reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
asiulka chylę czoła, że z tym chomikiem tak pięknie się udało:-D:tak:

doris nie chcę zapeszać ale u nas w końcu się trochę ochłodziło i ni to deszcz ni to śnieg spadał przez chwilę z nieba więc może do świąt jakiś śnieżek się wykluje...:-)

My byliśmy dziś z Kubą kontrolnie u lekarza. Migdały już ok ale nadają się tylko i wyłącznie do natychmiastowego wyrwania:szok: a kłopoty z brzuszkiem mogły być wynikiem podawanych antybiotyków. Dziś już było ok.

witam kobietki!!!
ehhh przepraszam ze nieobecność-miałam grypę:-:)-(,najprawdziwszą w świecie cholerna grypę która na niemal tydzień zwaliła mnie z nóg i przykuła do łóżka!takich strasznych męczarni nie przeżywałam już dawno!!bolało mnie wszystko od paznokci po włosy:no: i do tego gorączka i gotowe!!dziś już wracam do formy,od wczoraj jestem na chodzie-niewiele robię ale czuje sie już dobrze,musze nabrac sił bo wiecie jak wyrko wyciąga :shocked2:!no dosć o tym bo chce zapomnieć!!

co słychać??
podczytałam troszke od rana,ale nadrobie w przyszłym tyg!
u mnie porzadki swiateczne rozpoczał mój T:-D wczoraj umył okno,dzisiaj ma dokończyć u dzieci i w kuchni-Skarb normalnie!w chwilech mojej niedoli spisał sie na 6+:-):-):-)!!

u nas troszke mrozik w końcu sie zrobił-może wymrozi tą zarazę!i tez modlimy sie o śnieg!!

dzieci zdrowe,pokasłują jeszcze ale mam nadzieję ze to już ostatnia faza!

pozdrawiam!

U nas oki.
Pogoda fajna prószy śnieżek i jest -3.
Była u mnie dzis koleżanka,co ma córeczkę 8 miesięcy.
I odkupiła ode mnie ciuszki za 180zł.:biggrin2::biggrin2:
Miałam sporo takich uniwersalnych
Body pajacyki,spodenki dresowe ,spodnie jeansowe,dresiki,polarki,itp.

Ja sobie zaraz idę podszykować obiadek na jutro.Bo wcześniej chce zrobić bo mój ukochany idzie jutro też do pracy na drugą zmianę,i chcę żeby zjadł dobry obiadek przed pójściem.Dziś też jest zresztą w robocie.
A mieliśmy jechać do Kielc do reala,i tesco na mega zakupy dziś lub jutro.A tu dupa blada.
Chciałam sobie kupić buty-kozaki jakieś fajne.
bo ostatnio w zeszłym roku dałam za kozaki 350 zł,i pochodziłam do wiosny i mi pękł szew na pięcie,dobrze że chociaż mi reklamację uznali i oddali kasę.

Witajcie babeczki, coś pusto, szykujecie się do świąt pewnie, my po trochę też , już krokiety zamrożone w tym tygodniu będę lepić pierogi noi oczywiście zakupy, zakupy.......
Prezenty kupione dla dzieci, tylko jeszcze dla M nie mam pomysłu, chyba mu kaskę dam a on sam potem sobie coś wybierze.
Pogoda u nas zimowa bo mrozik lekki co rano, ale na szczęście śniegu się nie spodziewamy...

Się witam.
Dziś miałam powera.
Pomyłam okna,pozmieniałam firanki ,zasłony.
Zdjęte poprałam.
Ugotowałam obiad ,posprzątałam chałupkę.
Zawiozłam Maćka na trening,w między czasie zrobiłam zakupy.
Udało mi się kupić buty jakie chciałam.
Teraz siedzę na podłodze piszę do Was,a koło mnie siedzi Emil na tronie.
Wcześniej to mu zdjęcie zrobiłam.
Jak zrzucę na kompa to wam pokarzę jaką sobie widownie szykuje zanim na nocnik usiądzie.
Ale dziś ani jednej wpadki nie było,wszystko na nocnik:-D
Zaraz zjedzą z Maćkiem kolację i lulu.

witam.
Mam mało czasu ostatnio i forum zaniedbuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kłopoty mnie zżerają i wogóle do bani...
Mam totalnego doła ,więc nie zanudzam.
Napiszę Wam tylko co mnie trapi i spadam.

Kuba znów czarną kropkę w szkole dostał....:wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj też dostał ,bo pobił kolegę (kopnął go buzię) i pobił się z panią.
Pobił dziś panią ,uderzył ją w oko :szok::szok::szok:
Zrobił się taki jak był w połowie września.
Nadpobudliwy rozkojarzony,nie chce nic robić na lekcjach,bije i przezywa dzieci,ciągle biega a jak usiądzie to natychmiast zasypia na 10 -15 minut i dalej szaleje.:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:
Wcale mnie nie słucha,kary i nagrody nie działają.:no:
Coś się na pewno zmieniło w jego otoczeniu ,ale co????
On tego nie powie, a ja nie mam bladego pojęcia.:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
czyli błędne koło.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Cholerny Asperger :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Miłej nocki moje drogie.:tak::biggrin2::biggrin2:

Witam laseczki

Kurcze tylko tydzień do świąt a u nas masakryczny bałagan:szok:
Malowanie klatki stanęło w połowie i narazie nie ma czasu dokończyć:no: Ja od rana do nocy w pracy:wściekła/y: i nawet w sobotę pracuję więc nie wiem kiedy popsprzątnam, porobię zakupy i pogotuję a wigilia u nas więc chyba przesunę ją na sylwestra bo wcześniej się nie wyrobię:-D;-)
A do tego Kuba coraz mocniej kaszle, Mateusz zachrypnięty więc chyba czekają nas cudowne święta:eek:
Dobra zmiatam, nie marudzę i biorę się za robotę bo dziś luźniejszy dzień mam:tak:

Czesc :-):-)
Widzialam w tv ze PLzasypalo:tak:i jak zykle wszyscy zaskoczeni tym sa:-D:-D
Ale u Nas tez dzisiaj padalo:szok:i nadal pada,ciekawe jak jutro bedzie,jak duzo zasypie tego sniegu to jeszcze szkoly pozamykaja:-D
Ale przynajmniej moje dzieci sie ciesza,Kubus juz zaliczyl pierwsza zabawe na sniegu:tak:

MALAULKA-a jak u Was macie snieg??

MONIA-a u Was??

ASIK-napewno zdazycie:tak:ale zobacz wkoncu masz swoje upragnione swieta w wlasnym domku:tak:
Oj jak ja bym tak chciala:tak:

AS-kurcze nawet nie wiem co Ci doradzic:-(Ale podziwiam Cie za Twoja cierplowsc i oddanie:tak:
A obraz cudo Ci wyszedl:-)zdolniacha jestes:tak:
A jak u Ciebie przygotowania do Swiat,pewnie pelna para ida:tak:

ASIULKA-gratki dla Emilka:-)
Ja postanowilam sie wziac po Nowym Roku tak pozadnie za nocnikowanie:tak:Bo do tej pory to byl pol w pampersie,pol w gatkach.Bo to tu sie szlo,a to tam.....
A teraz postanowilam ze dopoki sie nie nauczy nie beda z domu wychodzila,na dwor tylko pod dom....

AFTK-a Ty doszlas juz do siebie??

No dobra koncze...dobranoc

reklama
witam cichy wątek!!
ja już doszłam do siebie choć jeszcze 5 dni będę na antybiotyku-ale czuję sie dobrze,ból gardła minął i oczyszcza się wszystko powolutku!

u nas śnieg:-):-):-) pada az miło-bo do tej pory było go niewiele-teraz nadrabia!
Fifi w szkole,dzisiaj autobus który ich odwozi spóźnił sie 40 minut:wściekła/y::szok::wściekła/y: ehhhhhhhhhh co za barany tam pracują!!szkoda nerwów!
dzisiaj może w końcu szkraby sanki wyciągną:rofl2::rofl2: i może jakiegoś bałwaniocha ulepimy!
poza tym to przygotowania świąteczne powolutku do przodu bez szału wielkiego-najważniejsze że prezenty sa wiec reszta tez pójdzie gładko!
choineczka ubrana w domu pachnie piernikami:-)!aż miło
teraz mam troche dłuższa przerwę od szkoly więc tez luzik:-)
na sylwestra domowe plany z ukochanymi przyjaciółmi:-)!
tyle ode mnie!

pozdrawiam gorąco:-):-):-)

Do góry