reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witajcie laseczki,
Ostatnio nawet nie mialam czasu włączyć kompa......ale o Was nie zapomniałam......;-)Jak tam minęły Wam Święta?

Mi bardzo szybko....za szybko.......i tez jak Asik objadłam się strasznie:zawstydzona/y:
Dzis juz na 6 rano musiałam mykac do pracy....więc mam znowu rozbity dzień:baffled: a szkoda gadać.....

Jutro mam nadzieję, ze uda mi się wreszcie Was trochę poczytac.....

Buziaczki

reklama
Oznajmiam iż nadal zyje i jakoś tam turlam się.
1383.gif

Kochane tutaj raczej już nie zajrzę w tym roku ....

UDANEGO SYLWESTRA I LEPSZEGO OD POPRZEDNIEGO ROKU !!! SZCZĘŚLIWEGO 2010 ROKU !!!

2007.gif
2007.gif
2007.gif
2007.gif

1708.gif

Hej As torcik przepiękny!!!!!!:tak::tak::tak:
A przy okazji spóźnione ale ciplutkie życzonka urodzinowe dla Kubulka:zawstydzona/y:

justa straszne pustki tutaj więc nie dziwię się, że nie zajrzysz- nic się nie dzieje:no:
Tobie również szampańskiego sylwestra

paula zaglądaj czasami bo nam forum umiera:szok:

No tak święta, święta i po świętach....

Fajne były...ciepło, rodzinnie, wesoło!!

Teraz znów trzeba coś dobrego na sylwestra i nowy rok przygotować i po nowym roku dieta:tak::tak:

As i ode mnie serdeczne życzenia urodzinowe dla Kubusia
popcard.image.php

Witam

Oj Asik nie umrze forum nie martw się juz nie raz tak bywało ze nic sie nie działo a potem buuuuuuummmmm ja mam zaległości i musze poczytac ale juz nie dzis...bo rano do pracy.... udalo mi się foty ściągnąć po 4 miechach z aparatu na kompa ( wtedy jakos po tej wymianie systemu nie mogłam:zawstydzona/y: ) To wstawię troche na zamkniety moze jak chcecie pooglądać.....

As sliczny tort Ty to masz zdolnosci:-D:-D Wszystkiego naj naj naj dla Kubusia...on teraz 7 a moja Wiki 13 stycznia czyli juz za 2 tygodnie 8 skonczy:szok::sorry2: No ale się wystroiłaś na urodzinki.....laska w czerwieni ze hej:tak:

a co robicie w Sylwestra??????????

macie jakies pomysły na przekąski? my idziemy do sąsiadów na drugą stronę ulicy....ma byc 5 par ponoc.....oby ten sylwester byl udany bo w zeszłym roku miałam do niczego a potem cały rok taki nijaki:baffled:

DObranoc

witam na chwilkę!!!
spóźnione ale szczere życzonka dla KUBUSIA!!:-):-):-)
torcik śliczny!!!
my dzisiaj mamy urodzinki naszej Kajulinki:-)!!!

co do sylwestra to my u przyjaciół spędzamy!
ja robię skrzydełka w miodzie,sałatkę z fetą i taką zupę-krem serkowy z kulkami z mięsa mielonego!
a poza tym to życze
UDANEGO SKOKU DO NOWEGO ROKU!!!

Kajeczko moc całusków i wszystkiego co naj!!!!

malaulka ja to sobie w te święta tak pofolgowałam, że chyba od pierwszego stycznia muszę przestać jeść zupełnie;-):-D:zawstydzona/y:

paula wiem wiem, że nam forum nie umrze i ja sama przecież nieraz zaniedbywałam je dłuuuugimi tygodniami:zawstydzona/y: ale takie jakieś ostatnio mam dni na marudzenie. Zaraz zerknę na wasze nowe foteczki:tak:
W sylwestra przyjeżdżają do nas znojomi z córką i będziemy imprezować w domku;-)
Też liczę na to, że będzie miło i przyjemnie:tak:
Co do przekąsek to ja niestety jak wiecie dwie lewe do kucharzenia mam więc zbytnio nie pomogę:zawstydzona/y:
U nas tradycyjnie: golona, kapucha, kiełbacha, bigos, jakaś rybka, zraziki, sałateczka i tyle:-D

A u nas śnieżek pruszy i zrobiło się tak jakoś świątecznie po świętach:sorry2:

reklama
dziękuję kochane za życzonka dla mojej gwiazdeczki:tak::tak::tak:!!
od rana mówi,ze jest taaaka szczęśliwa!!dostała od nas figurki z bajki Fifi niezapominajka a od Filipka taką pluszowa śliczna torebkę w kształcie krówki:-D:-D:-D-a jak na damę przystało torebka być musi!!choćby była setna w kolekcji zawsze cieszy:-)!!
poprosiła babcie i dziadków żeby kupili jej grę "pułapka na myszy" no i tego nie może sie doczekać najbardziej,no i tortu też:-)!
a mój 7-mio latek o dziwop nie strzela fochów typu"al;e Kaja ma fajnie" czyżby wydoroślał????

pozdrawiam AGA

DO SIEGO ROKU!!!

no kobietki jutro będę zapewne stała przy garach wiec już dzisiaj chciałam złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia Noworoczne!!!Samych szczęśliwych i radosnych dni w Nowym Roku pełnych miłości,szczęścia i spokoju!!Spełnienia marzeń i pragnień!!jednym słowem mówiąc WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!!!

Ostatnia edycja:
Do góry