reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Ło matko!!! Doris 100 buziaczków dla Kubalinki:-)

Spóźnione ale najszczersze...:tak:

małaulka doskonale Cię rozumiem:-D Jak Kuba był mały to też mieliśmy małą choineczkę, która stała na telewizorze bo inaczej nie dało rady:-D Mateusz w zeszłym roku jakoś nie zabardzo rujnował choinkę chociaż zadziwiająco szybko zgubiła wszystkie igły:szok:;-) Tak sama z siebie;-) A w tym roku zobaczymy bo oprócz zwierzaczka Mateuszka mamy jeszcze kota i naprawdę nie wiadomo, który jest większym niszczycielem:eek:
My już też na balkonie zamontowaliśmy lampki i Mikołaja na wspinającego się po drabinie tylko w domu bałagan na kółkach bo zachciało nam się remontować klatkę schodową przed świętami:eek:

asiulka nie zazdroszczę problemu z chomikiem:-( Mam nadzieję, że się uda i Maciuś nie zauważy bo po co dziecku stres. Ja chyba bym tak samo zrobiła. Nie umiem takich rzeczy dzieciom wytłumaczyć:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A takiego jednego dwulatka jak twój Emilek też znam (prawie trzylatka):-D Tylko ten mój kota maltretuje:szok: Jakiś sadystyczny ten rocznik:eek::sorry:;-)

U nas kryzys żołądkowy zazegnany. Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej i że Mati nie załapie:no:

reklama
Czesc :-):-)
Dziekuje bardzo za zyczenia:-)

MALAUKA -my tez juz choinke ubralismy,bo Kubus by mnie zameczyl:-Dwidzi w kazdym oknie choinki i tylko pytal-kiedy my ubierzemy,kiedy mmy ubierzemy....
Wiec juz stoi,ale Davidka tez korci strasznie,my mamy takiej sredniej wielkosci,na komodzie stoi i juz pare razy przylapalam go jak probowal bombki sciagac:shocked2:

ASIK- a ja mialam pisac zdrowka dla Kubusia twojego,a On juz doszedl do siebie:tak:To dobrze:-)
No i to oczewiste,ze pierwsze swieta sa w nowym domku:-D:-D

ASIULka-ale z Ciebie spryciula:-D:-D

A jak u Was z pogoda???bedziecie miec biale swieta??
Aha i jeszcze jedno pytanie,o ktorej Wasze dzieci ida spac??
Bo moj Kuba od jakiegos czasu zasypia po 9,9.30 i rano go dobudzic nie moge:wściekła/y:
A wieczorem jak go zagonie szybciej spac to tak i tak pozno zasnie:-(

Hej hej witam wieczorkiem!!!

Kuba już nie wymiotuje tylko leży bidulek taki wymęczony więc myślę, że będzie już ok:tak: No teraz już właściwie śpi:-)

doris co do spania to mój Kuba zasnął jakieś 20 minut temu:szok: i codziennie przechodzimy katorgę usiłując go wyrzucić do łóżka:wściekła/y: Prędzej niż o 22 nie ma szans żeby go zmusić do spania. A narazie ma ten plus, że chodzi do szkoły na popołudnie więc rano się wyśpi:tak: Problemy zaczną się od lutego jak będzie chodził na rano:sorry: Ale przed spaniem broni się rękami i nogami:eek: Młody zaczyna robić to samo:confused2:

A co do pogody to u nas podobno nie ma szans na białe święta (chyba, że w radiu można posłuchać 'white christmas':-D;-)) Słyszałam nawet taką wersję, że w wigilię ma padać deszcz i będzie ok 9 stopni na plusie:szok: Ehh gdzie te czasy kiedy już od początku grudnia mroziło, przepadywał śnieg i człowiek czuł, że gwiazdka tuż tuż:sorry: A teraz to właściwie nie wiadomo czy to Boże Narodzenie czy Wielkanoc bo na dworze ciepło (no tak w miarę) a śnieg jeszcze trochę to będziemy chyba tylko widzieć w telewizji;-)

Doris nic nie wiadomo czy u nas i u was śniegu nie będzie na święta :-D bo ma być bardzo zimno czytałam:no: a w Polsce będą mieć deszcz w zamian:-D
Asik no to teraz z Kubą będzie tylko lepiej:tak:
Asiulka no no, potrafisz wybrnąć z trudnej sytuacji:-D

Nasza Karolinka chodzi spać około 8.30 i nie ma problemu z nią tylko w weekend zawsze dłużej jej pozwalamy być na dole:tak:Rano problemem nie jest wstawanie bo wstaje sama, tylko strasznie długo jej schodzi z ubieraniem się, śniadaniem a po śniadaniu mycie zębów i założenie butów i kurtki:no:, ja to już czasem nie mogę wytrzymać nerwowo:wściekła/y:
No to ja już idę się kąpać i do wyrka uciekam.........;-);-)

Witam piątkowo!!!

U nas nocka spokojna. Kuba osłabiony ale już nic go nie męczy:tak:

małaulka skąd ja to znam!!! Czasem już nie wytrzymuję nerwowo jak widzę tą poranną rue mojego Kubusia:wściekła/y: On potrafi buty zakładać 15 minut a człowiek się spieszy...:wściekła/y:

Witam.
Nadaje z wieści z frontu.:-);-):-)
Chomik kupiony podmieniony.
Maciuś dziś nie poszedł do szkoły bo miał stan podgorączkowy.
Jak zobaczył że już przyjechałam z chomikiem,to od razu do pojemnika zajrzał,i popatrzył i powiedział nareszcie jesteś już się martwiłem o Ciebie.
Przełożył sobie go do klatki przyglądał się i mówi mamuś on chyba zjaśniał u tej pani doktor:confused2::confused2:,już myślałam że się kapnie.Przyjrzał mu się dokładnie i stwierdził że chyba go musiała wykąpać :-D:-D:rofl2:

Czesc babeczki:-):-)

Oj to widze ze nie tylko moj Kuba taki zolw jest:-D:-D
Moj to akurat jak jest pora wyjscia,czy ubierania.....zawsze znajduje sobie ciekawsze zajecie:crazy:a mnie szlag trafia:shocked2:albo wlasnie robi to 15 minut:-(

MALAULKA-ale ladnie Twoja chodzi spac:-)moj jak wczesniej pojdzie spac ,a to jest od swieta,tez sam wstanie rano:tak:
Apropo pogody wlasni,dzisiaj u nas bylo ponizej 0 stopni:szok::szok:David mi sie 4 razy wywrocil,jak rano szlismy do szkoly:-(

ASIK-no wlasnie mi tutaj brakuje takich bialych swiat:tak:wtedy czuc ze sa swieta:-)

ASIULKA-no dzieci sa sprytne,nic ich uwadze nie umknie:-D:-D

AFTK-a Ty kochana gdzie?????

PAULA-a Ty to juz o Nas zapomnialas pewnie:-:)-(

MONIA-a Ty co pewnie w kuchni,ciasta fajne pieczesz juz na swieta:-D:-D

Hej kobietki.

Asik zdrówka dla Kubusia.

Doris i dla Twojego Kubusia życzenia urodzinowe.

Wiecie jaki,miałam dziś ranek.Zaprowadziłam Maciusia do szkoły wróciłam chcę nakarmić chomika zaglądam do klatki a on sztywny.:szok::szok:,no kurde co tu robić,Maciek na szczęście był w szkole,bo jak mu pierwszy chomik zdechł to aż gorączki dostał tak płakał o niego.
To Rafał mówi wsiadaj w samochód i jedź do ryneczku do zoologicznego po podobnego.Dobrze że było jeszcze trochę czasu do jego wyjścia do pracy.Pojechałam wpadam do zoologicznego i mówię mu że chce chomika,a gościu mi mówi że ma 3 ostatnie i ich nie poleca bo są agresywne i mogą dziecko ugryźć.i w dodatku czarne,a nasz był szary.:surprised::surprised:
Przyjechałam do domu ,poszłam po niego do szkoły i modlę się żeby nie zauważył że klatka wyniesiona jest,a tu jak na złość ,on kurde do klatki idzie i chce dać jeść gryzoniowi.I wiecie co ja to chyba jakaś pokopana jestem,bo powiedziałam mu że chomik został zawieziony do weterynarza bo chyba się rozchorował.Jutro już mają być chomiki w zoolog.to pojadę do południa i mu kupię.

Emil szaleje,wczoraj pobił Maciusia,normalnie podszedł do niego jak siedział na podłodze i zlał go po buzi i po plecach no szok,sadysta mi rośnie.

Miłego wieczorku.

a w jakim wieku był chomik i jakiej rasy?

Witam.
Nadaje z wieści z frontu.:-);-):-)
Chomik kupiony podmieniony.
Maciuś dziś nie poszedł do szkoły bo miał stan podgorączkowy.
Jak zobaczył że już przyjechałam z chomikiem,to od razu do pojemnika zajrzał,i popatrzył i powiedział nareszcie jesteś już się martwiłem o Ciebie.
Przełożył sobie go do klatki przyglądał się i mówi mamuś on chyba zjaśniał u tej pani doktor:confused2::confused2:,już myślałam że się kapnie.Przyjrzał mu się dokładnie i stwierdził że chyba go musiała wykąpać :-D:-D:rofl2:
Najlepszy sposób to podmiana.
A kąpiel chomika no szok :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
oplułam monitor jak parsknęłam śmiechem.
Ma chłopak pomysły.:-D:-D:-D:-D
Dziewczynki nie było mnie ,bo kończyłam obraz a ostatnio to już i porządki świąteczne się zaczęły.
Obraz skończony a porządki w lesie :sorry::sorry::-D:-D
obraz za to wygląda tak
Picasa Web Albums - Aneta&Nil - 2009_12_11
Jak znajdę chwilkę to do Was zajrzę
pozdrawiam

reklama
Do góry