reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam kobietki.:biggrin2:
U nas mroźny wiaterek od rana był,na południe wyszło piękne słoneczko.
Aż żal było nie skorzystać,ubrałam cieplutko chłopców,i wyruszyliśmy na spacerek.
Maciuś ciągnął Emilka na sankach,mały gagatek po przejażdżce zszedł i kazał Maciusiowi siadać na nich i chciał jego powozić,ale ciężko mu było to wołał "mamuś pomuś,cieśko jeśt":-D,poliki i noski mieli czerwieniutki jak jabłuszka.
Poszaleli troszkę jeszcze na sniegu pod blokiem i wróciliśmy do domu.
Emilek od razu padł,i spał 3 godziny.
Maciuś wziął się za lekcje.
Teraz szaleją z Maciusiem i psiakiem po domu.
U mnie też już świąteczny klimat.Prezenty zapakowane,i schowane co by chłopcy nie znaleźli.
Mięsko do pieczenia w marynacie sobie siedzi.
Jutro ubieramy choinkę.

reklama
Czesc kobitki:-)
U nas tez zima:szok:sniegu nasypalo i sie trzyma juz 3 dni i dalej pada:szok:jak na Anglie to szok:tak:To dobrze ze bylismy w tym roku w Zakopanem i mialam rzeczy ziomowe dla nich kupione,bo tak to nawet na dwor by nie wyszli:-(
Albo my sie bawili na sniegu jak angielskie dzieci,w dresach i kaloszach:-D
W sumie to dla Davidka nie mam butow,bo tutaj jakies takie kozaczki dla dziecio dostac to garniczy z cudem,ale znalazlam po Kubie kozaki z przeszlo 4 lat:-Djak bylismy w Rabce to mu kupila i tak trzymalam:-)

U nas juz Kuba ma od wczoraj ferie swiateczne:-)teraz jest u babci ,pojechal na dwa dni:tak:
Ja w sumie jeszcze nic nie robie na swieta,bo sie podzielilysmy z siostra i mama,wiec duzo nie mam do roboty wezme sie jutro i w czwartek:tak:
Musze tylko zrobic rybe po gracku,lazanki i sernik:tak:

AFTK-to dobrze ze juz z Toba ok:tak:

Hej dziewuszki

U nas też zima, tzn śniegu nie ma ale mróz cały czas jest, drogi śliskie, i mgła, trawa biała od mrozu, tak trochę strasznie jak w horrorach:-D:-D

My też się pomalutku przygotowywujemy, umyłam dziś okna na dole, jutro jeszcze chcę wyskoczyć na zakupy a potem będziemy z Karolinką ciasta piec, jeśli mi pomoże.
Prezenty już prawie gotowe, tylko starszej jeszcze chcę książkę dokupić i zapakować........

U nas od dziś zmiany, poniewaz u Lenki jest zimno w pokoju to przestawiliśmy jej łóżeczko do Karoliny i będą spać w jednym pokoju obie, dziś było baardzo ciężko wieczorem, bo co chwilę Lenka wstawała i szła do swojego pokoju i za nic w świecie nie chciała spać w nowym miejscu, ale w końcu tak się we mnie wtuliła na rękach i jak już zaczęła ziewać to ją polozylam do łóżeczka i zasnęła....
Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej, bo gdyby nie M to ja bym już dawno wstawiła to łóżeczko spowrotem:no:

No to idę już spać bo jutro rano mam klientkę........

W ten wigilijny dzień zaśnieżony,
kiedy w kościele biją dzwony,
a pierwsza gwiazdka błyska na niebie,
moje życzenia płyną do Ciebie.
Hmmm... a jakie mam Wam złożyć życzenia,
by warte były Waszego westchnienia?
Sukcesów w życiu, ciepła w miłości,
dużo uśmiechu, wiele radości.
Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń,
samych przyjaznych w Waszym życiu zdarzeń.
Niech ten wyjątkowy w roku dzień,
odsunie na zawsze Wasze troski w cień.
I niech się śmieje do Was świat,
blaskiem szczęśliwych i długich lat.

Życzy Asia z rodziną.

.........._,|,_
............'|`...Gdy pierwsza
............/.\. gwiazdka
.........../`,\)... na niebie
........../__\ ... zabłyśnie
........./ . o \....niech Cię
......../_ , *_\_... Aniołek
......../ `, .* \_...ode mnie
......./ ? `~ . \... uściśnie
....../_ . * ., o \...I przekaże
....../ ? o .. ~ \ ? serdeczne
...../ . * .... . o.\? życzenia
..../_ ,,~~ '. * ' _\_'w Święta
..../`~,, .. o.......\::::::Bożego
.../ .* ...`' * ? ,',..\ :::: Narodzenia
../_.....o ..~~,, , _\... oraz wiele
./ .. * ......... ,, ~ ' \..... radości i
/* .... o ..._~`'*...o \....nadziei
`-,,~'`' ...* ... _ ,-´.......w Nowym
........":-------:".......2010 Roku!!!!))
Kartki_swiateczne_-_zdjecia_na_kartki_swiateczne,_kartka_swiateczna_1556.jpg

KOCHANE KOBIETKI Z CAŁEGO SERDUCHA ZYCZĘ WAM ZDROWYCH,SPOKOJNYCH I SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄTECZNYCH DNI!!DUZO UŚMIECHU,SPEŁNIENIA MARZEŃ I WSZELKIEJ POMYŚLNOŚCI!!!NIECH BĘDZIE MIŁO,SPOKOJNIE I RODZINNIE!!!

aga z rodzinką!!

ps: do zobaczenia po świętach w tym samym składzie!!!:-):-):-)

W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany - życzę Wam zdrowia, życzę miłości. Niech mały Jezus w sercu zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. Kochanej twarzy co rano budzi i wokół pełno życzliwych ludzi... WESOŁYCH ŚWIĄT !
001.gif

Laseczki kochane no to Merry Christmas!!!!!!!!!!!!!!!!;-):-D
Miłości, radości, ciepła i wszelkiej pomyślności dla was i waszych rodzin!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Oj widzę, że wszystkie świętujecie i cisza u nas niesamowita;-):-) Ja obiedzona jak bąk w końcu oderwałam się od stołu:-D Pozdrawiam poświątecznie:-)

Do góry