ale mróz cały czas jest, drogi śliskie, i mgła, trawa biała od mrozu, tak trochę strasznie jak w horrorach:-D:-D

My też się pomalutku przygotowywujemy, umyłam dziś okna na dole, jutro jeszcze chcę wyskoczyć na zakupy a potem będziemy z Karolinką ciasta piec, jeśli mi pomoże.
Prezenty już prawie gotowe, tylko starszej jeszcze chcę książkę dokupić i zapakować........

U nas od dziś zmiany, poniewaz u Lenki jest zimno w pokoju to przestawiliśmy jej łóżeczko do Karoliny i będą spać w jednym pokoju obie, dziś było baardzo ciężko wieczorem, bo co chwilę Lenka wstawała i szła do swojego pokoju i za nic w świecie nie chciała spać w nowym miejscu, ale w końcu tak się we mnie wtuliła na rękach i jak już zaczęła ziewać to ją polozylam do łóżeczka i zasnęła....
Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej, bo gdyby nie M to ja bym już dawno wstawiła to łóżeczko spowrotem:no:

No to idę już spać bo jutro rano mam klientkę........

W ten wigilijny dzień zaśnieżony,
kiedy w kościele biją dzwony,
a pierwsza gwiazdka błyska na niebie,
moje życzenia płyną do Ciebie.
Hmmm... a jakie mam Wam złożyć życzenia,
by warte były Waszego westchnienia?
Sukcesów w życiu, ciepła w miłości,
dużo uśmiechu, wiele radości.
Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń,
samych przyjaznych w Waszym życiu zdarzeń.
Niech ten wyjątkowy w roku dzień,
odsunie na zawsze Wasze troski w cień.
I niech się śmieje do Was świat,
blaskiem szczęśliwych i długich lat.

Życzy Asia z rodziną.

.........._,|,_
............'|`...Gdy pierwsza
............/.\. gwiazdka
.........../`,\)... na niebie
........../__\ ... zabłyśnie
........./ . o \....niech Cię
......../_ , *_\_... Aniołek
......../ `, .* \_...ode mnie
......./ ? `~ . \... uściśnie
....../_ . * ., o \...I przekaże
....../ ? o .. ~ \ ? serdeczne
...../ . * .... . o.\? życzenia
..../_ ,,~~ '. * ' _\_'w Święta
..../`~,, .. o.......\::::::Bożego
.../ .* ...`' * ? ,',..\ :::: Narodzenia
../_.....o ..~~,, , _\... oraz wiele
./ .. * ......... ,, ~ ' \..... radości i
/* .... o ..._~`'*...o \....nadziei
`-,,~'`' ...* ... _ ,-´.......w Nowym
........":-------:".......2010 Roku!!!!))
Kartki_swiateczne_-_zdjecia_na_kartki_swiateczne,_kartka_swiateczna_1556.jpg

KOCHANE KOBIETKI Z CAŁEGO SERDUCHA ZYCZĘ WAM ZDROWYCH,SPOKOJNYCH I SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄTECZNYCH DNI!!DUZO UŚMIECHU,SPEŁNIENIA MARZEŃ I WSZELKIEJ POMYŚLNOŚCI!!!NIECH BĘDZIE MIŁO,SPOKOJNIE I RODZINNIE!!!

aga z rodzinką!!

ps: do zobaczenia po świętach w tym samym składzie!!!:-):-):-)

W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany - życzę Wam zdrowia, życzę miłości. Niech mały Jezus w sercu zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. Kochanej twarzy co rano budzi i wokół pełno życzliwych ludzi... WESOŁYCH ŚWIĄT !
001.gif

Laseczki kochane no to Merry Christmas!!!!!!!!!!!!!!!!;-):-D
Miłości, radości, ciepła i wszelkiej pomyślności dla was i waszych rodzin!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Oj widzę, że wszystkie świętujecie i cisza u nas niesamowita;-):-) Ja obiedzona jak bąk w końcu oderwałam się od stołu:-D Pozdrawiam poświątecznie:-)

Do góry