reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witajcie laseczki,
Ostatnio nawet nie mialam czasu włączyć kompa......ale o Was nie zapomniałam......;-)Jak tam minęły Wam Święta?

Mi bardzo szybko....za szybko.......i tez jak Asik objadłam się strasznie:zawstydzona/y:
Dzis juz na 6 rano musiałam mykac do pracy....więc mam znowu rozbity dzień:baffled: a szkoda gadać.....

Jutro mam nadzieję, ze uda mi się wreszcie Was trochę poczytac.....

Buziaczki

reklama
Oznajmiam iż nadal zyje i jakoś tam turlam się.
1383.gif

Kochane tutaj raczej już nie zajrzę w tym roku ....

UDANEGO SYLWESTRA I LEPSZEGO OD POPRZEDNIEGO ROKU !!! SZCZĘŚLIWEGO 2010 ROKU !!!

2007.gif
2007.gif
2007.gif
2007.gif

1708.gif

Hej As torcik przepiękny!!!!!!:tak::tak::tak:
A przy okazji spóźnione ale ciplutkie życzonka urodzinowe dla Kubulka:zawstydzona/y:

justa straszne pustki tutaj więc nie dziwię się, że nie zajrzysz- nic się nie dzieje:no:
Tobie również szampańskiego sylwestra

paula zaglądaj czasami bo nam forum umiera:szok:

No tak święta, święta i po świętach....

Fajne były...ciepło, rodzinnie, wesoło!!

Teraz znów trzeba coś dobrego na sylwestra i nowy rok przygotować i po nowym roku dieta:tak::tak:

As i ode mnie serdeczne życzenia urodzinowe dla Kubusia
popcard.image.php

Witam

Oj Asik nie umrze forum nie martw się juz nie raz tak bywało ze nic sie nie działo a potem buuuuuuummmmm ja mam zaległości i musze poczytac ale juz nie dzis...bo rano do pracy.... udalo mi się foty ściągnąć po 4 miechach z aparatu na kompa ( wtedy jakos po tej wymianie systemu nie mogłam:zawstydzona/y: ) To wstawię troche na zamkniety moze jak chcecie pooglądać.....

As sliczny tort Ty to masz zdolnosci:-D:-D Wszystkiego naj naj naj dla Kubusia...on teraz 7 a moja Wiki 13 stycznia czyli juz za 2 tygodnie 8 skonczy:szok::sorry2: No ale się wystroiłaś na urodzinki.....laska w czerwieni ze hej:tak:

a co robicie w Sylwestra??????????

macie jakies pomysły na przekąski? my idziemy do sąsiadów na drugą stronę ulicy....ma byc 5 par ponoc.....oby ten sylwester byl udany bo w zeszłym roku miałam do niczego a potem cały rok taki nijaki:baffled:

DObranoc

witam na chwilkę!!!
spóźnione ale szczere życzonka dla KUBUSIA!!:-):-):-)
torcik śliczny!!!
my dzisiaj mamy urodzinki naszej Kajulinki:-)!!!

co do sylwestra to my u przyjaciół spędzamy!
ja robię skrzydełka w miodzie,sałatkę z fetą i taką zupę-krem serkowy z kulkami z mięsa mielonego!
a poza tym to życze
UDANEGO SKOKU DO NOWEGO ROKU!!!

Kajeczko moc całusków i wszystkiego co naj!!!!

malaulka ja to sobie w te święta tak pofolgowałam, że chyba od pierwszego stycznia muszę przestać jeść zupełnie;-):-D:zawstydzona/y:

paula wiem wiem, że nam forum nie umrze i ja sama przecież nieraz zaniedbywałam je dłuuuugimi tygodniami:zawstydzona/y: ale takie jakieś ostatnio mam dni na marudzenie. Zaraz zerknę na wasze nowe foteczki:tak:
W sylwestra przyjeżdżają do nas znojomi z córką i będziemy imprezować w domku;-)
Też liczę na to, że będzie miło i przyjemnie:tak:
Co do przekąsek to ja niestety jak wiecie dwie lewe do kucharzenia mam więc zbytnio nie pomogę:zawstydzona/y:
U nas tradycyjnie: golona, kapucha, kiełbacha, bigos, jakaś rybka, zraziki, sałateczka i tyle:-D

A u nas śnieżek pruszy i zrobiło się tak jakoś świątecznie po świętach:sorry2:

reklama
dziękuję kochane za życzonka dla mojej gwiazdeczki:tak::tak::tak:!!
od rana mówi,ze jest taaaka szczęśliwa!!dostała od nas figurki z bajki Fifi niezapominajka a od Filipka taką pluszowa śliczna torebkę w kształcie krówki:-D:-D:-D-a jak na damę przystało torebka być musi!!choćby była setna w kolekcji zawsze cieszy:-)!!
poprosiła babcie i dziadków żeby kupili jej grę "pułapka na myszy" no i tego nie może sie doczekać najbardziej,no i tortu też:-)!
a mój 7-mio latek o dziwop nie strzela fochów typu"al;e Kaja ma fajnie" czyżby wydoroślał????

pozdrawiam AGA

DO SIEGO ROKU!!!

no kobietki jutro będę zapewne stała przy garach wiec już dzisiaj chciałam złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia Noworoczne!!!Samych szczęśliwych i radosnych dni w Nowym Roku pełnych miłości,szczęścia i spokoju!!Spełnienia marzeń i pragnień!!jednym słowem mówiąc WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!!!

Ostatnia edycja:
Do góry