reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

eCH U NAS TEZ CHORÓBSKO WRÓCIŁA
pO TYGODNIOWEJ PRZERWIE kASIA ZNÓW CHORA.eCH DOSTALA ZAPALENIA OSRZELI I TO BARDZO SPASTYCZNE.
MYSLALAM ŻE JEST JUZ ZDROWA I POOSLALAM JA DO PRZEDSZKOLA NIESTETY TO CHYBA BYŁ BŁĄD :(

reklama
Witam

pamiętacie mnie jeszcze?:zawstydzona/y::sorry:

Wpadam przelotem na kawkę......zaraz do pracy mykam.....oj przez ta pracę to nawet nie mam kiedy kompa włączyć:wściekła/y:

Widzę nową mamuśkę;-) WItam....

Jak będę miała dzień wolny to wpadnę na dużej...buziaczki kochane;-)

Czesc kochane kolezanki:-)
Nie bylo mnie tyle czasu ,bo bylam na przymusowym odwyku komputerowym:-D:-Dczyt komputer mi sie popsul:-D:-D
a ze miala spiecia z moim J ,to sie nie spieszyl z naprawa:wściekła/y:

Widze ze tutaj troszke chorobowo bylo:-(Zdrowka zycze dla wszystkich :tak:

AFTK-i jak tam Filip??lepiej juz??

ASIULKA-bardzo mi przykro:-(a znaja juz przyczyne tej spiaczki i smierci??

PAULA-Witaj zapracowana kobieto,ale gdzie znowu zniknelas??o:-)za rok ja chyba tez do Ciebie dolacze,jak znajde prace:-D

MONIA-jejku torty super,Ty masz talent kobieto:tak:Moj Kubus ostatnio mial urodziny i kupilam mu tort z jakims tam facetem z Top Gear-ostatnio wlasnie zaczal z J ogladac ten program i jest zachwycony-
Pewnie dla Ciebie taki tort do zrobienia to pikus,a dla mnie czarna magia:sorry:
Jejku a czemu u was sie tyle czeka do lekarza??
Jak Kingi ucho???

MAGDA1977-dla Twojej corci tez zycze zdrowka:tak:

U nas dzieci zdrowe,tylko David ma jakies uczulenie na rekach:-(najpierw mial strasznie czerwone rece i to go starsznie swedzialo,potem to sie bardzo szorstkie zrobilo i wygladalo jak u staruszka ,a teraz mu strasznie skora schodzi w dloni:sorry:nie mam pojecia co to jest:crazy:ale juz go nie swedzi:no:
A tak poza tym nudy:rofl2:Kupilam juz bilety do Polski na przyszle wakacje:-Da jak wyjezdzalismy w tym roku z Pl,mowilam ze w nastepnym roku nie jedziemy,bo to drogo wychodzi ,a tutaj juz bilety kupilam:-D:-Dwariatka ze mnie:rofl2::rofl2:

AS-A CO tam u Ciebie??jak tam dzieci?

ASIK-a Ty co tak cicho siedzisz?/Jak chlopaki???

Witam wieczorową porą.
Laski sorki że się nie odzywałam,ale od czwartku kiedy to robiłam cały wieczór paczki na mikołaja do szkoły z niczym nie mogłam się wyrobić.Dzieciaki były zachwycone prezentami.

Ja wzięłam Emilka na Mikołaja do szkoły,jak zobaczył go na korytarzu to chojraka strugał,ale jak przyszło do odebrania paczuszki to odbył się płacz na całą klasę.Ni e chciał podejść do niego ,więc mikołaj podszedł do Emilka,mówi do niego "proszę to paczuszka dla Ciebie",a Emil; w ryk i "mówi nie ciem"
Pamiętacie jak Wam pisałam że u Maciusia w klasie jest chłopiec co ma nowotwór.Otóż Patryk przyszedł na chwilkę do klasy odebrać paczkę na mikołaja,laski jak go zobaczyłam to miałam łzy w oczach.A Pani to się popłakała,dzieciaki go ładnie przywitały,mówiąc całą klasą głośno"Witaj Patryk w naszej klasie,życzymy Ci szybkiego powrotu do zdrowia",Mały uśmiechną się ,podziękował i usiadł w kółeczku koło mojego Maćka,a mój Maciek aż w szoku byłam zaczął z nim rozmawiać,jakby się już znali.
A dodam że poznał dopiero swoją klasę,bo tak to leży cały czas w szpitalu i tylko na króciutkie przepustki przyjeżdża.

W przyszłym tygodniu chłopaki dostaną paczki od m.z pracy,duża reklamówka słodkości i jakaś zabawka dla każdego dziecka.
A dwa dni przed świętami dostaną pracownicy zakładu paczki mięsne i wędliny.

U nas pogoda do kitu od rana pada deszcz,i wieje wiatr.także mieliśmy zapewnione siedzenie w domu.Trzeba było wymyślić jakieś zajęcie chłopakom żeby mi domu nie roznieśli.
Jakoś daliśmy radę.

Doris,nie wiem czy znaleźli przyczynę,nie rozmawiałam z ciocią,a jak się z nią widziałam to nie śmiałam pytać.

Dobrej nocki

Hej Kochane!

Wpadam się tylko przywitać. Zalatana jestem i naprawdę nie mogę się ze wszystkim wyrobić:-(

U nas ze zdrówkiem w miarę ok tylko Kuba właśnie przeszedł zapalenie migdałów ale w miarę łagodnie- na szczęście:tak: Musimy je wyrwać bo jak mówi lekarz te Kuby migdały to sama zgnilizna ale ja się boję tego zabiegu a poza tym nie znam żadnego dobrego laryngologa dziecięcego:zawstydzona/y:

Przygotowania do świąt trwają a wzięliśmy się jeszcze za mały remont więc nie wiem czy do wigilii się wyrobię a wigilia w tym roku u nas:szok: więc chyba goście pomogą sprzątać przed kolacją;-):-D

Buziaki dla wszystkich

Witajcie kobietki, jakoś pusto tu!!!

Witam nowe mamusie:tak:,
Chorowitkom życzę zdrówka:tak:

U nas leci powolutku, dzieciaczki trochę smarkają i M przeziębiony, tylko ja narazie jeszcze się trzymam:tak:
Trochę się już do Swiąt przygotowujemy, dom już ubrany w swiatełka, choinki dużej, prawdziwej w tym roku nie mamy bo przy naszym małym szogunie to nierealne:-D jest tylko malutka sztuczna...
Lenka absorbująca jest bardzo bo wciąż chce a to książeczki oglądać a to się bawić ale sama nie lubi, a jak widzi że ja do komputera siadam to koniec, zaraz jest przy mnie i szarpie za rękaw i krzyczy na mnie :-D
Buzka dla wszystkich!!

Doris spóznione serdeczne życzenia urodzinowe dla Kubusia!!!!
15169310_1.jpg

reklama
Hej kobietki.

Asik zdrówka dla Kubusia.

Doris i dla Twojego Kubusia życzenia urodzinowe.

Wiecie jaki,miałam dziś ranek.Zaprowadziłam Maciusia do szkoły wróciłam chcę nakarmić chomika zaglądam do klatki a on sztywny.:szok::szok:,no kurde co tu robić,Maciek na szczęście był w szkole,bo jak mu pierwszy chomik zdechł to aż gorączki dostał tak płakał o niego.
To Rafał mówi wsiadaj w samochód i jedź do ryneczku do zoologicznego po podobnego.Dobrze że było jeszcze trochę czasu do jego wyjścia do pracy.Pojechałam wpadam do zoologicznego i mówię mu że chce chomika,a gościu mi mówi że ma 3 ostatnie i ich nie poleca bo są agresywne i mogą dziecko ugryźć.i w dodatku czarne,a nasz był szary.:surprised::surprised:
Przyjechałam do domu ,poszłam po niego do szkoły i modlę się żeby nie zauważył że klatka wyniesiona jest,a tu jak na złość ,on kurde do klatki idzie i chce dać jeść gryzoniowi.I wiecie co ja to chyba jakaś pokopana jestem,bo powiedziałam mu że chomik został zawieziony do weterynarza bo chyba się rozchorował.Jutro już mają być chomiki w zoolog.to pojadę do południa i mu kupię.

Emil szaleje,wczoraj pobił Maciusia,normalnie podszedł do niego jak siedział na podłodze i zlał go po buzi i po plecach no szok,sadysta mi rośnie.

Miłego wieczorku.

Do góry