reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

a one są w trójwymiarze?zaraz sobie luknę na allegro.......
powiem Ci ze Wiki dostała pod choinkę 3 wymiarowe i nie możemy ułożyć .........w oczach nam się mieni :sorry2: chyba ten astygmatyzm daje znać:dry:

reklama
Hej hej a my dzisiaj u rodzicow caly dzien:tak::tak:oj bylo lekkie lenistwo:-D:-D
PAULA -NO to super ze imrezka sie udala i dzieci zadowolone:tak::tak:
A co do prezentu to moze scrabble dla dzieci??/Ja wlanie jak bedziemy w lutym w Polsce to cche kupic Kubusiowi,niech uczy sie chlopak polskiej pisowni:-):-)

Kuba wlasnie pzred chwila obudzil sie z rykiem ,bo mial jakies koszmary:-:)-:)-(ale musial sie mocna przestarszyc jakis stworow:confused:bo az caly sie trzasl:-:)-(

Witajcie
Nie odzywałam się bo jakoś z czasem u mnie krótko.Same bale przebierańców, wywiadówki no i oczywiście wizyty u Martynki.
Dziękuje za wszystkim mamusią że trzymacie kciuki za moją Calineczkę:tak:
Paula malutka teraz waży 1050g ale miała 1100 teraz waga jej spadła bo została odłączona od respiratora, dziś już jest 3 doba i jak na razie sobie radzi świetnie:-D
Świetny tort po prostu bajer:-)
A co do prezentu to moja Patrycja dostała na święta Twistera i zabawa jest super gramy wszyscy na zawody, moje małe nawet dziadka ostatnio zatrudniły do kręcenia kołem a dziadek się na koniec wkręcił w grę(zaraz przegrał) ale polecam. Uwierz że takie małe bąble 6-7 lat świetnie się bawią.A śmiechu przy tej grze aż brzuchy bolą, po prostu super.Co do skrabli to moje mają też tą grę i grały raptem 2-3 razy jakoś je nie wciąga, ale za to gra "Zgadnij kto to?" jest dla mnie grą super, bo gdy są za bardzo rozbrykane szczególnie Patrycja wtedy gramy razem, ta gra bardzo uspakaja dziecko:tak::tak::tak:. A wiem że najnowsza seria tej gry jest z wymiennymi planszami także szybko się nie znudzi.Sandra już nie gra w gry no jedynie na komputerze albo właśnie w twistera, ona to już pannica w lipcu będzie miała 10 lat więc to dopiero problem co kupić takiej pani:shocked2:
POZDRAWIAM

Hej kobietki!
Dopadło mnie jednak jakieś choróbsko i leże w łóżeczku nie mając siły na nic a niestety ciężko jest chorować przy 2 dzieci:szok:;-)

Paula jak przebiega wizyta teściów?;-) A i dzięki za wątek o nowych suwaczkach:tak: Pokombinowałam sobie troszkę:sorry2:

alicja dzielna kobietka jesteś!!!:tak: Z trójką dzieci na pewno nie jest łatwo znaleźć wolną chwilkę!:tak: Buziaczki dla Calineczki- mam nadzieję, że teraz już tylko będzie lepiej:tak: Cały czas trzymam moooooocno kciuki!!!:tak::tak::tak:

Dobra babeczki lecę do łóżeczka bo jakaś taka słaba jestem a mojej bandy nie ma w domu więc muszę wykorzystać tą chwilę spokoju;-)

Witam w tak pochmurny dzien:-(
Dzisiejsz noc byla koszmarem,nie zmruzylam oka nawet na 10 minut,Kinga cala noc wymiotowala,bolala ja glowa,tamte dwie gwiazdy poszly do szkoly a ona zostala zemna i lezy w lozku,nic nie chce jesc i ciagle ja naciaga,az ja brzuszek boli:-:)-:)-(
Wzielam sie teraz za obiadek,ale w sumie to mnie jakis len ogarnia,dobrze ze mezus dzis wraca :-):-)bo ja juz wysiadam.
Asik...tak to juz jest,jak juz gonia po domku dzieciaczki to niestety nie mozemy sobie nawet pochorowac;-),a teraz jakis taki paskudny sezon na chorobska.
Dobra ja uciekam,skonczyc co zaczelam.

Monia mi dziś Tati w nocy wymiotowała:baffled: spały razem z Wiki w naszym pokoju ( bo w ich dziadkowie) i nagle dziwny odgłos zerwałam się...........i widok okropny :szok: obie całe w wymiocinach......Tati pewnie fontanną buchnęła bo całe buzi i twarze......oj wystraszyliśmy się bardzo ale jak młodą przebrałam, umyłam to bez problemu za chwilkę zasnęła........więc najwyraźniej to nie od brzuszka bo nic ją nie bolało:wściekła/y: Rano wstała w super humorze, to stwierdziłam, ze zabiorę ją do tego przedszkola, nich ma chwilkę radochy.....no i wszystko było oki :blink:
Teraz jakaś taka przemęczona , zbiera się do spania i nie wiem czy od zabawy tak czy wirusisko dopadło ja:sorry2:
Zdrówka dla Kingi...........no i czekam na suwaczki i avantar kochana!!!!!

Alicja no widzisz Martynka coraz silniejsza.....jak juz sama oddycha........niech Wam rośnie słoneczko! a jaką wagę musi mieć taki wcześniaczek by go można było zabrać do domu?
Wiadomo, ze kobieto masz mało czasu.......oj ze wyrabiasz i czasem coś napiszesz to i tak uważam ze sukces, bo ja bym chyba nie dała rady, bo jestem mało zorganizowana......pochwal się fotkami z balu jak znajdziesz chwilkę:)
No twistera Wiki ma.......fajna gra ale Tati jej wskazówki od "zegara" połamała:(
a zgadnij kto to? to ta gra z opaskami na głowę????????
ta jest świetna też mamy:) cała rodzinka się re raz bawiła......jak z wymiennymi planszami?
U nas tez komputer ostatnio ale staram się zeby miała coś edukacyjnego.....teraz dostała super grę do nauki angielskiego ( choć nie wiem czy już o tym nie pisałam) bardzo jej się ta gra podoba:)

Asik kuruj się kuruj!!!!! zdrówka życzę!! to co na zwolnienie poszłaś ze się w łóżku wylegujesz????
A teściami jak to z teściami, niby oki ale oni mnie zawsze wkurzają jak się zbierają....... bo muszą już w tej sekundzie wyjść.......ja wracam z Tati z balu......( Wiki została dalej tańcować) a oni juz wchodzą , a ja mówię ze chciałam do sklepu coś na obiad kupić......no im się niby spieszy ( no a mieli wieczorem jechać) , po namyslę mówią to jedz a ja teraz to dzięki bardzo najwyżej obiadu dziś nie zjemy swiat się nie zawali......i takie tam.........a zreszta ja jestem taka "ze co na mysli to na języku"
Mogli by poczekac to 20 minut i z młoda posiedziec.......ale co tam.....ja wszystko rozumiem, bo teśc się zle czuł bardzo go głowa i kręgosłup bolały.......no ale......wnerwili mnie i tyle......
aaaaaaaaaaa i suwaczki miodzio!!!!!!1

CDN bo Tati nie da mi pisac

Ostatnia edycja:
monia Paula oby to nie był wirus:growl::szok: bo całą rodzinkę może położyć czego oczywiście wam nie życzę:no:
Jestem na zwolnieniu. Czuję się tak wstrętnie że chyba bym zemdlała stojąc na środku klasy:zawstydzona/y: Ale przynajmniej się wyśpię bo chłopaków od rana wyprawiam z domu i mogę wrócić do łóżeczka:-p;-) Ale we wtorek powrót do brutalnej rzeczywistości:-( a co do teściów....:dry: To jest temat rzeka- na osobny wątek;-)
Dobra kończę narazie bo niestety kończy mi się czas wolny- rodzina powraca;-) Postaram się wpaść do was wieczorkiem:tak:

Jestem.......
Byliśmy u pediatry.......to raczej zwykłe zatrucie.........dieta, gastrolit, lakcid, apap.......i ma być dobrze......ufffffff trochę mi ulżyło.....

Moja królewna zadowolona po balu.......miała założyć sukienkę pożyczoną od koleżanki a wreszcie poszła w swojej która miała kupioną na chrzciny Tati i wesele mojego brata. Potem foty wstawię:-)

Miałam zapytać,....... dr mówiła , żebym jej dała jabłka z ryżem??? ale te jabłka gotowane??? czy jak to się robi bo ja nigdy nie robiłam:zawstydzona/y:

Laski chce wstawić tabelkę ale mam dane tyko 5 lasek.........!!!!!!!!!!!!piszcie piszcie........

Ostatnia edycja:
reklama
uuuuuu teraz spojrzałam w kalendarz i mnie oświeciło;-)

Patrycja wszystkiego najlepszego z okazji 7 urodzin!!!!!

Monia opowiadaj jak impreza urodzinowa:)

Ostatnia edycja:
Do góry