reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Ło matko!!! Doris 100 buziaczków dla Kubalinki:-)

Spóźnione ale najszczersze...:tak:

małaulka doskonale Cię rozumiem:-D Jak Kuba był mały to też mieliśmy małą choineczkę, która stała na telewizorze bo inaczej nie dało rady:-D Mateusz w zeszłym roku jakoś nie zabardzo rujnował choinkę chociaż zadziwiająco szybko zgubiła wszystkie igły:szok:;-) Tak sama z siebie;-) A w tym roku zobaczymy bo oprócz zwierzaczka Mateuszka mamy jeszcze kota i naprawdę nie wiadomo, który jest większym niszczycielem:eek:
My już też na balkonie zamontowaliśmy lampki i Mikołaja na wspinającego się po drabinie tylko w domu bałagan na kółkach bo zachciało nam się remontować klatkę schodową przed świętami:eek:

asiulka nie zazdroszczę problemu z chomikiem:-( Mam nadzieję, że się uda i Maciuś nie zauważy bo po co dziecku stres. Ja chyba bym tak samo zrobiła. Nie umiem takich rzeczy dzieciom wytłumaczyć:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A takiego jednego dwulatka jak twój Emilek też znam (prawie trzylatka):-D Tylko ten mój kota maltretuje:szok: Jakiś sadystyczny ten rocznik:eek::sorry:;-)

U nas kryzys żołądkowy zazegnany. Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej i że Mati nie załapie:no:

reklama
Czesc :-):-)
Dziekuje bardzo za zyczenia:-)

MALAUKA -my tez juz choinke ubralismy,bo Kubus by mnie zameczyl:-Dwidzi w kazdym oknie choinki i tylko pytal-kiedy my ubierzemy,kiedy mmy ubierzemy....
Wiec juz stoi,ale Davidka tez korci strasznie,my mamy takiej sredniej wielkosci,na komodzie stoi i juz pare razy przylapalam go jak probowal bombki sciagac:shocked2:

ASIK- a ja mialam pisac zdrowka dla Kubusia twojego,a On juz doszedl do siebie:tak:To dobrze:-)
No i to oczewiste,ze pierwsze swieta sa w nowym domku:-D:-D

ASIULka-ale z Ciebie spryciula:-D:-D

A jak u Was z pogoda???bedziecie miec biale swieta??
Aha i jeszcze jedno pytanie,o ktorej Wasze dzieci ida spac??
Bo moj Kuba od jakiegos czasu zasypia po 9,9.30 i rano go dobudzic nie moge:wściekła/y:
A wieczorem jak go zagonie szybciej spac to tak i tak pozno zasnie:-(

Hej hej witam wieczorkiem!!!

Kuba już nie wymiotuje tylko leży bidulek taki wymęczony więc myślę, że będzie już ok:tak: No teraz już właściwie śpi:-)

doris co do spania to mój Kuba zasnął jakieś 20 minut temu:szok: i codziennie przechodzimy katorgę usiłując go wyrzucić do łóżka:wściekła/y: Prędzej niż o 22 nie ma szans żeby go zmusić do spania. A narazie ma ten plus, że chodzi do szkoły na popołudnie więc rano się wyśpi:tak: Problemy zaczną się od lutego jak będzie chodził na rano:sorry: Ale przed spaniem broni się rękami i nogami:eek: Młody zaczyna robić to samo:confused2:

A co do pogody to u nas podobno nie ma szans na białe święta (chyba, że w radiu można posłuchać 'white christmas':-D;-)) Słyszałam nawet taką wersję, że w wigilię ma padać deszcz i będzie ok 9 stopni na plusie:szok: Ehh gdzie te czasy kiedy już od początku grudnia mroziło, przepadywał śnieg i człowiek czuł, że gwiazdka tuż tuż:sorry: A teraz to właściwie nie wiadomo czy to Boże Narodzenie czy Wielkanoc bo na dworze ciepło (no tak w miarę) a śnieg jeszcze trochę to będziemy chyba tylko widzieć w telewizji;-)

Doris nic nie wiadomo czy u nas i u was śniegu nie będzie na święta :-D bo ma być bardzo zimno czytałam:no: a w Polsce będą mieć deszcz w zamian:-D
Asik no to teraz z Kubą będzie tylko lepiej:tak:
Asiulka no no, potrafisz wybrnąć z trudnej sytuacji:-D

Nasza Karolinka chodzi spać około 8.30 i nie ma problemu z nią tylko w weekend zawsze dłużej jej pozwalamy być na dole:tak:Rano problemem nie jest wstawanie bo wstaje sama, tylko strasznie długo jej schodzi z ubieraniem się, śniadaniem a po śniadaniu mycie zębów i założenie butów i kurtki:no:, ja to już czasem nie mogę wytrzymać nerwowo:wściekła/y:
No to ja już idę się kąpać i do wyrka uciekam.........;-);-)

Witam piątkowo!!!

U nas nocka spokojna. Kuba osłabiony ale już nic go nie męczy:tak:

małaulka skąd ja to znam!!! Czasem już nie wytrzymuję nerwowo jak widzę tą poranną rue mojego Kubusia:wściekła/y: On potrafi buty zakładać 15 minut a człowiek się spieszy...:wściekła/y:

Witam.
Nadaje z wieści z frontu.:-);-):-)
Chomik kupiony podmieniony.
Maciuś dziś nie poszedł do szkoły bo miał stan podgorączkowy.
Jak zobaczył że już przyjechałam z chomikiem,to od razu do pojemnika zajrzał,i popatrzył i powiedział nareszcie jesteś już się martwiłem o Ciebie.
Przełożył sobie go do klatki przyglądał się i mówi mamuś on chyba zjaśniał u tej pani doktor:confused2::confused2:,już myślałam że się kapnie.Przyjrzał mu się dokładnie i stwierdził że chyba go musiała wykąpać :-D:-D:rofl2:

Czesc babeczki:-):-)

Oj to widze ze nie tylko moj Kuba taki zolw jest:-D:-D
Moj to akurat jak jest pora wyjscia,czy ubierania.....zawsze znajduje sobie ciekawsze zajecie:crazy:a mnie szlag trafia:shocked2:albo wlasnie robi to 15 minut:-(

MALAULKA-ale ladnie Twoja chodzi spac:-)moj jak wczesniej pojdzie spac ,a to jest od swieta,tez sam wstanie rano:tak:
Apropo pogody wlasni,dzisiaj u nas bylo ponizej 0 stopni:szok::szok:David mi sie 4 razy wywrocil,jak rano szlismy do szkoly:-(

ASIK-no wlasnie mi tutaj brakuje takich bialych swiat:tak:wtedy czuc ze sa swieta:-)

ASIULKA-no dzieci sa sprytne,nic ich uwadze nie umknie:-D:-D

AFTK-a Ty kochana gdzie?????

PAULA-a Ty to juz o Nas zapomnialas pewnie:-:)-(

MONIA-a Ty co pewnie w kuchni,ciasta fajne pieczesz juz na swieta:-D:-D

Hej kobietki.

Asik zdrówka dla Kubusia.

Doris i dla Twojego Kubusia życzenia urodzinowe.

Wiecie jaki,miałam dziś ranek.Zaprowadziłam Maciusia do szkoły wróciłam chcę nakarmić chomika zaglądam do klatki a on sztywny.:szok::szok:,no kurde co tu robić,Maciek na szczęście był w szkole,bo jak mu pierwszy chomik zdechł to aż gorączki dostał tak płakał o niego.
To Rafał mówi wsiadaj w samochód i jedź do ryneczku do zoologicznego po podobnego.Dobrze że było jeszcze trochę czasu do jego wyjścia do pracy.Pojechałam wpadam do zoologicznego i mówię mu że chce chomika,a gościu mi mówi że ma 3 ostatnie i ich nie poleca bo są agresywne i mogą dziecko ugryźć.i w dodatku czarne,a nasz był szary.:surprised::surprised:
Przyjechałam do domu ,poszłam po niego do szkoły i modlę się żeby nie zauważył że klatka wyniesiona jest,a tu jak na złość ,on kurde do klatki idzie i chce dać jeść gryzoniowi.I wiecie co ja to chyba jakaś pokopana jestem,bo powiedziałam mu że chomik został zawieziony do weterynarza bo chyba się rozchorował.Jutro już mają być chomiki w zoolog.to pojadę do południa i mu kupię.

Emil szaleje,wczoraj pobił Maciusia,normalnie podszedł do niego jak siedział na podłodze i zlał go po buzi i po plecach no szok,sadysta mi rośnie.

Miłego wieczorku.

a w jakim wieku był chomik i jakiej rasy?

Witam.
Nadaje z wieści z frontu.:-);-):-)
Chomik kupiony podmieniony.
Maciuś dziś nie poszedł do szkoły bo miał stan podgorączkowy.
Jak zobaczył że już przyjechałam z chomikiem,to od razu do pojemnika zajrzał,i popatrzył i powiedział nareszcie jesteś już się martwiłem o Ciebie.
Przełożył sobie go do klatki przyglądał się i mówi mamuś on chyba zjaśniał u tej pani doktor:confused2::confused2:,już myślałam że się kapnie.Przyjrzał mu się dokładnie i stwierdził że chyba go musiała wykąpać :-D:-D:rofl2:
Najlepszy sposób to podmiana.
A kąpiel chomika no szok :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
oplułam monitor jak parsknęłam śmiechem.
Ma chłopak pomysły.:-D:-D:-D:-D
Dziewczynki nie było mnie ,bo kończyłam obraz a ostatnio to już i porządki świąteczne się zaczęły.
Obraz skończony a porządki w lesie :sorry::sorry::-D:-D
obraz za to wygląda tak
Picasa Web Albums - Aneta&Nil - 2009_12_11
Jak znajdę chwilkę to do Was zajrzę
pozdrawiam

reklama
Do góry